рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Флеш анімація вогню і вітальна листівка. Обговорення на LiveInternet

роби сам
Файл SWF і исходник FLA - анімація вогню

Анімація вогню в вітальних листівках має дуже рідкісне застосування. В основному анімований вогонь і його похідні використовуються в іграшках-стрілялках. У вітальних же листівках анімація вогню найчастіше застосовується у вигляді полум'я свічок, хоча вогонь може надати будь-який вітальній листівці зорове тепло і жвавість сприйняття. Але така вже доля у вогню, що в житті ми без нього практично не обходимося, а в листівках можемо вставити його в камін, факел, піч або в особливий ефект.

Різні приклади графічної анімації дозволять урізноманітнити можливості їх застосування. Для кожного прикладу анімації вогню підготовлений исходник у форматі FLA, скачати який можна зайшовши на сайт http://curbala.ru/p0110.htm за прямим посиланням зі сторінки перегляду файлу. Будь-яку анімацію вогню можна доопрацювати або зробити її частиною фільму або листівки відповідно до поставленим завданням.

Клікайте по картинці

Купіть собі або зробіть prezent Купіть собі або зробіть prezent! Інтернет-магазин ліхтарів Alfablaze.ru має в своєму асортименті різну продукцію, в тому числі запальнички zippo. Це бензинові запальнички на всі випадки життя: в походи, на дачу, для каміна, дати прикурити, для колекції та ін. Купити запальничку zippo від простої до найпрестижнішої можна на сайті за адресою http://www.alfablaze.ru/Zazhigalki-Zippo/ , Зробивши замовлення, зателефонувавши за номером (дзвінки по Росії безкоштовно). Запальнички zippo виготовлені з високоміцних металів і призначені для будь-яких умов експлуатації. Детальніше на сайті http://www.alfablaze.ru/.

Листівка (відкритий лист), створена своїми руками,

- це свято душі і велике задоволення
для виробника і одержувача

Листівка - це завжди свято від маленького до великого залежно від значущості події, відправника та адресата. Вибираючи листівку, ми обов'язково намагаємося підібрати її оформлення відповідно до мети і завданням, яку листівка повинна виконати в даному випадку.
Для тих, хто може щось робити своїми руками і думати, відноситься до значимих подій своїх друзів або близьких з душею, завжди є вихід зробити листівку своїми руками.
Але, своїми руками - це не означає, що потрібно вирізати, малювати і клеїти (хоча цей варіант є найбільш поширеним і не виключається) - сьогодні є можливість виготовити прекрасну листівку на ПК (персональному комп'ютері) і роздрукувати на кольоровому принтері (якщо такого немає, то в електронному вигляді передати свої роботи в фотосалон для роздруківки).
Приклад листівки на Ювілей


Незалежно від Ваших художніх здібностей потрібно визначитися з метою, яку потрібно досягти врученням вітальної листівки і тим, що повинно бути на листівці зображено. А далі:
- якщо Ви взагалі не вмієте малювати, то, відповідно до вищевикладених умов, знаходите листівку за схожою темі на сайтах в Інтернеті або окремі компоненти для неї.
У графічному редакторі (з можливістю працювати з шарами) вирізаєте необхідні складові частини для майбутньої вітальної листівки і склеюєте в прямому і переносному сенсі в єдине ціле. В результаті має вийти саме те, що Ви хотіли - ексклюзивна вітальна листівка для конкретного дня або події.

Якщо у Вас немає графічного редактора, то можете завантажити безкоштовну програму GIMP (GNU Image Manipulation Program, розробник The GIMP Team, www.gimp.org) - безкоштовний повнофункціональний графічний редактор, який має великий набір функцій редагування цифрових зображень: масштабування, кадрування, робота з шарами, заливка, колірна корекція і різні графічні фільтри.
Програма підтримує всі необхідні для створення простих і анімованих листівок формати графічних файлів: BMP, ICO, GIF, JPG, PDF, PNG, PSD, TIF, WMF і деякі інші;
- Ви вмієте малювати або любите фотографувати. В цьому випадку придумуєте тему, малюєте в графічному редакторі або на аркуші паперу необхідний сюжет (можливий варіант монтажу Вашого малюнка з іншими вирізаними компонентами майбутньої листівки) або фотографуєте об'єкт, який відображає інтереси або переваги адресата і буде лежати в основі виразу задуманої мети.

Листівка для онука
Листівка для онука

Обробляєте малюнок або фотографію, домагаючись гарного, наскільки це можливо, якості. Робите відповідні написи на листівці (в розкривається листівці на внутрішній стороні друкуєте свої вірші або побажання і привітання в прозі) і роздруковуєте необхідну кількість примірників єдиного в світі варіанту - Вашої вітальної листівки, яку Ви зробили своїми руками;


- за основу майбутньої вітальної листівки берете відповідну для вираження ідеї привітання фотографію адресата. Обробляєте її в графічному редакторі, додаючи відсутні деталі, тексти і об'єкти до отримання повноцінної вітальної листівки. Текстові наповнення можуть бути будь-якого розміру, але можуть бути і відсутніми, якщо ідея привітання досить виражена зображенням. Такі листівки подобаються всім, але особливо підходять в якості подарунка дітям;

- якщо, в силу обставин, Ви змушені відправити вітальну листівку по електронній пошті, то замість простої листівки можна створити анімовану або Flash листівку.
Флеш вихідні (файли FLA) - робочі файли, в яких створюються анімаційні кліпи, анімовані листівки, Flash гри, банери для сайтів і навіть цілі сайти, а також мультфільми.
Вихідний робочий файл у форматі FLA дозволяє:
- вивчати можливості флеш анімації прискореними темпами;
- створювати власні вітальні листівки або анімовані привітання, ігри, фільми і кліпи, використовуючи його основу і вносячи свої зміни і доповнення.
Саме для надання посильної допомоги в вивченні можливостей flash анімації на багатьох сайтах Інету, поряд з навчальними статтями, обов'язково викладаються для вільного і безкоштовного скачування і поширення робочі флеш вихідні. Справедливості заради, потрібно сказати величезне спасибі всім ентузіастам, які роблять це, тому що саме їх зусиллями відбувається прискорений розвиток цього виду анімації і навчання створенню Flash великої кількості простих користувачів і захоплених анімацією людей.
Флеш вихідні відкриваються програмами, призначеними для редагування цих файлів, створення Flash анімації і збереження результатів роботи:
- в форматі FLA - для продовження роботи над анімацією і подальшого її редагування і поліпшення або використання для відновлення втраченого готового файлу;
- в форматі SWF - готовий файл, продукт праці аніматора, який проглядається спеціальними Flash програвачами (Flash Players) - безкоштовними додатками до основних браузерам. Це означає, що при відсутності на комп'ютері спеціального програвача, Ви маєте можливість переглянути його за допомогою наявного браузера, наприклад, Internet Explorer.
Flash Players існують і як окремі програми для перегляду Flash файлів у форматі SWF на комп'ютерах без використання браузерів. Щоб відтворити flash-фільму (Flash Movie) при відсутності Flash Player додатки для програвання Flash файлів можна скомпілювати SWF в самовоспроизводящийся EXE файл, відео формат AVI або в скрінсейвер (SCR), що дозволить переглядати анімацію на будь-якому комп'ютері. Безкоштовних програм для перетворення флешок сьогодні в Інтернеті достатня кількість. Одну з таких безкоштовних програм, яка перетворює файл SWF в самовоспроизводящийся файл, Ви можете скачати за посиланням .


Чим ще корисні робочі файли FLA - вихідні Flash? Тим, що в них містяться не менше одного анімованого кліпу (Movie Clip, МС, мувікліп), які можна зберігати так само в робочому форматі FLA файлу, але тільки з одним кліпом або навіть просто з одним, вподобаним Вам, скриптом (Action Script) . Маючи в розпорядженні набір мувікліп, Ви сміливо можете створювати будь-які Flash листівки, буквально в кілька кліків. Застосовуючи кілька МС з додаванням музичного оформлення в одній анімованої листівці, Ви можете створити неповторний і неповторний подарунок своїм близьким на будь-яке свято.
Ну і звичайно ж, Ви повинні знати основне призначення флеш исходника - бути резервом для відтворення кінцевого Flash (SWF) файлу. Втрата робочого файлу - явище настільки поширене, що навіть виникла необхідність у створенні спеціальних програм-декомпілятори, які переводять готові флешки (формат SWF) в робочі вихідні Flash, тобто робиться зворотне відтворення робочого файлу.
З вище сказаного випливає, що для створення будь-якої Flash анімації, а в нашому випадку, вітальної Flash листівки, необхідно створити самому або відкрити у відповідній програмі флеш исходник (робочий файл у форматі FLA), внести в нього свої заготовки, необхідні зміни, додати музичне оформлення і зберегти готову роботу в форматі SWF (AVI, EXE або записати на CD / DVD) для подальшого відтворення або відправки по email адресату.
Програми для редагування флеш початкових кодів та створення FLA і SWF файлів:
- Macromedia Flash MX 2004 - одна з найпопулярніших програм для створення анімації в форматі Flash. Вважається стандартом для створення векторної графіки;
- Macromedia Flash Professional 8 - промисловий стандарт для роботи з інтерактивним вмістом, найбільш передова програма для створення діалогових сайтів, цифрового відео та інтерактивної анімації;
- Adobe Flash Professional CS3, Adobe Flash Professional CS4, Adobe Flash Professional CS5 - вдосконалені програми від Macromedia Flash Professional 8 і призначені для створення анімації будь-якої складності.
На жаль професійні програми для створення анімації мають невиправдано високу вартість і придбати їх не кожному по кишені, а програм для домашнього використання занадто мало.
Правда, вихід завжди є - останнім часом на сайтах з'являється все більше портативних програм, в тому числі і професійних. Але це вихід не цілком легального використання програм для створення flash анімації.
Найкраща можливість втілити свої задуми в життя - використання безкоштовного flash редактора VectorianGiotto 3.0.0,
що є майже повноцінною заміною зазначених вище програм.
Програма має схожий інтерфейс з програмами від Adobe, тому переходити на неї і назад буде нескладно. Єдиний недолік безкоштовного флеш редактора - не підтримує робочі файли в форматі FLA /
Завантажити програму Ви можете за прямим посиланням з цього сайту або за посиланням сайту виробника http://vectorian.com/downloads/. У разі неспрацьовування посилання автора скопіюйте її в пошуковий рядок браузера. В архіві, викачаному з сайту вкладений файл з описом можливостей флеш редактора і короткий ознайомчий курс.
Крім того, на сторінці http://vectorian.com/help/tutorials/ Ви зможете ознайомитися з деякими уроками по створенню анімації в даному редакторі.
Іноді зустрічаються дивно талановиті роботи з будь-якими ефектом або новою ідеєю, марно стоять на сторінці. Застосування таких флеш початкових кодів для створення вітальних листівок дає друге життя цих файлів. Головне проявити фантазію і мати флеш исходник, що співпадає з ідеєю анімованої листівки.
Створювати анімаційні листівки можна практично з будь-якого исходника flash. Іноді, здається, що з ефекту, наприклад, з частинками нічого гідного вийти не може. Але якщо подумати над флеш ісходником, уважно подивитися на зміст муві-кліпу, раптом виявляється, що є можливість створити дуже навіть хороший подарунок у вигляді Flash листівки або анімованого фільму.
Джерело: http://www.curbala.ru/

Чим ще корисні робочі файли FLA - вихідні Flash?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com