рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Червоні вітрила 2012: Програма

  1. "Червоні вітрила" 2012 пройдуть в ніч з 23 на 24 червня. Очікується участь близько 60 тисяч...

"Червоні вітрила" 2012 пройдуть в ніч з 23 на 24 червня. Очікується участь близько 60 тисяч гостей свята, танцювальний флешмоб, світлотехнічне шоу, прямий телеміст з Москвою і посилені заходи безпеки.

Попередня програма "Червоних вітрил 2012" розпочнеться о 21.00 за київським часом в суботу, 23 червня. Всіх гостей свята, яких очікується 60 тисяч чоловік, будуть вчити одному з сучасних танців. Організатори "Червоних вітрил 2012" розраховують потрапити з цим флешмобом в Книгу рекордів Гінесса.

О 23.00 мск почнеться бал випускників на Двірцевій площі, і в цей же час розпочнеться концертна програма "Червоних вітрил 2012" на стрілці Василівського острова.

В 1.20 мск в акваторії Неви розпочнеться світлотехнічне мультимедійне шоу, в кульмінаційний момент якого в акваторії з'явиться шведський бриг Tre Crunur.

Програма "Червоних вітрил 2012" проводитиметься на трьох майданчиках - на Палацовій площі, стрілці Василівського острова і в акваторії Неви, де буде встановлена ​​сцена-екран у формі книги.

Ту частину свята, що пройде на Двірцевій площі, будуть вести двоє шоуменів, які були обрані голосуванням випускників - Юлія Ковальчук та Іван Ургант.

Привітати випускників на "Червоні вітрила 2012" прийдуть і деякі інші зірки, зокрема, очікується поява Миколи Валуєва , Андрія Аршавіна і Олександра Кержакова (Участь футболістів, втім, під питанням).

Передбачається, що участь у святі візьмуть близько 60 тисяч чоловік. Кожен з 23 тисяч випускників петербурзьких шкіл отримав по два запрошення квитка. Також на "Червоні вітрила 2012" запрошені коледжів і гості з Ленобласті і міст Північно-Заходу.

Крім того, незадовго до півночі буде організований телеміст між Двірцевій та Червоної площами, щоб випускники московських і петербурзьких шкіл могли побачити один одного в цей незабутній вечір.

Організація "Червоних вітрил 2012" обійдеться бюджету Петербурга в 44 млн рублів, розповів журналістам віце-губернатор міста Василь Кічеджі . Це на 19 млн менше, ніж рік тому.

При цьому бюджетні витрати складуть лише кілька відсотків загального бюджету свята. Більшу частину коштів надав банк "Росія" - титульний спонсор "Червоних вітрил 2012".

Організатором свята в цьому році, на відміну від минулих, став Державний Кремлівський палац, а не Петербурзький центр фестивалів і свят.

Випускників петербурзьких шкіл будуть привозити в центр міста на автобусах у супроводі співробітників поліції. Всього за безпекою на "Червоних вітрилах 2012" стежити близько півтори тисячі поліцейських.

Розводити мости в ніч з 23 на 24 червня не будуть. З нагоди проведення "Червоних вітрил 2012" всі станції метро, ​​розташовані в центрі міста, почнуть роботу о 4.00 мск.

Увечері 23-го червня в місті буде обмежено продаж алкогольних напоїв. Зокрема, в Центральному районі спиртне не продаватимуть вже з 18.00 мск.

З огляду на репутацію "Червоних вітрил", віце-губернатор Кічеджі виступив з випереджувальним заявою і попросив городян в ніч з 23 на 24 червня поставитися до випускників з розумінням.

Відео: " вести ".


Виділіть фрагмент з текстом помилки і натисніть Ctrl + Enter

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com