рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ковдра INCALPACA (55% шерсть альпака, 45% шерсть мериноса) OA-3

  1. Цілюща дія на організм.

Ковдра INCALPACA (55% шерсть альпака, 45% шерсть мериноса) OA3 Код товару: OA3

Характеристики

опис

Розмір 145х205 вага ковдри 1525 гр щільність 530гр / м2
Розмір 1 75x205 вага ковдри 1865 гр щільність 530гр / м2
Розмір 195x215 вага ковдри 2350 гр щільність 530гр / м2
Вовняні Ковдри Альпака зроблені в Перу з вовни високогірної Альпаки. Найвища якість і комфорт. Обробка країв "Орландо"
Використання натуральної та надміцної вовни альпака в якості матеріалу для ковдр стає все більш затребуваним і актуальним, оскільки експлуатаційні властивості даного екзотичного матеріалу виявилися поза всяких похвал!

  • Доп. інформація
  • Відгуки
  • Є питання по цьому товару?

Альпака це неймовірно красивий, благородний і рідкісний представник сімейства верблюжих, який широко відомий завдяки своїй високоякісної і м'якої вовни. Живуть ці унікальні тварини в високогірних зонах Південної Америки: Перу, Чилі, Болівії та Еквадорі, де спостерігається суворий і мінливий клімат. Для сприятливого розвитку в таких екстремальних умовах навколишнього середовища, природа нагородила шість альпака унікальними властивостями - вона в 7 разів тепліше, втричі легше і як мінімум удвічі міцніше овечої вовни, що досягається за рахунок її порожнистої структури. Серед основних її переваг можна виділити: легкість, відмінну терморегуляцію, цілющість, гігроскопічність, а також високу практичність і зносостійкість. Тож не дивно, що ковдри вовняні з альпака є найбільш цінними і популярними в сучасній текстильній промисловості!

Необхідно відзначити, що ковдри альпака володіють неймовірною теплоємністю і здатністю регулювати ступінь вологості в максимально комфортному для людини діапазоні - відпочивати під таким покривалом буде зручно і приємно при будь-якій температурі. Шерсть тварини складається з 2-х шарів, але в процесі виготовлення текстильних виробів, як правило, використовується її м'який і делікатний підшерсток (пух). Крім того, склад вовни не містить органічних жирів і ланоліну, що пояснює її легкість, стійкість до забруднень, антиалергенні властивості і «несприйнятливість» до пилових кліщів.
Ковдри перу з альпака вражають своєю м'якістю і ніжністю. За своїм тактильним характеристикам вони значно перевершують продукцію з натурального кашеміру, шовку або вовни лами. В процесі експлуатації виробу довгі роки зберігають свою естетичну красу і не потребують частих праннях, завдяки чому високо цінуються у всьому світі.
Ковдри з альпака легко піддаються фарбуванню, хоча первісний вигляд вовни відрізняється широким розмаїттям відтінків - від білого до темно-шоколадного кольору. Вони також відрізняються невибагливістю та стійкістю до вологи, добре утримують свою форму і не звалюються з роками.


Цілюща дія на організм.

Вироби з вовни альпака знайшли світову популярність завдяки своїм унікальним цілющим властивостям. Вченими давно було доведено, що такий наповнювач сприяють поліпшенню психико-емоційного стану людини, нормалізації кров'яного тиску, зменшення дратівливості і зниження болю в суглобах. Все це є запорукою сприятливого, повноцінного і здорового сну. Більш того, таким ковдрам властива висока повітропроникність, оскільки між ворсинками шерсті накопичується достатній об'єм повітря, що забезпечує легкий доступ кисню до шкіри.
Шерсть альпака - абсолютно унікальний і розкішний природний матеріал. Мабуть, єдиний недолік-це відносно висока вартість, але вона в повній мірі виправдовується бездоганною якістю і довговічністю виробів. Наша компанія спеціалізується на продажу ексклюзивних перуанських ковдр з вовни альпака, як оптом, так і в роздріб. Ми пропонуємо вишукані, м'які, теплі покривала, які прослужать вам довгі роки, а також даруватимуть затишок і комфорт під час сну. Ковдри з натуральної вовни альпака - це не тільки практичність, тепло і м'якість, а й показник витонченого смаку!


немає повідомлень на цей товар

Нове повідомлення Є питання по цьому товару? Ви можете задати нам питання (и) за допомогою наступної форми. Нове повідомлення Є питання по цьому товару

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com