рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Все, що нас не вбиває: 8 магазинів з органічної побутовою хімією - The Village

Сама назва «побутова хімія» має на увазі, що до складу засобів по догляду за будинком повинні входити фосфати, фталати, аміак, хлор та інші шкідливі речовини. Але з кожним днем ​​з'являється все більше продуктів на основі натуральних компонентів: рослинного мила, соди, лимонної кислоти, органічного оцту, екстрактів рослин і так далі.

Навіщо взагалі шукати альтернативу звичайним миючим засобам?

У список побічних ефектів від їх використання входять, здається, всі існуючі хвороби, від бронхіальної астми до раку У список побічних ефектів від їх використання входять, здається, всі існуючі хвороби, від бронхіальної астми до раку.

екологічна побутова хімія не викликає отруєнь і безпечна для дітей і домашніх улюбленців екологічна побутова хімія не викликає отруєнь і безпечна для дітей і домашніх улюбленців.

вона не приносить шкоди природі, самостійно розкладається в короткі терміни, не накопичується у вигляді відкладень і, зрозуміло, не тестується на тваринах вона не приносить шкоди природі, самостійно розкладається в короткі терміни, не накопичується у вигляді відкладень і, зрозуміло, не тестується на тваринах.

The Village склав список магазинів, де можна придбати все необхідне: порошки, засоби для виведення плям, засоби для миття посуду, фруктів, овочів і навіть іграшок.

The Village склав список магазинів, де можна придбати все необхідне: порошки, засоби для виведення плям, засоби для миття посуду, фруктів, овочів і навіть іграшок

Найбільший в світі онлайн-магазин органічних товарів. Головний плюс - багатющий вибір: тисячі найменувань, сотні брендів, десятки форм випуску. Зокрема, для машинного прання можна вибрати як звичний розсипчастий порошок (наприклад, марки Nellie's All-Natural - 17,09 долара за упаковку), так і рідкий (Life Tree - 11,79 долара за пляшку). А ще є спеціальні подушечки GrabGreen (від 7,2 долара) і мильні горіхи NaturOli (від 8,25 долара). З безумовних хітів продажів: відбілювач Oxygen Bleach Plus марки Biokleen (6,51 долара), здатний дати фору традиційним хімічним аналогам; економічні засоби для миття посуду Method з ароматами імбиру, огірка і базиліка (від 3,82 долара); засіб для миття овочів і фруктів Citrus Magic (3,87 долара) і неаерозольний освіжувачі повітря Mrs. Meyers (4,8 долара). Головний мінус iHerb - доставка: коштує 8-12 доларів, займає три-п'ять тижнів. Втім, за вісім доларів можна організувати доставку до пунктів Boxberry і отримати товар днів за десять. Адреси відділень в Москві можна подивитися тут .

Прославлена ​​лаками Zoya і детокс-маскою Malin + Goetz Cosmotheca продовжує елітарну тему і в побутовій хімії: тут продаються засоби по догляду за одягом і дому від ТМ The Laundress, створеної в 2004 році американками Гвен Уайтінг і Ліндсі Бойд. В основі - натуральні, нетоксичні і біорозкладні інгредієнти, які допомагають впоратися з забрудненнями навіть на речах з маркуванням «підлягає тільки хімічного чищення». Є і спеціальна рідина для прання джинсових речей (1 330 рублів), і освіжувач для спортивного приладдя (710 рублів), і розгладжує складки і заломи спрей (560 рублів). Одним словом, як завжди, недешево, зате винахідливо, надійно і красиво.

Одним словом, як завжди, недешево, зате винахідливо, надійно і красиво

У мережі гіпермаркетів Hoff продаються розтиражовані в усьому світі і вже добре відомі російському покупцеві екологічні бренди - німецький Frosch і бельгійський Ecover. За ціновою політикою перший майже не відрізняється від побутового мас-маркету - наприклад, ополіскувач для білизни обійдеться в 139 рублів, а для чищення молочко - в 119 рублів. Ecover - дорожче: засіб для виведення плям - 339 рублів, рідина для миття посуду - 229 рублів. Плюси - відносна доступність і авторитетний виробник, який господарює на ринку протягом декількох десятиліть.

Оскільки алергіки - головні жертви токсичною побутової хімії, «аллергодил» пропонує непоганий вибір екологічних, гіпоалергенних засобів по догляду за будинком. Крім уже відомого Ecover, в продажу - порошки, чистячі рідини і гелі канадської марки Nature Clean, на 95-99% складаються з натуральних інгредієнтів і, що найважливіше, не володіють вираженим запахом. Ціни коливаються в діапазоні від 250 до 1 000 рублів. Тут же можна придбати засоби британської екологічної марки Sonnet: концентрат для прання вовни і шовку на основі оливкового мила (734 рубля), засоби для чищення молочко з антибактеріальним ефектом з маслами лаванди і лемонграсу (384 рубля), пом'якшувальний воду підсилювач прання (445 рублів). У «Аллергодома» є і інтернет-магазин, і звичайний - за адресою вулиця Бутирський Вал, 32. Доставка в межах МКАД коштує 350 рублів і займає один-три робочих дня.

Доставка в межах МКАД коштує 350 рублів і займає один-три робочих дня

Всупереч стереотипам, ціни в «Абетці смаку» не так уже й сильно відрізняються від цін в інших супермаркетах. У всякому разі екологічна побутова хімія варто тут аж ніяк не нечуваних грошей. Більш того, «Азбука» продає товари російського виробника натуральної косметики і засобів по догляду за будинком Organic People, який робить упор на безпеку квартири для дітей і тварин: наприклад, Екогелі для посуду цілком можна мити іграшки. Ціни не перевищують 150-200 рублів. Любителям всього іноземного варто звернути увагу на товари марки Ecodoo, які виробляються на екоферми у Франції. Універсальний миючий засіб обійдеться в 295 рублів, яка доглядає за шкірою рук засіб для миття посуду - в 265 рублів.

Ще один американський інтернет-магазин органічної продукції, який доставляє товари в Росію з 2013 року, гідна альтернатива iHerb. Асортимент в цілому аналогічний: ті ж GrabGreen, Biokleen, Mrs. Meyers і так далі. Однак є й ексклюзивні продукти: наприклад, власна лінія товарів для будинку Vitacost. Ціни в середньому на 10-15% нижче, ніж на iHerb, а на регулярних розпродажах можна урвати товари зі знижкою в 65%. Доставка, правда, дорожче: від 9,99 долара і фактично до нескінченності - в залежності від ваги посилки. Зате, на відміну від iHerb, Vitacost, як правило, не завищує вага окремих товарів, тому їх в стандартну коробку влазить більше. До Москви посилка доходить приблизно за місяць плюс-мінус тиждень.

До Москви посилка доходить приблизно за місяць плюс-мінус тиждень

Базується в Петербурзі затишний магазин екотоварів і фермерських продуктів, доставка в Москву займає два дні і коштує 270-510 рублів. Замовлення оформляється на сайті через розділ з промовистою назвою «Побутова НЕхімія». Вибір товарів, звичайно, поступається закордонним конкурентам, але за російськими мірками все одно досить широкий: є і таблетки для посудомийних машин Ekos (505 рублів), і дезінфікуючий порошок для дитячих речей Sense (480 рублів), і засіб для пом'якшення води для пральних машин Klar (295 рублів). З цікавого - мило-плямовивідник AlmaWin на основі бичачої жовчі (145 рублів). Також можна замовити ознайомлювальну кошик екологічних побутових засобів за 3 070 рублів.

Інтернет-магазин побутової хімії з Європи, точніше - продукцію французької марки Hygiene & Nature, яка робить натуральні товари для дому аж з середини минулого століття. Акцент зроблений на професійні миючі засоби, тому і розфасовка відповідна: не тільки пляшки-банки, а й цілі каністри - запасливий господині на замітку. Ціни на перший погляд високі, але якщо враховувати, що заплатити 1 700 рублів пропонується не за один, а за п'ять літрів рідини для миття вікон, то виходить цілком прийнятно. Самовивіз або стандартна кур'єрська доставка по Москві протягом трьох робочих днів; замовлення на суму від 5 тисяч рублів привезуть безкоштовно.

Текст: Маша Миколаєва

Навіщо взагалі шукати альтернативу звичайним миючим засобам?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com