рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гіпоалергенні породи собак, кращі породи собак для алергіків

  1. Які породи собак гіпоалергенні?
  2. Великі породи гіпоалергенних собак
  3. Середні гіпоалергенні породи собак
  4. Породи дрібних гіпоалергенних собак

Як говорить відома приказка «собака - друг людини». І це дійсно так. Вихованець відчуває настрій господаря, співпереживає йому, намагається заспокоїти або навпаки переживає почуття радості разом з власником. Улюбленець родини здатний не тільки скоротати з нами дозвілля, а й захистити в разі небезпеки. Але що робити в тому випадку, якщо майбутній заводчик страждає алергією? Не біда, існують гіпоалергенні породи собак.

Які породи собак гіпоалергенні?

Відразу хочемо відзначити, що не існує повністю не алергенних собак. Всі собаки линяють, мають відмерлі лусочки шкіри, при вдиханні яких у алергіка можуть початися:

  • почервоніння очей і шкіри;
  • чхання;
  • свербіж;
  • шкірні висипання.

Також неприємні симптоми може викликати слина тварини. Самі гіпоалергенні породи собак мають мінімальне слиновиділення, а також практично не линяють. Але перед заводом тварини, слід проконсультуватися з лікарем. Тільки він, після проведення відповідних аналізів і зняття аллергопроб, зможе дати точну відповідь про ваше самопочуття, в разі заводу конкретної породи в квартирі. Отже, давайте тепер більш детально ознайомимося з переліком чотириногих друзів, які не викликають алергічні реакції. Для зручності ми розділили їх на групи (карликові породи собак, маленькі гіпоалергенні породи собак для дітей і так далі).

Великі породи гіпоалергенних собак

1. Американський бульдог

Це великий, сильний пес з розвиненою мускулатурою Це великий, сильний пес з розвиненою мускулатурою. Вони безстрашні, тому часто використовуються в якості собак-компаньйонів або охоронців. Зростання тваринного класичного виду 55-70 см, вага від 27 до 57 кілограм. Тулуб велике, пряме, покрите короткою шерстю. Шерстяний покрив, який не перевищує 15 мм, густий і блискучий, окрас від чисто білого до білого з мітками рудого, тигрового, червоного кольору. Догляд за шерстю полягає в вичісування щіткою, або видаленні відмерлих волосків гумовою рукавицею.

Дресирування цуценя можна починати з 2-3 місячного віку. Попередньо необхідно показати малюкові, хто в домі господар, не дозволяти йому зайвого (кусатися, стрибати на людей, ганятися за вуличними тваринами).

Харчування бульдогів має бути збалансовано. Ідеально підійде сухий корм високої якості. Якщо ви прихильник натурального способу годування, запам'ятайте, що в раціоні Американця повинно міститися м'ясо. В ідеалі це яловичина, індичатина, курятина. Давати свинину не рекомендується. Субпродукти подавати у відвареному вигляді, обов'язково включити в меню рибу, відварені яйця, пропарені овочі, кашу, молочні продукти.

2. Самоедская собака

Якщо ви розглядаєте породи собак з гіпоалергенної шерстю, то самоедской пухнастик саме те, що ви шукали Якщо ви розглядаєте породи собак з гіпоалергенної шерстю, то самоедской пухнастик саме те, що ви шукали. Вони мають поступливий характер, добрі, грайливі і чуйні. Порода підійде для сім'ї з маленькою дитиною, так як неагресивна, добродушна, енергійна, готова цілий день на проліт грати з дітьми, скакати навколо них.

Собака має потужну клиновидную голову, темно-коричневі глубо посаджені очі, трикутні маленькі вуха, сильну шию, міцний і компактний корпус, високу поставу хвоста.

Навіть на фото видно, що шерсть у Самоїдів густа, довга, красива. Вона має здатність самоочищатися. Тому купати тварину потрібно не частіше двох разів на рік. Є щільний підшерсток. Забарвлення прекрасного білого кольору, рідше буває кремовий або бісквітний.

Оскільки собачка є активною, їй потрібен живильний раціон. Обов'язковою є годування нежирним сиром і кефіром, а також для запобігання розвитку захворювань опорно-рухового апарату.

Середні гіпоалергенні породи собак

Список з назвою порід середньої величини досить великий, тому ми наведемо лише кілька з них.

1. Бесенджі

Головне опис породи - мовчазність Головне опис породи - мовчазність. Це середньої величини тварина не вміє гавкати, тому порадує любителів тиші. Бесенджі розумні, рухливі, прекрасні мисливці, люблять багато гуляти, тому навряд чи підійдуть людям похилого віку.

Це вкрай охайна порода, вона умивається лапою, що не властиво для собак. Їх шерсть не має запаху. Існує чотири види забарвлення: чорно-рябі, рудо-рябі, чорно-рябі підпалі і тигрові.

Догляд за собакою зводиться в основному до довгих прогулянок. Вичісування проводиться вкрай рідко, купатися тварини не люблять, тому краще обтирати її шерстку вологим рушником.

У харчуванні порода не вибаглива, головне - дотримуватися принципів годування всіх рухомих собак.

2. Уиппет

Цей гладкошерстий, граціозний пес є ідеальним вихованцем Цей гладкошерстий, граціозний пес є ідеальним вихованцем. Має ніжні, ласкаві риси, любить дітей, прив'язується до господарів, люблять бути ближче до них, тому частенько намагаються спати з господарями в одному ліжку.

Будучи цуценятами, можуть бути трохи шкідливими, гризти речі, але в міру дорослішання втрачають цю не саму приємну звичку. Енергійні, рухливі і стрибучі, вони люблять тривалі прогулянки. Можуть погнатися за котом, білкою, іншим псом.

Чи не є ефективними охоронцями, оскільки в силу своєї довірливості можуть не гавкати на кривдника.

Мають шовковисту, блискучу, коротку шерсть, яка практично не линяє. Тіло граціозна, злегка витягнуте. Мордочка тоненька, з великою темною мочкою носа.

Для харчування Уиппет ідеально підходить хороший збалансований сухий корм. Категорично заборонено давати жирні, копчені, солодкі продукти.

Цуценят можна годувати до шести разів на день. Дорослу особину не більш трьох. В меню повинно бути багато м'яса, яйця засвоюються навіть в сирому вигляді, тому можете сміливо їх давати. Рибу пропонувати строго в відвареному вигляді, без кісток. Нежирні молочні продукти, овочі і каші також необхідно домішувати в м'ясне меню.

Породи дрібних гіпоалергенних собак

1. Мальтійська болонка

Ця крихта настільки мила, що перехожі часто на неї обертаються Ця крихта настільки мила, що перехожі часто на неї обертаються. Малятко вагою в 3-4 кілограми, густо покрита Красивенная, довгою, блискучою шерстю без підшерстя. Шерстка щільно прилягає до тіла собачки, з боків вона красиво спадає, на голові вона довга, її часто збирають в пустотливий хвостик. Забарвлення болонки білий, іноді буває відтінку слонової кістки.

Мальтезе наділена м'яким характером. Вона нескінченно віддана своїм власникам, любить маленьких дітей, ігри з ними.

Шерстяний покрив потребує частого догляду, його потрібно вичісувати щіткою. На лапках шерстка трохи стирчить, тому її можна підстригати, для додання їм естетичного вигляду.

Оптимальний раціон - калорійна їжа в маленьких обсягах. Не зайвими будуть овочі і фрукти, молоко намагатися замінити кисломолочними продуктами, так як вони краще засвоюються.

2. Ши-тцу

Дана порода була виведена спеціально, для того щоб бути вірним супутником свого господаря Дана порода була виведена спеціально, для того щоб бути вірним супутником свого господаря. Тому ці малюки не можуть жити без уваги і спілкування.

Вага песика близько 4 кілограм, зростання 20 сантиметрів. Незважаючи на маленькі розміри, Ши-тцу неймовірно граціозні, навіть величні.

Красива довга вовни спадає з боків, волоски на мордочці ростуть в різні боки, що надає їй дуже милий вигляд.

Догляд за цієї мініатюрної красунею досить трудомісткий. Шерсть потрібно регулярно вичісувати, інакше на ній утворюються непривабливі ковтуни. Вушка чистити необхідно спеціальним розчином, щотижня перевіряти їх на наявність запалень. Також один раз в тиждень необхідно чистити їй зубки.

Цуценятка до трьох місяців годують 3 рази в день. Після півроку можна переходити на дворазове харчування. Цьому тварині необхідно вводити в меню натуральні добавки: морську відварну рибу без кісток (річкову не рекомендується), обдати окропом або злегка проварене нежирне м'ясо, велика кількість овочів і фруктів в будь-якому вигляді.

3. Йоркширський тер'єр

Дивлячись на фотографії цього дива мимоволі розчулюватися Дивлячись на фотографії цього дива мимоволі розчулюватися. Вагою ці пупсики всього 2-3 кілограми, зростанням 20 сантиметрів. Дуже добре підходять для утримання в міських квартирах.

Дані песики дуже живі і рухливі, люблять грати, ганятися за м'ячиком. Їх легко навчати і дресирувати, хоча вони мають незалежний характер. Вони прекрасно уживаються з іншими тваринами, хоча намагаються домінувати над ними. Якщо пояснить діткам, що з настільки крихкими собачка потрібно бути акуратними, то Йорки стануть їх компаньйонами на все життя.

Шерстяний покрив тер'єра за своєю структурою більше нагадує волосся. Він не має запаху і практично не линяє. Але це не означає, що вони прості в догляді. Для того, щоб шерстка залишалася шовковистою і красивою її необхідно щодня вичісувати, змащувати спеціальним маслом. Це запобіжить сплутування волосків. Купати Йоркширського тер'єра потрібно один раз в тиждень, з застосування спеціальних шампунів і кондиціонерів.

Йорки вибагливі в їжі, тому погодувати її бозна чим не вийде. Сухий високоякісний корм - ідеальний варіант. Але якщо ви прихильники натурального харчування, то запам'ятайте, що 50% раціону Йорка має становити відварне нежирне м'ясо без кісток, таке як індичатина, курка. З круп давати проварений рис і гречку, нежирний сир необхідно розводити йогуртом або кефіром, щоб мініатюрна крихта не вдавилася. Відварені овочі повинні бути присутніми в невеликій кількості, і як це не дивно звучить, але потрібно давати кавун, яблука і банани.

Читайте ще:

Як привчити собаку до туалету на вулиці

Як привчити собаку до туалету

Мало линяють собаки або гіпоалергенні породи чотириногих друзів

Які породи собак гіпоалергенні?
Але що робити в тому випадку, якщо майбутній заводчик страждає алергією?
Які породи собак гіпоалергенні?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com