рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Яке ковдру краще вибрати, з яким наповнювачем?

  1. Яке ковдру краще вибирати: головні критерії
  2. Види ковдр з натуральними наповнювачами
  3. Пухові ковдри
  4. вовняні ковдри
  5. ватяні ковдри
  6. шовкові ковдри
  7. бамбукові ковдри
  8. Яке вибрати ковдру: моделі зі штучним наповнювачем
  9. Яке ковдру вибрати: відгуки про найпоширеніших моделях

Оскільки жіночий сайт "Красива і Успішна» знає, що його читачки високо цінують комфорт у всьому, то сьогодні підкажемо, яке ковдру краще для здорового і міцного сну.

яке ковдру краще для здорового і міцного сну

На щастя для тих, хто любить поспати в затишній ліжку, на прилавках сучасних магазинів і на сторінках торгових сайтів з постільними речами є з чого вибирати. Кожен покупець зможе з легкістю знайти для себе варіант, відповідний його вимогам і фінансовим можливостям. Головне, не поспішати і правильно визначитися з критеріями вибору.

про вибір ортопедичної подушки і матраца « Красива і Успішна "вже розповідала, сьогодні поговоримо про ковдрах.

Яке ковдру краще вибирати: головні критерії

Як стверджують фахівці, якісне ковдра повинна відповідати наступним вимогам:

  1. Гіпоалергенність. Наповнювач не повинен мати джерелом проблем зі здоров'ям.
  2. Здатність зберігати тепло. Особливо це якість важливо для зимових ковдр.
  3. Повітропроникність.
  4. Здатність швидко відновлювати форму.
  5. Вологостійкість.
  6. Для хорошого сну важливо також, щоб ковдру було досить легким. Однак цей критерій не можна назвати найголовнішим і обов'язковим, оскільки деякі люди люблять спати під ковдрою, вага якого добре відчувають.
  7. Тривалість терміну експлуатації. Чим цей показник більше, тим більш вигідною буде покупка ковдри.

Всі ці якості будуть залежати від наповнювача ковдри і матеріалу його чохла.

Приймаючи рішення про те, яке ковдру придбати, потрібно розглянути всі представлені на ринку варіанти. Всі вони можуть бути розділені на дві великі групи: вироби з натуральними наповнювачами і товари зі штучних матеріалів.

Всі вони можуть бути розділені на дві великі групи: вироби з натуральними наповнювачами і товари зі штучних матеріалів

Види ковдр з натуральними наповнювачами

Саме такими ковдрами споконвіку ховалися люди в самих різних куточках нашої планети. Тому сайт sympaty.net вважає справедливим почати пошук відповіді на питання, яке ковдру краще вибрати, з розгляду даної групи. Тим більше, що асортимент її дуже широкий і різноманітний.

Пухові ковдри

Можуть виготовлятися з пера качки, сірого і білого гусака, лебедя і гагари. Відрізняються легкістю, здатністю легко відновлювати форму, добре тримають тепло. Такі ковдри бувають двох видів: стьобані і касетні. Останні є більш практичними і можуть прослужити при правильному використанні близько 20 років.

Тим, хто замислюється, яке ковдру краще, можна цілком розглядати покупку пухової ковдри. Вибирати краще модель з наповнювачем з пуху білого гусака, лебедя або гагари.

Головним мінусом пухової ковдри є необхідність ретельного догляду за ним, оскільки в пусі живуть мікроорганізми, здатні викликати алергію. У продажу найчастіше можна зустріти ковдри таких виробників, як Primavelle, Tinta, Карігуз і Nature's.

вовняні ковдри

Мають здатність добре зберігати тепло, відрізняються легкістю, гігроскопічність і довговічністю. Шерсть має лікувальні властивості, тому прекрасно підходить людям, що страждають на остеохондроз, ревматизм, хвороби бронхів. Є кілька якісних категорій таких ковдр в залежності від конкретного виду вовни.

  • Ковдри з овечої вовни. Відносяться до категорії недорогих. Відрізняються легкістю, здатністю добре пропускати повітря і вбирати вологу.
  • Ковдри з вовни мериноса. Ця порода овець розводиться в Австралії. Меринос дає тонкорунну шерсть відмінної якості. Такі ковдри важче, ніж вироби зі звичайної вовни, тому зігрівають краще.
  • Ковдри з вовни лами. Ці вироби можуть стати відповіддю на питання, яке ковдру найтепліше і комфортне. Вовна лами відрізняється м'якістю, еластичністю і міцністю. Вони приємні на дотик, характеризуються високою термостійкістю, на них практично не буває катишков.
  • Верблюжі ковдри. Дані вироби не злежуються, не електризується, добре пропускають повітря і вбирають вологу. Тим, хто цікавиться, яке ковдру краще влітку, цілком можна розглянути кілька видів недорогих верблюжих ковдр.

Бувають стьобані вовняні ковдри і пледи. Перший варіант прекрасно зігріває взимку, а другий оберігає від перегріву влітку. Яке ковдру краще вибрати серед вовняних виробів різних виробників, можуть підказати відгуки.

Користувачам подобаються вироби компаній «М'який сон», «Sortex», Текстиль HAUS, Togas, Ifftextile, «Лежебока» і ін.

ватяні ковдри

Важкі, погано пропускають повітря, швидко скочуються. Медики не рекомендують вибирати такі ковдри.

шовкові ковдри

Вони отримали популярність завдяки своїй повітряної легкості, м'якості, здатності регулювати температуру тіла людини і добре вбирати вологу. Вирішуючи, з якого наповнювача вибрати ковдру, обов'язково потрібно розглянути шовкові ковдри. Особливо гарні такі ковдри для літнього сну. На нашому ринку представлені в основному шовкові вироби китайського виробництва.

бамбукові ковдри

Дані варіанти з'явилися в магазинах нашої країни не так давно, але вже встигли стати досить популярними. Вони дуже легкі, зручні у використанні, м'які. Вони гарні і влітку, і взимку. Бамбукові ковдри не викликають алергії. Тим, хто задумався над питанням, чи вибрати бамбукове ковдру, рекомендується розглянути вироби компаній Sofi tex, Sweet Dreams, ІвШвейСтандарт, Екотекс-, «Затишний будинок і К».

Яке вибрати ковдру: моделі зі штучним наповнювачем

Сучасні синтетичні ковдри мають якості, які роблять їх досить цікавими для покупців. Буває кілька видів ковдр з штучним наповнювачем.

  1. Синтепонові ковдри. Дешеві, не викликають алергії, не утворюють грудок, легкі. Добре підходять людям, які страждають алергічними реакціями на пух, шерсть та інші природні наповнювачі. Але термін служби таких ковдр набагато менше, ніж у більш дорогих моделей.
  2. Ковдри з холлофайбер. Відрізняються легкістю, здатністю пропускати повітря, відновлювати форму, не викликають алергії. Тим, хто замислюється, яке ковдру вибрати для сну, цілком можна розглядати варіант з холлофайбер.
  3. Ковдри з штучного лебединого пуху. Відносяться до товарів економ-класу, здатні пропускати повітря, не злежуються.
  4. Силіконові ковдри. Мають властивості, схожі з якостями вовни. Цілком можуть стати гідною відповіддю на питання, яке ковдру вибрати на зиму при обмеженому бюджеті. Силіконовий наповнювач добре тримає тепло, не заважає циркуляції повітря, володіє низькою вагою.

Яке ковдру вибрати: відгуки про найпоширеніших моделях

Сучасних покупців не приваблюють дешеві вироби низької якості. Вони вважають за краще дорогі добротні речі. Саме тому синтепонові і ватяні ковдри з кожним днем втрачають свою популярність. Позитивні відгуки часто адресуються вовняним ковдрам російського і іноземного виробництва.

Справжній захват викликають у користувачів ковдри з бамбука і шовку. Саме такі варіанти сьогодні є мрією кожного прихильника здорового сну і комфорту.

Що стосується виробників, то відгуки про російських марках ( «Лежебока», Primavelle, Карігуз, Nature's і ін.) Стверджують, що їм цілком можна довіряти. Тим, хто віддає перевагу речам європейської якості, потрібно підготуватися викласти кругленьку суму за вироби компаній Daunex, German Grass, Familon і ін. Про західних марках ковдр покупці завжди відгукуються тільки добре.

Купуючи ковдру, потрібно пам'ятати, що дороге добротне виріб не тільки довго прослужить, але і сприятливо позначиться на здоров'ї. Тому при виборі слід орієнтуватися тільки на якість виробу.

-
Автор - Pelageja, сайт www.sympaty.net - Красива і Успішна

Копіювання цієї статті заборонено!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com