рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Червоне вино визнано вченими з США небезпечним - чому не можна пити

Червоне вино шкодить здоров'ю.

Фото: freepik

Доктор медицини з США Марк Меноласкіно розвіяв міф про користь для здоров'я червоного вина. Учений довів, що вживання цього напою в великих кількостях загрожує розвитком деменції, деяких видів раку, депресії, а також негативно впливає на роботу серця.

Раніше ми писали ще про один важливий відкритті: знайдена головна причина алкоголізму .

Думка доктора Меноласкіно підтверджує фахівець з терапевтичної натуропатії Ізабель Шаркар, яке назвала червоне вино гіршим алкогольним напоєм для шкіри. Згідно з її висновками, червоне вино є гіршим ворогом шкіри з усіх існуючих алкогольних напоїв.

"Червоне вино викликає запалення шкіри, почервоніння, набряки і плями. В цьому почасти винен цукор, який міститься у вині та інших алкогольних напоях - переважно, лікери та коктейлях, в які додають солодкі сиропи або соки", - говорить вона.

Алкоголь в будь-якому вигляді викликає акне і тьмяність шкіри, а також пошкодження клітин шкіри, провокуючи передчасне старіння і зморшки, стверджує Ізабель Шаркар в коментарі The Independent.

Щоб зберегти здоров'я, красу і молодість шкіри, вона рекомендує виключити коктейлі, вино та інші алкогольні напої з добавками і цукром, і віддавати перевагу "чистому міцного алкоголю" (наприклад, горілці), який завдає найменший шкоди, якщо вживається в помірних кількостях.

Також, щоб знизити негативні наслідки вживання алкоголю, вона рекомендує пити багато очищеної води, щоб уникнути зневоднення і активно зволожувати шкіру, щоб позбутися від сухості і тьмяності.

Нагадаємо, раніше ми опублікували список ТОП-3 згубних для жінок алкогольні напої .

Очевидно, що алкоголь не так вже корисний для здоров'я. Але найчастіше його неприємні ефекти не тільки заважають роботі внутрішніх органів, а й проявляються зовні, особливо на обличчі. Цікаво, що інтенсивність почервоніння та запалення в чому залежить від того, що саме ви п'єте.

Крім цього, повідомлялося, що медики назвали нову небезпеку алкоголю .

Дивіться відео: в Україні знову подорожчає алкоголь

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: сьогодні

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com