рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як приготувати коктейлі з ромом, мартіні і мандаринами

  1. Коктейль з ромом, мандарином і просекко
  2. Бурбон з ягодами і бальзаміком
  3. зимовий сайдкар
  4. Придбати цю книгу
  5. а просто свято
  6. Куди подіти мандарини?
  7. Вермут Мартіні або ром Бакарді?
  8. Який ром купити?
  9. Що робити з кислими мандаринами ??
  10. Несмачні мандарини.
  11. Мандарини, кислі ... Що можна з них зробити?
  12. Ще раз про коктейль
  13. Винесу все ж окремо - рецепт коктейлю :)
  14. Валокордин і горілка
  15. коктейлі
  16. Содова для мохіто?
  17. Морський коктейль -що приготувати?
  18. стимулюючий коктейль
  19. Прості алкогольні коктейлі
  20. Поясніть по-російськи, будь ласка!
  21. Як пити?
  22. коктель з анісовим лікером
  23. До віскі що подають як закуску?
  24. Коктейлі з Кюрасао?

зміст:

Якщо в подарунок на Новий рік ви отримали пляшку міцного алкоголю, то один з варіантів прийому гостей або дружніх зустрічей в довгі новорічні свята напрошується сам собою: коктейльна вечірка. Приготування коктейлів - саме по собі цікаве заняття, крім того, воно допоможе розслабитися людям, які давно не бачилися або взагалі незнайомі один з одним. Ось які рецепти коктейлів пропонує в своїй книзі "Все для свята" знаменитий англійський шеф-кухар Джеймі Олівер.

До змісту

Коктейль з ромом, мандарином і просекко

Якщо в будинку немає італійського ігристого вина просекко, його в цьому рецепті коктейлю в домашніх умовах можна, напевно, замінити сухим шампанським. Постраждає чи виграє від цього смак коктейлю? Не впізнаєш, поки не спробуєш.

Інгредієнти на 1 порцію:

  • 30 мл золотистого рому
  • 60 мл свіжого мандаринового соку, охолодити
  • кубики льоду
  • охолоджене просекко
  • скибочку або часточка мандарина для прикраси
  1. З'єднайте в шейкері ром, мандариновий сік і кілька кубиків льоду. Струшуйте близько 1 хвилини, потім перелийте в охолоджений келих.
  2. Долийте холодним просекко і прикрасьте скибочкою або часточкою мандарина. Відразу подавайте.

До змісту

Бурбон з ягодами і бальзаміком

Коктейль на основі бурбона - на любителя: вже дуже сміливе поєднання з ягодами. Хоча бальзамічний оцет їх повинен пом'якшити.

Інгредієнти на 1 порцію:

  • 7-8 заморожених ягід (асорті)
  • 2 ч. Л. бальзамічного оцту
  • 50 мл бурбона
  • кубики льоду
  • імбирне пиво
  • свіжі ягоди для прикраси
  1. У глечику розімніть ягоди з бальзамічним оцтом і бурбоном.
  2. Насипте в келих кубики льоду, влийте вміст глечика і долийте імбирним пивом.
  3. Доповніть коктейль свіжими ягодами і подавайте.

До змісту

зимовий сайдкар

Дуже міцний коктейль - можливо, комусь захочеться додати льоду прямо в келих. Але зате мартіні для коктейлю - цілком доступний інгредієнт.

Інгредієнти на 1 порцію:

  • 15 мл мандаринового соку + ще трохи
  • мелена кориця для обідка
  • 50 мл коньяку
  • 30 мл Martini Bianco
  1. Змочіть краю келиха невеликою кількістю мандаринового соку. Насипте корицю на тарілку, переверніть келих і покрутіть в шарі кориці, щоб утворився рівний ободок. Дайте трохи підсохнути.
  2. Змішайте мандариновий сік з коньяком і мартіні в шейкері з льодом і процідіть в підготовлений келих.

Автор

Джеймі Олівер

рецепти

Придбати цю книгу

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Коментувати можут "Як приготувати коктейлі з ромом, мартіні і мандаринами"

а просто свято

подруга застала мене за коктейлем. я налила собі рому. півсклянки. плеснула коли. і зверху валокордина. Аааа, історію з німцями і сливами пам'ятаю добре, але от про нюанс рому з валокордином Куди вже ще "прохолодні". Приготувати айс -крім нескладно.

Куди подіти мандарини?

Подивіться інші обговорення: Як приготувати коктейлі з ромом, мартіні і мандаринами. Ось які рецепти коктейлів пропонує в своїй книзі "Все для свята" знаменитий англійський Подивіться інші обговорення: мандарини. Багато апельсинів і мандаринів.

Вермут Мартіні або ром Бакарді?

Мені подобається ром з журавлинним морсом. Взагалі за рецептом там був морс + ананасовий сік, але мені так дуже солодко, тому ананас вибув Але сама б вважала за краще сходити на ромову вечірку, тк мартіні я собі можу дозволити, а ром дороге задоволення, його "нахаляву" ...

Який ром купити?

Який ром купити ?. ... важко вибрати розділ. Кулінарія. Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв, святкове меню і прийом Який ром купити? Дівчатка, хто фахівець в штолленах та іншої подібної випічці - в якому ромі ви замочують цукати?

Що робити з кислими мандаринами ??

Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв, святкове меню і прийом гостей, вибір продуктів. Що робити з кислими мандаринами ?? Підкажіть, пліз, чого з ними робити ??? кіслющіе, жах .... спекла мандариновий пиріг .... куди ще їх використовувати?

Несмачні мандарини.

Несмачні мандарини .. Фрукти, ягоди. Кулінарія. Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв, святкове меню і прийом гостей, вибір продуктів. Несмачні мандарини. є кіло кисло-гірких мандарин, є неможливо, чого робити тепер з ними?

Мандарини, кислі ... Що можна з них зробити?

Багато апельсинів і мандаринів. Що з ними можна зробити? Чоловік притягнув по ящику того і того. Кулінарія. а все дуже просто, варіть солодкий сироп з додавання корок і мандаринів, можна їх перед варінням вичавити, потім зварений компот змішуєте з желатином може джем ...

Ще раз про коктейль

Стимулюючий коктейль Абрикосовий сік - 1 стакан Сухе шампанське або брют або газована вода - 1 стакан Мелені мигдальні горіхи - 2 столові ложки Касторка - 2 столові ложки (= 1 флакон 30мл). Тепер питання: де власне купувати цю касторку?

Винесу все ж окремо - рецепт коктейлю :)

Ось, Світло, в реге у дівчинки опис пологів, і вона як раз застосовувала цей коктейль. Я з нею в спільних закупівлях восени зіткнулася, прочитала Розділ: Пологи (коктейль з касторки для виклику пологів його приймають). Пропонуємо 3 найпростіших рецепта зелених коктейлів з ...

Валокордин і горілка

Розділ: - посиденьки (коктейль попова з волокардіном). Валокордин і горілка. Якщо мене від валокордина "так блеват і кідат", а від горілки немає, то чи допоможе мені він так само або краще горілки (ну не горілки, а настоянки журавлинною міцної солодкої)?

коктейлі

Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв, святкове меню і прийом гостей, вибір продуктів. Замість содової добре підходить звичайна газована вода. Нижче була темка про Мохіто. А ще дуже добре з коктейлів йде Куба Лібре: ром, кола, лід, лимон ...

Содова для мохіто?

Хочемо зробити на домашній вечірці мохіто, всо всіх рецептах в неті содова, а в барі не помічала ніколи, чого вони туди доливають ... Може, вже запитували, звичайно, але дайте відповідь ще раз будь ласка - що це за звір і що замість неї можна налити до рому, лайма, м'яти і цукру.

Морський коктейль -що приготувати?

Морський коктейль -що приготувати?. Навчіть готувати !. Кулінарія. Морський коктейль -що приготувати? Хто любить морепродукти, поділіться куди з користю використовувати 2 упаковки морського коктеля, які притягнув чоловік зі словами "Танька любить" (в сенсі молодша дочка).

стимулюючий коктейль

Стимулюючий коктейль. Дівчата, розкажіть будь ласка хто, що знає, чув про ефективності та м / б наслідки від вживання цього коктейлю. (Рецепт здається такою: по 200 мл. Шампанського без газу і абрикосового соку + 100 м тертого мигдалю + 2 столові ложки .. .

Прості алкогольні коктейлі

Прості алкогольні коктейлі. ... важко вибрати розділ. Кулінарія. КОКТЕЙЛИ З КОНЬЯКОМ І ГОРІЛКОЮ коньяк з виноградним соком Коньяк 40 мл Приготувати напій в шейкері з льодом і вилити в високий конусний келих, на дно опустити шматочок цукру і вишні.

Поясніть по-російськи, будь ласка!

Розділ: Допоможіть (як називається людина яка змішує коктейлі). Поясніть по-російськи, будь ласка! Я знаю, що я темна. Чадо в черговий раз виставлено "з дому на мороз в зв'язку" з приїздом свекрухи, тому ми не бачимося ні вечорами, ні в вихідні, ні взагалі ...

Як пити?

Мені подарували 2 пляшки мартіні, екстра драй і бьянко. Ну Б'янко саме самої я вип'ю, це у мене не проблема, обожнюю я його. Вам подарували дві пляшки вермуту. Вермут - сорт вина, одержуваного з додаванням полину, що надає напою виразний своєрідний ...

коктель з анісовим лікером

коктель з анісовим лікером. ... важко вибрати розділ. Кулінарія. Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв, святкове Свого часу захоплювалася коктейлями і маю їх неміряно рецептів. Зараз через надорваной печінки вже не заважаю.

До віскі що подають як закуску?

Яку закуску до віскі приготувати?. Закуски. Кулінарія. Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв, святкове меню і прийом гостей, вибір продуктів. Пити будуть віскі. Порадьте мені, будь ласка, що приготувати в якості закуски?

Коктейлі з Кюрасао?

Коктейлі з Кюрасао ?. Навчіть готувати!. Кулінарія. Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв, святкове меню і прийом гостей, вибір продуктів. Коктейлі з Кюрасао? Варто пляшка лікеру, красива, блакитна. Що б смачного з ним зробити?

Вермут Мартіні або ром Бакарді?
Який ром купити?
Що робити з кислими мандаринами ?
Що можна з них зробити?
Морський коктейль -що приготувати?
Як пити?
Коктейлі з Кюрасао?
Постраждає чи виграє від цього смак коктейлю?
Куди подіти мандарини?
Вермут Мартіні або ром Бакарді?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com