рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

5 видів коктейлів, які запросто можна приготувати вдома!

  1. Фруктові коктейлі або смузі
  2. овочеві смузі
  3. протеїнові коктейлі
  4. алкогольні коктейлі

Сьогодні ми поговоримо про види коктейлів, які запросто можна приготувати в блендері будинки без спеціальних навичок.

Незмінними в їх складі залишаються тільки два інгредієнта: молоко і морозиво. А далі в нього можна додавати все, що захочеться: фрукти, топінги, шоколад, мед і навіть кави. Експериментуйте з новим смаком кожен день! До речі, свіжим молочним коктейлем дуже приємно снідати влітку!

Фруктові коктейлі або смузі

Цей вид коктейлів став популярним відносно недавно, але вже впевнено завоював серця шанувальників здорового способу життя. Все, що для нього потрібно - свіжі, бажано злегка підморожені фрукти і ягоди, а також блендер. За допомогою таких коктейлів можна зарядити організм вітамінами на весь день, а як бонус - ще й трохи схуднути.

овочеві смузі

Для любителів нестандартних смаків пропонуємо робити смузі з овочів. Можна експериментувати з поєднаннями і знаходити незвичайне «звучання» здавалося б, стандартних продуктів. Наприклад, буряк прикольно поєднується з м'ятою, авокадо - з петрушкою і кінзою, а огірок - з імбиром. Обов'язково спробуйте - ваш організм скаже вам спасибі!

протеїнові коктейлі

Спортсмени люблять такі питні суміші за те, що з їх допомогою виходить швидко і ефективно наростити м'язову масу. Базові складові такого коктейлю - сир, сухофрукти, горіхи, молоко, кефір або ж йогурт. Решта інгредієнти додайте за бажанням, щоб урізноманітнити смак. Головне - не забути взяти такий коктейльчик після тренування!

алкогольні коктейлі

Ну, а тут поле для творчості найширший! Готувати можна з легким сухим вином або ж із забійним абсентом. Для кожної вечірки знайдуться відповідні рецепти: хтось захоче простий джин-тонік з перебитим льодом, а хтось - бананову Маргариту або полуничний дайкірі. І все це легко можна влаштувати!

Як бачите, в блендер можна закинути все, що завгодно, і потім назвати це коктейлем. Головне - щоб вам подобалося! Для тих, хто дочитав до кінця - лайфхак: як легко відмити після готування юбімий кухонний девайс? Наливаєте в чашу води, капаєте трохи миючого засобу, прокручуєте як зазвичай і обполіскуєте. Готово!

Для тих, хто дочитав до кінця - лайфхак: як легко відмити після готування юбімий кухонний девайс?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com