рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вшивання торпеди від алкоголізму

  1. Вшивання Торпеди: вводиться препарат
  2. Як проводять вшивання Торпеди від алкоголізму?
  3. Відгуки щодо методу
  4. Принцип дії вшивання торпеди
  5. Протипоказання для вшивання від алкоголізму
  6. Вшивання Торпеди: вартість
  7. Переваги та недоліки вшивання торпеди

У нашій країні досить популярним є такий спосіб лікування від алкоголізму, як кодування. Воно здійснюється за допомогою різних методів, наприклад, вшивання або ж ін'єкції. Принцип дії такий: хворому вводять препарат, який не сумісний з розпиванням алкогольних напоїв. Якщо хворий після цього вип'є, то етанол і дисульфірам, який є основною речовиною в препараті, вступлять в реакцію, в результаті чого приведуть до найсильнішої інтоксикації у хворого. Таке різке погіршення самопочуття викликає у хворого почуття відрази щодо алкоголю. Одним із способів кодування є вшивання Торпеди.

Звичайно ж можна проводити вшивання Торпеди в якості окремої терапії, але іноді його доповнюють психотерапевтичними способами впливу. Так, до того, як провести кодування лікар бере розписки з пацієнтів про те, що вони проінформовані про можливі трагічні наслідки, які можуть їх очікувати після вживання алкоголю. У деяких це викликає прагнення зажити тверезим життям, а ось деякі починають з побоюванням ставитися до такого методу.

Ціни на послуги клініки Ультрамед

Вшивання Торпеди: вводиться препарат

Насправді так називається група медикаментів, які використовуються для лікування алкоголізму.

Вперше в нашій країні почали проводити кодування саме Торпедо. Тоді препарат виготовлявся на основі дисульфіраму. Само по собі така речовина не є небезпекою для хворого, але воно викликає дуже сильну інтоксикацію, якщо вступає в реакцію з етиловим спиртом. Погіршення самопочуття призводить до того, що у хворого виникає відраза до алкоголю, і він перестає його вживати.

З плином часу препарат зазнавав змін, коли замінювали в ньому основна діюча речовина. Тепер можна знайти різні «Торпеди», наприклад:

  • У вигляді Антінола. Це порівняно новий засіб, яке як стверджує сам виробник допомагає ефективно боротися із залежністю, але його властивості поки що погано вивчені.
  • У вигляді Бінастіма, який діє так само, як і попередній. Його вводять внутрішньом'язово. Він також сприяє підвищенню імунітету, нормалізує діяльність нервової системи.
  • У вигляді Аквілонга-депо. Є самостійним засобом для лікування алкоголізму, але його часто використовують при вшивання «Торпеди».
  • У вигляді Актоплекса. Тут також основна речовина -дісульфірам. Його вводять як внутрішньовенним, так і внутрішньом'язовим чином. Його дуже часто використовують як самостійний засіб.

Як проводять вшивання Торпеди від алкоголізму?

Для цього лікар робить невеликий надріз на шкірі пацієнта і зашиває туди препарат. Все це проробляється під Для цього лікар робить невеликий надріз на шкірі пацієнта і зашиває туди препарат місцевим наркозом і не доставляє ніяких больових відчуттів пацієнта. На процедуру потрібно приходити абсолютно тверезим. Не слід вживати алкоголь хоча б тиждень до кодування. Після того, як хворому зашивають надріз, лікар, щоб наочно продемонструвати дію препарату і щоб хворий усвідомив, що його буде чекати в майбутньому після прийому алкоголю, дає йому спробувати маленьку порцію алкоголю. Після цього хворому відразу ж стає погано. Лікар допомагає йому прийти в себе, і як правило цього буває достатньо, щоб хворий усвідомив своє становище.

Відгуки щодо методу

Протягом стількох років такої спосіб набрав велику кількість як прихильників, так і супротивників. Перша група людей стверджує, що препарат дійсно ефективний, і він допомагає позбутися від залежності на довгий час. А ось інші, навпаки, наполягають на тому, що хворому вводять пустушку, яка не здатна нічого змінити.

Принцип дії вшивання торпеди

Принцип дії заснований на несумісності дисульфіраму з етиловим спиртом. Під час процедури хворому Принцип дії заснований на несумісності дисульфіраму з етиловим спиртом вводять дисульфирам. Сам по собі препарат безпечний для людського організму, і він себе ніяк не проявляє до тих пір, поки людина не вип'є спиртного. Справа в тому, що людська печінка виробляє особливі ферменти, які відповідають за розщеплення етанолу до води і оцтової кислоти, які після цього легко виводяться з організму. А ось дисульфирам блокує вироблення таких ферментів, і алкоголь, потрапивши в організм не розщеплюється, а накопичується, викликаючи сильну інтоксикацію. У хворого з'являються сильні головні болі, нудота, блювота, порушується ритм серця, з'являється відчуття задухи, порушується зір, хворому здається, що він скоро помре. Всі ці неприємні відчуття формують у хворого негативне ставлення до алкоголю, і він перестає його вживати.

На процедуру хворий повинен з'явитися в тверезому стані, при чому він не повинен вживати алкогольні напої хоча б тиждень. Вшивання торпеди проводиться за допомогою маленької хірургічної операції. Для цього хворому роблять місцеву анестезію, після чого його шкіру злегка надрізають, і вводять туди препарат, після чого шкіру зашивають і накладають стерильну пов'язку, яку потрібно міняти до повного загоєння ранки. Вшивання торпеди проводиться на певний термін, який вибирає сам пацієнт за рекомендаціями лікаря. Від цього терміну залежить дозування препарату, що вводиться.

Вшивання торпеди має список протипоказань, при яких дана процедура не проводиться, так як вона може не дати ефекту або привести до погіршення здоров'я або виникнення серйозних осложненій.Прічіна неефективності препарату

Ми вже відзначали, що «Торпедо» називають різні препарати. У тому випадку, коли в засобі використовується дійсно дисульфирам, то можна з упевненістю сказати, що метод буде діяти.

На жаль, фармацевтичний ринок в нашій країні переповнений безліччю коштів, які використовуються як «Торпеда», але в дійсності не має до цього ніякого відношення. Наша клініка для лікування алкогольної залежності використовує тільки якісні препарати, тому ми гарантуємо ефективне лікування.

Протипоказання для вшивання від алкоголізму

Як і всі лікарські препарати у нього теж є свої побічні ефекти, а також протипоказання. Вшивання Торпеди не проводиться в тому випадку, коли:

  • Хворий п'яний, у нього спостерігається запій або ж абстинентний синдром. У такому випадку, перш ніж закодувати людини проводять процедуру детоксикації.
  • У хворого спостерігається гостре інфекційне захворювання. Неважливо, звичайне чи це ГРВІ або ж хронічний гепатит.
  • У хворого підвищена температура.
  • Жінка вагітна або ж у неї лактаційний період.
  • Хворий страждає на онкологічне захворювання.
  • Хворий страждає індивідуальною непереносимістю одного з компонентів препарату.
  • Хворий страждає печінкової або ж нирковою недостатністю.
  • У нього спостерігаються епілептичні припадки.
  • У хворого є будь-які психічні розлади.
  • У нього встановлений цукровий діабет.
  • У хворого спостерігаються онкологічні захворювання.
  • Хворий страждає інфекційним захворюванням, що супроводжується підвищеною температурою.

Крім того, процедуру не проводять, якщо хворий знаходиться в стані алкогольного сп'яніння. На процедуру він повинен з'явитися абсолютно тверезим, причому він повинен утриматися від вживання алкоголю хоча б тиждень. Дісульфірам можна також вводити вагітним жінкам, і годуючим матерям. Відзначимо, що хоч вшивання торпеди і має безліч протипоказань, але все ж це досить популярний метод, яким користуються вже довгі роки.

До того, як почати процедуру, лікар бере з пацієнта розписку про те, що він поінформований про всі можливі наслідки, які чекають на нього в майбутньому, якщо він знову побажає повернутися до випивки. Таким методом можуть скористатися ті люди, які впевнені в собі, і знають, що зможуть протриматися. Адже це зажадає від них великих зусиль. Вживати можна не тільки алкогольні напої, але і будь-які продукти, до складу яких входить спирт. Так наприклад він повинен відмовитися від вживання від аптечних настоянок, які приготовлені на основі спирту, від кондитерських виробів, до складу яких входить спирт і так далі. Ось чому цей спосіб вважають радикальним, і до нього вдаються лише в тому випадку, коли інші засоби вже не можуть допомогти.

Даний спосіб має також доступну вартість, і їм може скористатися будь-яка людина, тим більше, що погодьтеся, що варто заплатити за те, щоб зажити нормальним повноцінним життям. Вартість наших послуг ви можете знайти на нашому сайті, або ж уточнити, зателефонувавши нам.

Не варто відкладати з лікуванням алкогольної залежності, так як це може призвести до погіршення здоров'я і появи серйозних ускладнень і хронічних захворювань. Щоб уникнути всього цього, потрібно зробити вшивання торпеди.

Вшивання Торпеди: вартість

Для уточнення вартості даної процедури зв'яжіться з нашими співробітниками. Крім того, ціни на послуги ви можете знайти на нашому сайті.

Проблема алкогольної залежності зачіпає все більше людей. Багато з них знаходять в собі сили, і вирішують покінчити з алкоголем раз і назавжди. Для лікування алкогольної залежності сучасна медицина пропонує безліч способів, але в нашій країні найпопулярнішим є метод кодування . Цьому легко знайти пояснення. Такий метод досить ефективний, на проведення процедури потрібно зовсім небагато часу, а результат виявляється відразу ж.

Дуже часто хворий не погоджується на лікування, або намагається відкласти похід до лікаря, сподіваючись на те, що він впорається самостійно. На жаль, без лікування гостра алкогольна залежність переходить в хронічну, при якій можливі самі негативні наслідки.

Кодування виробляють різними способами, одним з яких є вшивання торпеди. Як правило, вшивання торпеди допомагає хворому триматися подалі від спиртних напоїв.

Переваги та недоліки вшивання торпеди

Від тяжкого потягу можна позбутися кількома способами, але даний спосіб перевірений роками і дає гарантований ефект. Звичайно ж він має як свої переваги, так і недоліки. Перш за все потрібно відзначити найголовніше перевага, яку дає вшивання торпеди. Такий метод досить ефективний, на проведення процедури потрібно зовсім небагато часу, а результат виявляється відразу ж. Сама процедура не викликає ніяких хворобливих відчуттів або ж дискомфорту. Крім того, рідні та близькі не повинні доглядати за пацієнтом, як того вимагають інші способи терапії.

Крім таких переваг, вшивання торпеди володіє також і недоліками. Такий спосіб лікування забороняється застосовувати щодо пацієнта, у якого є різні захворювання серцево-судинної системи. Крім того, до такого способу не можна вдаватися, якщо пацієнт часто потрапляє в стресові ситуації.

Це означає, що пацієнт не повинен вибирати той чи інший метод лікування від алкогольної залежності самостійно, орієнтуючись лише на те, що він допоміг товаришеві або сусідові. Метод лікування потрібно вибирати тільки спільно з лікарем, після ретельного обстеження, інакше його можуть чекати досить серйозні ускладнення.

Як проводять вшивання Торпеди від алкоголізму?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com