рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Кодування від алкоголізму - ціна в Москві, ефективне від алкоголю, метод it 21

  1. Найефективніше лікування анонімно
  2. Скільки коштує краще кодування в клініці, прайс і ціни в Москві
  3. Імплантація препарату "Еспераль
  4. Кодування за методом "Торпедо"
  5. МЕТОД АКТИВНОГО психокорекції
  6. МЕТОД "IT-21" - НАЙЕФЕКТИВНІШИЙ МЕТОД
  7. МЕТОД "Вівітролом"


Зловживання алкоголем - проблема, яку потрібно вирішувати Зловживання алкоголем - проблема, яку потрібно вирішувати. Близький, який залежний від постійного вживання спиртного, сильно змінюється. Справа у внутрішніх і в зовнішніх змінах. По-перше, страждає організм. Токсини вражають абсолютно всі органи і системи, завдаючи непоправної шкоди. Страждає і психіка. Так, раніше добрий чуйна людина стає злим, дратівливим, смикає, зривається на дружину або дітей, втрачає інтерес до роботи, хобі - так до всього, що не пов'язане з алкоголем. Серед методів лікування кодування від алкоголізму найрадикальніший спосіб.

Благо, сучасна наркологія навчилася справлятися з залежностями добре. Кодування від алкоголізму - прогресивний виток в області медицини. Що має на увазі це поняття? Кодування - психотерапевтичний вплив на пацієнта, спрямоване на позбавлення від патологічного бажання випити. Виділяють два методи впливу на людину - психологічний і медичний, який проводиться за допомогою препаратів. Головна умова такої "терапії" - витримати без алкоголю від трьох днів і більше, тобто формально - вийти із запою і протверезіти. І гіпноз, і вшивання препаратів повинно обов'язково проводитися на тверезу голову. Звичайно, в лікуванні алкоголізму є ще одна умова - добровільність. Якщо людину змусити пройти лікування від пияцтва, швидше за все, все методи не принесуть результату, або він буде короткочасним. Вартість методу буде невиправдана.

Найефективніше лікування анонімно

Дія кодування направлено на вироблення стійкого рефлективно неприйняття алкоголю в будь-яких дозах. Замість задоволення людина буде відчувати ті ж відчуття, як при отруєнні - нудоту, блювоту, запаморочення, тремор, тремтіння в кінцівках, головний біль. Важливо до моменту, поки пацієнт звикає до життя без алкоголю, припинити будь-які спроби випити. Ефективне кодування від алкоголю - це одна зі складових в лікуванні людини з алкогольною залежністю.

  • формуванні рефлексу, який блокуватиме бажання випити
  • формуванні почуття відрази до будь-якого алкогольного напою

Формально, кодування від алкоголю - фінальний етап лікування від алкогольної залежності. Існують різні методи, які розрізняються застосовуваними препаратами і способами впливу на людину:

  • ефективний дієвий метод кодування по А.Р.Довженко
  • вживлення препарату "Еспераль"
  • метод "Торпедо"
  • метод активної психокорекції
  • метод IT-21

Скільки коштує краще кодування в клініці, прайс і ціни в Москві

Скільки коштує краще кодування в клініці, прайс і ціни в Москві

Ціна: 9000-10.000 руб.

Детальніше про даний метод

Кодування за методом А.Р.Довженко

Даний метод застосовується для тих пацієнтів, які схильні до гіпнозу. Під час сеансу лікар проводить гіпнотичний і психологічний вплив на підсвідомість хворого. Пацієнту навіюється чітка установка алкоголь = погане самопочуття. Крім того, навіюється і установка на тверезе життя, відраза до спирту. Цей спосіб кодування показує всю силу слова. Пацієнт не вводиться в стан глибокого гіпнозу - все проводиться в стані неспання. При цьому застосовуються яскраві приклади, що впливають на емоційному рівні, розповідається про шкоду алкоголю. Всі ці твердження призводять пацієнта до єдиної думки про лікування, відмову від алкоголю і прагненні прожити тверезе життя. На закінчення хворому вселяється страх: при прийомі будь-якої дози алкоголю (навіть найменшої) у нього виникне погане самопочуття, яке може привести до летального результату. При вживанні ж виникає "ломка коду", і цілком може виникнути інсульт, інфаркт та інші наслідки. Так що пробувати надійність методу прийнятими дозами не рекомендується. Заборона на прийом алкоголю встановлюється, як правило, на кілька років. Рекомендовані терміни - 3-5 років. Після 1-2 років формується звичка жити без алкоголю, але також кодування можна і продовжити за бажанням людини. Наші фахівці в клініці «НАРКОМЕД» проводять за допомогою цього способу кодування від алкоголізму, ціни на послугу починаються від 8000 рублів.

Імплантація препарату "Еспераль

Ціна: 9000-10.000 руб.

Детальніше про даний метод

Кодування від алкоголю за цим методом передбачає введення в організм препарату "Еспераль". Головний його компонент - дисульфірам, який підсилює і подовжує за часом похмільний синдром, ще більш погіршуючи загальне самопочуття. Препарат вводять в організм двома способами:

  1. за допомогою ін'єкції
  2. за допомогою підшивання

Вшивання робиться так: в області спини, сідниць або живота робиться невеликий надріз, в який лікар поміщає препарат. Розріз зашивається. "Еспераль" знаходиться під шкірою і виділяє дисульфирам. Така процедура, на відміну від простої ін'єкції, виконується тільки в умовах стаціонару. Укол робиться внутрішньом'язово, під шкіру вводиться гель, який також виділяє активну речовину дисульфирам.

"Еспераль" дає різні ефекти: від падіння артеріального тиску при прийомі алкоголю до навіть такі серйозні наслідків, як інсульт або інфаркт. У разі кодування пацієнт також повинен виявляти бажання кинути пити і розуміти наслідки прийому навіть невеликої порції алкоголю. Кодування від алкоголізму анонімно - можна не турбуватися про те, що хтось із оточення дізнається про вашу хворобу.

Кодування за методом "Торпедо"

Ціна: 7000-10.000 руб.

Детальніше про даний метод

Метод "Торпедо", або "вшивання торпеди", як кажуть в народі, є ще одним хімічним засобом кодування. Засіб працює на базі дисульфіраму, який заважає організму знешкоджувати альдегід. Тобто стан похмілля значно посилюється, а всі симптоми посилюються. Такий ефект значно підстьобує людини почати тверезе життя. Препарат вводиться методом підшивки під шкіру капсули з діючою речовиною. Якщо мав місце прийом алкоголю, у хворого буду спостерігатися такі симптоми:

  • головний біль
  • запаморочення
  • нудота
  • блювота
  • судоми
  • тремор

Як правило, краще кодування від алкоголізму поєднує в собі відразу кілька методів - хімічного і психотерапевтичного.

МЕТОД АКТИВНОГО психокорекції

Ціна договірна

Підходить для лікування на ранніх етапах алкогольної залежності і може використовуватися самостійно. Якщо ж випадок запущений, то активна психокорекція використовують як додатковий метод. За часом він досить затягнутий - приблизно близько 6 місяців пацієнт в індивідуальному порядку спілкується з доктором. Кінцевою метою психокорекції є переконання людини відмовитися від алкоголю, почати життя без нього, навчитися вирішувати проблеми і знімати стрес іншими способами. Проводяться бесіди амбулаторно і стаціонарно.

МЕТОД "IT-21" - НАЙЕФЕКТИВНІШИЙ МЕТОД

Ціна: 9000-12.000 руб.

Даний спосіб зарекомендував себе як найефективніший кодування від алкоголізму. Його дія випробувано на багатьох пацієнтах, і воно показало себе нешкідливим. В основі його дії - введення лікарських препаратів в організм людини, які несумісні з вживанням алкоголю. Пацієнту при цьому навіюється страх: він сприймає алкоголь як потенційну загрозу для життя і здоров'я. Що важливо, на здоров'я пацієнта препарат не впливає, не має побічних ефектів. Природно, всіх наших пацієнтів цікавить, скільки коштує кодування від алкоголізму. Наші ціни залежать від методу впливу: так, лікування обійдеться приблизно в 9000-12.000 рублів.

МЕТОД "Вівітролом"

Ціна договірна

Для лікування алкогольної залежності лікарі медичного центру «НАРКОМЕД» з успіхом застосовують Вівітрол. Це сучасний медичний препарат пролонгованої дії, лікувальний ефект якого заснований на блокуванні опіоїдних рецепторів, що призводить до нейтрального сприйняття алкоголю і придушення тяги до спиртного. Препарат розрахований на планове курсове застосування протягом року з інтервалом ін'єкційної терапії всього 1 раз в місяць. Основним діючим компонентом є налтрексон, який має виражений лікувальний ефект, не викликаючи дісульфірамоподбную реакцію при вживанні спиртного, що є відмінною рисою даного методу кодування.

Тест визначення стадії алкоголізму

Пройти тест ще раз

Що має на увазі це поняття?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com