рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як допомогти людині позбутися від алкоголной залежності

  1. Основний міф, пов'язаний з алкоголізмом
  2. Чому людину тягне пити
  3. Чи можна вилікуватися від алкоголізму?

З таким захворюванням, як алкоголізм, пов'язано безліч чуток, міфів і стереотипів З таким захворюванням, як алкоголізм, пов'язано безліч чуток, міфів і стереотипів. Чому виникає тяга до спиртного? Чим можна допомогти людині, хворому на алкоголізм, і, нарешті, чи можна раз і назавжди вилікуватися від цього хворобливої ​​пристрасті? Спробуємо дати на всі ці питання максимально чіткі і коректні відповіді.

Основний міф, пов'язаний з алкоголізмом

Найбільша помилка, пов'язана з пристрастю до алкоголю, полягає в ставленні до цієї проблеми з боку суспільства. Так, середньостатистичний обиватель сприймає алкоголізм як якусь вседозволеність, розбещеність. Тим часом алкоголізм - це сама справжня хвороба: в організмі хворого повністю змінюється процес обміну речовин, а людина не в змозі зупинитися вже після першої чарки.

Другий поширений міф полягає в тому, що лікування хворих на алкоголізм без їх відома може принести довготривалий позитивний ефект. Це не так: людина може перестати пити на деякий час, але потім знову повертається до свого пристрасті. Вся справа в тому, що всякі підсипання «чудесних ліків» в їжу і питво хворого не прибирають основний стрижень хвороби - пристрасть до алкоголю. Саме тому найкращий спосіб лікування алкоголізму - той, який поєднується з бажанням самого хворого позбутися своєї проблеми.

Чому людину тягне пити

Найбільша проблема, пов'язана з лікуванням алкоголізму , Пов'язана з тим, що в мозку людини, яка п'є формується асоціація: алкоголь - це задоволення. По суті, це вже психологічна залежність від спиртного. Розщеплюючись в організмі хворого, етиловий спирт дає велику кількість енергії, яка тут же споживається клітинами органів. Відбувається перебудова обміну речовин на алкоголь - і всупереч багатьом думкам, цей процес є незворотнім. Як тільки пацієнт припиняє приймати спиртне, обмін речовин повільно, поступово знову стає нормальним. Але при цьому сама людина страждає і морально, і фізично - припинити тортури може нова доза «пального». За своєю суттю, абстинентний синдром у хворого на алкоголізм ідентичний «ломки» у страждає від наркотичної залежності.

Чи можна вилікуватися від алкоголізму?

Вище ми згадали про те, що етиловий спирт вбудовується в обмін речовин, змінюючи його. З цієї простої причини відповіддю на питання «як вилікуватися від алкоголізму» слід вважати такий: вилікуватися від алкоголізму неможливо. За допомогою лікарів, своєї сили волі і підтримки родичів людина може не пити до кінця свого життя. Однак це не лікування, а всього лише тривала ремісія. Не втримавшись і прийнявши хоч одну чарку спиртного, чоловік запускає сплячі до цього механізми хвороби. І зірватися пацієнт може в будь-який момент - про це повинні весь час пам'ятати його родичі.

Чому виникає тяга до спиртного?
Чим можна допомогти людині, хворому на алкоголізм, і, нарешті, чи можна раз і назавжди вилікуватися від цього хворобливої ​​пристрасті?
Чи можна вилікуватися від алкоголізму?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com