рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

10 причин жіночого алкоголізму. Жіночий алкоголізм. Правильне лікування жіночого алкоголізму.

  1. 10 причин жіночого алкоголізму
  2. Лікування жіночого алкоголізму

10 причин жіночого алкоголізму. Жіночий алкоголізм. Правильне лікування жіночого алкоголізму.

Усім привітик!
Сподіваюся Ви вже ознайомилися з нашим конкурсом-подарунком Чому подарунком? Так, тому що де Ви ще таке бачили, щоб одне посилання міняли на цілих 6. Сподіваюся, Ви не упустите свій шанс!
Сьогодні і до своєї радості, і до свого глибокого розчарування, я виявила, що моя стаття "40 порад, як відшити дівчину (як позбутися від дівчини)." вже розійшлася по інтернету більш ніж 50 тиражем. Найприкріше було читати, що авторами є, якісь незрозумілі особистості. Так, плагіат пече!
Гаразд, без нюней, не я перша, не я остання. А тепер, давайте перейдемо нерпосредственно до сабжу! Дізнаємося 10 причин жіночого алкоголізму, що він взагалі з себе представляє цей самий Жіночий алкоголізм і вірно існуючу думку, що жіночий алкоголізм - невиліковний?! І якщо немає, то дізнаємося Правильне лікування жіночого алкоголізму.

10 причин жіночого алкоголізму

Давайте разом спробуємо розібратися, що саме є справжньою причиною жіночого алкоголізму. Якщо ВИ пам'ятайте на нашому сайті > Raznoblog.com < існує медичний блог raznoblog.com/medical/ , Думаю, що Мері мене простить за настільки медичну тему Так чому ж жінки п'ють?

Чи знаєте Ви, що за статистикою, понад 57% дорослого населення вважають, що слова пияцтво і алкоголізм - це синоніми! На жаль! Насправді, пияцтво - це не хвороба, на відміну від алкоголізму. Пияцтво не вимагає наркологічного лікування, а ось алкоголізм - це реальна і важко виліковується хвороба.

Існуюча в народі думка, що жіночий алкоголізм невиліковний - почасти вірно, але, тільки частково. Насправді, жіночий алкоголізм виліковний, але лікується він (жіночий алкоголізм), набагато більш складніше, ніж чоловічий алкоголізм. Чому? Про це поговоім далі, а також поговоримо про способи лікування жіночого алкоголізму.

А зараз я назву "10 найпоширеніших причин жіночого алкоголізму", до речі, плагіаторам привіт з сайту> raznoblog.com < ось

Отже,


* - не так давно вченими був знайдений ген, який займає певне місце на хромосомі і контролює розвиток одного з видів алкоголізму.

.

Незважаючи на те, що існують ще безліч не настільки яскравих і значущих причин жіночого алкоголізму, ці - 10 основних причин жіночого алкоголізму .

Чи знаєте Ви, що пристрасть до алкоголю у жінок формується швидше, ніж у чоловіків ?! Що значно скорочує тимчасові рамки перетворення абсолютно нормальної жінки, в тяжкохворого - алкоголіка (не плутати з п'яницями).

А чи знаєте Ви , Що середній вік алкоголічки в Росії становить сьогодні 20-25 років ?! Просто жахлива цифра, погодьтеся.

10 причин жіночого алкоголізму. Жіночий алкоголізм. Правильне лікування жіночого алкоголізму.

Тепер давайте поговоримо про лікування жіночого алкоголізму. Отже,

Лікування жіночого алкоголізму

Ми вже говорили, що жіночий алкоголізм - це серйозне хронічне захворювання і тому про повне одужання, як правило, не доводиться говорити. У лікуванні жіночого алкоголізму найголовніше - домогтися ремісії! Багато вчених дотримуються думки, що алкоголічку практично неможливо повернути в стан, в якому вона була до того, як почала пити, мабуть, тому існує думка, що жіночий АЛКОГОЛІЗМ - ​​невиліковний. Звучить, як вирок, правда? Але ми не будемо такими категоричними

Як відомо, існує 2-а основні методи лікування алкоголізму: психологічна терапія (до якої відноситься горезвісне кодування) і лікування за допомогою лікарських препаратів. До другого методу можна віднести очищення організму від алкогольних шлаків, відновлення роботи внутрішніх органів, зміцнення імунної системи.

Для кожної людини необхідно підібрати індивідуальний метод лікування від алкоголізму, але найголовніше, що необхідно знати при лікуванні жіночого алкоголізму, це те, що воно (успішне лікування жіночого алкоголізму) прямо пропорційно бажанням пацієнтки позбутися цієї страшної недуги.

Існує також безліч альтернативних методів лікування алкоголізму, але всі фахівці в один голос стверджують (і я з ними абсолютно згодна), що необхідно звертатися лише до фахівців! Не ризикуйте, не витрачайте даремно час, а найголовніше - НЕ СОРОМТЕСЯ звертатися до наркологів за кваліфікованою допомогою.

До речі, Алкоголізм визнаний головною хворобою століття !!!
Всім удачі!!!


PS Велике прохання при копіюванні матеріалів залишати ЗАСЛАННЯ на цей блог. Его, однак

Раджу почитати:

Дізнаємося 10 причин жіночого алкоголізму, що він взагалі з себе представляє цей самий Жіночий алкоголізм і вірно існуючу думку, що жіночий алкоголізм - невиліковний?
Чому?
Чи знаєте Ви, що пристрасть до алкоголю у жінок формується швидше, ніж у чоловіків ?
Звучить, як вирок, правда?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com