рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати дівчині або дружині на День святого Валентина? Ідеї ​​подарунків

  1. Що подарувати дівчині або дружині на День святого Валентина? Ідеї ​​подарунків Після низки новорічних...
  2. фотоапарат
  3. смартфон
  4. Техніка особистого користування
  5. планшет
  6. Наручний годинник
  7. Фітнес-браслет
  8. М'які іграшки
  9. Що подарувати жінці не варто?
  10. Що подарувати дівчині або дружині на День святого Валентина? Ідеї ​​подарунків
  11. Ювелірні вироби
  12. фотоапарат
  13. смартфон
  14. Техніка особистого користування
  15. планшет
  16. Наручний годинник
  17. Фітнес-браслет
  18. М'які іграшки
  19. Що подарувати жінці не варто?
  20. Що подарувати дівчині або дружині на День святого Валентина? Ідеї ​​подарунків
  21. Ювелірні вироби
  22. фотоапарат
  23. смартфон
  24. Техніка особистого користування
  25. планшет
  26. Наручний годинник
  27. Фітнес-браслет
  28. М'які іграшки
  29. Що подарувати жінці не варто?

Що подарувати дівчині або дружині на День святого Валентина? Ідеї ​​подарунків

Після низки новорічних свят настала коротка передишка. І все ближче найромантичніший день в році - 14 лютого. Дівчина або дружина може не показувати, що її думки зайняті припущеннями про те, як пройде вечір закоханих. Але в глибині душі вона все одно сподівається, що улюблений в честь свята зробить для неї щось особливе.

Щоб подарувати на День святого Валентина запам'ятовується і зворушливий презент, краще вибрати і купити його заздалегідь. У передсвятковій метушні велика ймовірність схопити, що попалося під руку. Крім того, зазвичай напередодні гідні подарунки вже розібрані. А то, що залишилося - нікому не сподобалося. Дарувати, аби дарувати - значить, проявити неповагу до своєї половинки.

За пару тижнів до свята вибрати подарунок можна спокійно і без суєти. Про те, які подарунки і як вибирати - в цій статті. А також тут знайдеться інформація про те, чого дарувати на Валентинів день не варто.

Ювелірні вироби

Елегантні, зі смаком підібрані ювелірні вироби стануть незабутнім подарунком дівчині або дружині. Якщо квіти зав'януть через тиждень після Дня святого Валентина, а шоколад з'їдять і того раніше, кулон, браслет або сережки будуть радувати і нагадувати про почуття подарував ще дуже довго. Витончене і витончене прикраса, яку можна носити кожен день - безсумнівно кращий подарунок на 14 лютого.

Перед тим, як вибирати ювелірний виріб, слід уточнити, який метал віддає перевагу дівчина. Так, іноді трапляється алергія на всі метали, крім золота. Або ж дама серця віддає перевагу тільки срібні прикраси. Щоб не помилитися з вибором, потрібно заздалегідь ненав'язливо довідатися її пристрасті.

Плануючи покупку, потрібно також враховувати вік обраниці. Так, зовсім молоденьким дівчатам не прийнято дарувати дуже дорогі прикраси з дорогоцінними каменями. Виняток - помолвочноє або обручку. А ось вироби з перлами, наприклад, срібні сережки з перлами і фіанітами Space, будуть відповідати випадку.

Корисно почитати: Як вибрати саме той браслет

Традиційно подарунок на День Закоханих дівчині підбирається в формі серця. Це може бути кулон у формі сердечка або браслет (наприклад, браслет I love You). Вишукані сережки з червоного золота з діамантом можна подарувати дружині на 14 лютого.

фотоапарат

Корисним і ґрунтовним подарунком дівчині на 14 лютого, підкреслює близькість і серйозність відносин, стане фотоапарат . Ця техніка завжди затребувана - незалежно від того, фотографує чи дівчина професійно, або любить знімати для себе. Навіть фото з подружками, зроблене якісним фотоапаратом, буде помітно відрізнятися від картинки, отриманої за допомогою камери смартфона.

Підбирати фотокамеру слід з урахуванням двох факторів:

  1. Рівень володіння технікою.
  2. Робота, для якої він буде використовуватися.

Так, якщо цифровою камерою дівчина до цього не користувалася і буде тільки осягати ази, краще зупинити вибір на моделі, простий в управлінні (наприклад, PANASONIC LUMIX DC-FZ82 Black ). Функцій також не повинно бути занадто багато, інакше замість фотографування власниця витратить купу часу на вивчення правил користування апаратом.

Що стосується призначення фотоапарата, можна виділити 3 ключових типу фотографічних робіт - «для себе», для друзів, для цінителів фотомистецтва.

Для кого:

Що їм можна знімати: Модель фотоапарата: Новачка Знімки в Instagram, фото подорожей на пам'ять. Майже кожен з компактних фотоапаратів зніме фото з вечірок і свята з друзями. Любителя Зображення пейзажів, речі для продажу, їжу і вироби ручної роботи для блогу Компактна камера з розширеним функціоналом CANON EOS M6 або дзеркальний фотоапарат . Професіонала Професійні фотосесії і фоторепортажі Дзеркальний фотоапарат SONY Alpha a99 . Також корисно звернути увагу на системні фотоапарати .

Цікаво знати: 10 кращих дзеркальних фотоапаратів - Рейтинг 2017 року

смартфон

Тим, хто хоче подарувати на День Закоханих дівчині або дружині практичний подарунок, який буде з нею всюди, варто звернути увагу на смартфон . Цей гаджет - один з найбільш корисних і необхідних для роботи і спілкування. Виробники випускають смартфони з відмінними камерами, великим запасом вбудованої і оперативної пам'яті за цілком прийнятною вартістю. При цьому багато моделей представлені в різних колірних рішеннях.

Фанатку інновацій в області техніки сподобається іміджевий смартфон . Як правило, у них 2-4 гігабайти оперативної пам'яті, вбудована пам'ять встановлюється із середнім об'ємом 64 гігабайти. Камери таких смартфонів мало відрізняються від професійних. У Galaxy A8 , Наприклад, основна камера - 16 мегапікселів, а подвійна фронтальна - 16 і 8 мегапікселів.

Стаття в тему: ТОП-10 найкращих виробників смартфонів - Рейтинг 2017 року

Якщо дівчина - меломанка, музичний смартфон - те що треба. А б'юті-блогеру знадобиться селф-смартфон, наприклад iPhone 6s . Фотокамери айфонів славляться барвистими і детальними знімками. на смартфоні з великим дисплеєм буде зручно грати, дивитися серіали і фільми, «серфить» в інтернеті. На День святого Валентина можна подарувати один з найстильніших і витончених смартфонів для дівчат .

На День святого Валентина можна подарувати один з найстильніших і витончених   смартфонів для дівчат

Техніка особистого користування

Догляд за собою - важлива частина життя кожної дівчини. І, звичайно, приємно, коли процес проходить без нервів і напруги. Щоб отримувати задоволення від щоденних ритуалів краси, техніка особистого користування повинна бути зручною, безпечною і простий в зверненні. Подібні предмети стануть корисним подарунком дружині або дівчині, відносини з якою тривають досить довго, на 14 лютого.

Нейтральний вибір - фен для волосся . Більшість дівчат користуються ним практично щодня, і надійна модель відомого виробника стане підмогою в потрібний момент. наприклад, Rowenta CV9520F0 - потужний фен з професійним мотором - легко чистити завдяки спеціальній знімній решітці. А фен-щітка Philips допоможе одночасно висушити і укласти волосся, при цьому значно заощадивши час.

Дівчині, яка із задоволенням часто змінює образ, стануть у пригоді щипці для укладки волосся . Плойки для завивки, прасування для випрямлення, мультістайлінговие набори - кожен прилад буде надійним помічником, який подбає про волосся. Для мандрівниці незамінним стане повітряний стайлер Remington : Набір в спеціальному чохлі зручно брати в дорогу.

Допоможе з покупкою: Як правильно вибрати праску для волосся? 6 пунктів, на які варто звернути увагу

Більш особистим подарунком стане епілятор . Вирішуватися на покупку слід, тільки якщо відносини з дівчиною досить глибокі і довірчі. Якщо є хоч якийсь шанс, що подарунок буде неправильно сприйнятий, краще відмовитися від ідеї. Тим же, хто впевнений у виборі, потрібно підібрати функціональний і естетичний прилад. Philips Satinelle з ніжним малюнком, наприклад, має приємний дизайн.

планшет

Вирішуючи, що можна подарувати дівчині, одним з перших варіантів на думку спадає планшет на День святого Валентина. Якщо у коханої немає такого гаджета, то подарунок вийде актуальним і потрібним. Планшет не відноситься до речей першої необхідності. Тому навіть якщо у дівчини є ноутбук і смартфон, витрати на планшет вона може порахувати зайвими.

Але від цього гаджета мало хто відмовиться. Компактні габарити і невелика вага дозволяють носити його з собою і брати в поїздки. Грати, читати на планшеті комфортніше, ніж на смартфоні. А в поїзді і автобусі можна дивитися кіно, використовуючи навушники.

Крім того, до деяких планшетів, наприклад, Lenovo IdeaPad Miix , Підключається знімна клавіатура. Так що набирати текст або виконувати іншу роботу вийде без проблем.

До речі: Планшет або електронна книга - що вибрати? Огляд 2 пристроїв для читання

Щоб дивитися фільми або підглядати в рецепти, наприклад, під час готування в кухні, ідеально підійде YOGA Tablet . Планшет укомплектований циліндричним акумуляторним блоком, і його можна навіть підвішувати на стіну.

Для щоденного використання підійде тонкий і практичний Lenovo TAB 10 з набором необхідних функцій. А працювати на красивому сріблястому ASUS ZenPad 3S буде дуже приємно.

А працювати на красивому сріблястому   ASUS ZenPad 3S   буде дуже приємно

Наручний годинник

Особливим знаком уваги дружині на День святого Валентина стануть наручний годинник . Особливо, якщо подарувати дорогі ювелірні годинники. Але якщо відносини пари тривають нетривалий час, то з таким подарунком потрібно бути акуратним. З годинником пов'язано безліч прикмет і забобонів. Тому краще заздалегідь дізнатися, чи вірить дівчина в прикмети, і наскільки сильно. Інакше подарунок замість радості викличе протилежний ефект.

Якщо обраниця не забобонна, пора вибирати годинник. Перше, з чим слід визначитися, це механізм. Найбільш популярні кварцові годинники. Корпус у них може бути:

  • металевий (з позолотою або повністю зроблений з ювелірного металу);
  • полімерний;
  • керамічний.

Хронометр з корпусом з полімерного матеріалу підійде пріверженіцей спортивного та кежуал-стилю.
Годинки, корпус у яких металевий, виглядають більш дорого і стильно.

Годинники, корпус яких виготовлений з кераміки, відрізняються індивідуальним дизайном і високою якістю.

Механічний годинник з автоподзаводом приведуть в захват цінителькам класичного механізму. Таким моделям притаманні вишуканість в дизайні, увага до деталей і, безумовно, довговічність. Модні годинник Pierre Lannier 316B990 з шкіряним ремінцем - витончений вибір.

Інформація до роздумів: ТОП-7 найкращих золотих годинників Tissot. Який годинник швейцарського бренду вибрати?

Який годинник швейцарського бренду вибрати

Фітнес-браслет

компактний фітнес-браслет стане в нагоді дівчині, яка займається спортом і веде здоровий спосіб життя. Подарувати дівчині на День закоханих подібний гаджет як натяк, що їй пора схуднути - не найкращий варіант. Так що якщо обраниця не акцентує увагу на своїй спортивності, краще двічі подумати.

Фітнес-браслети, в основному, потрібні для підрахунку пройденої відстані (в кроках або метрах), а також - для підказок, коли пора рухатися. Деякі гаджети можуть підраховувати калорії або вимірювати пульс власника (як Samsung Gear Fit 2 ).

А ви знали? 5 причин купити фітнес-браслет

Бувають моделі з вбудованим вимірником тиску, а також браслети з будильником. Останні допомагають контролювати сон і пробудження власника. У басейн можна ходити в браслеті із захистом від води, таким, як Gear Fit2 Pro Small .

Розрахує витрачені калорії модель Garmin vίvosmart . Крім того, цей фітнес-браслет становить приблизний план навантажень на день, аналізуючи отримані дані про фізичну активність власника.

М'які іграшки

М'яка іграшка - традиційний зворушливий подарунок на честь святого Валентина. миленький ведмедик або сердечко допоможуть створити затишок і романтичний настрій. Плюшеву іграшку можна дарувати і як самостійний презент (якщо відносини недавно почалися), і в якості приємного аксесуара до основного.

Головний момент - іграшка не повинна бути занадто великий або безглуздою. Ведмідь зростом з саму дівчину не тільки буде займати багато простору в кімнаті або квартирі, але і стане «пилозбірником». Випрати його в звичайній пральній машині не вийде. А тягати регулярно в хімчистку - клопітно і накладно. Занадто мініатюрна іграшка теж не підійде, так як може справити враження зайвої економії або скупості.

14 лютого - не той свято, коли варто робити акцент на гуморі і двозначності. Мавпочки, пінгвіни, змійки і ждунов здаються забавними, але можуть бути сприйняті, як натяк на будь-які особливості характеру дівчини. Навіть якщо нічого такого не малося на увазі, довести це буде неможливо. Мало яка дівчина похвалиться подругам, що в День Закоханих їй подарували плюшевого скунса або качкодзьоба. Тому краще зупинитися на «перевірених» варіантах.

наприклад:

наприклад:

Що подарувати жінці не варто?

Підбираючи оригінальний подарунок на 14 лютого дівчині, слід уникати банальних і двозначних речей. До невдалим подарунків відносяться:

1. Кухонні приналежності, включаючи каструлі і сковорідки. Дарувати кухонне начиння на свято почуттів - просто злочин. Готування в День Закоханих викличе приємні емоції, тільки якщо молода людина самостійно приготує смачну вечерю, а потім вимиє весь посуд. Натякати ж дівчині на кулінарні подвиги в день поцілунків - нетактовно.

2. Презентувати парфум, поняття не маючи про смаки обраниці, значить виявитися в незручній ситуації. Якщо аромат не сподобається, він буде збирати пил на полиці, адже більшості дівчат незручно викинути подарунок. Жахливий варіант - коли чоловік дарує абсолютно «чи не її» духи, а потім щодня запитує, чому дівчина ними не користується.

3. Те ж стосується і косметики. Мало який чоловік в точності знає, які Догляду креми або відтінок пудри підходять коханої. Підглядати в косметичку не має сенсу: можливо, дівчина - економна і користується тушшю, від якої не в захваті, поки та не закінчиться. Щоб потім з чистою совістю купити зовсім іншу. І тут отримує в подарунок таку ж (та ще й в комплекті з тональним кремом оранжевого кольору). Виходить не подарунок, а суцільне розлад. Краще не ризикувати, а презентувати, наприклад, підвісне поворотне дзеркало BETER VIVA і власноруч його повісити.

4. Чашки, колготки, шкарпетки і гелі для душу - настільки банальні дрібниці, що їх і подарунком складно назвати. Вибираючи між трояндочкою і милом, краще купити квітку. Свято все-таки в честь закоханих, а не гігієни. Втім, крафтового предмети, відповідні ідеї валентинок, мають право стати подарунком.

Основний висновок: ламаючи голову, що подарувати дівчині на День святого Валентина, слід орієнтуватися на її смаки. Якщо ж вони невідомі, краще віддати перевагу нейтральним подарункам - солодощі, букет квітів, плюшеві іграшки. Такі милі гостинці завжди актуальні і затребувані. Вечеря в романтичній обстановці буде куди приємніше набору каструль або сковорідки з тефлоновим покриттям. Висловити почуття - основний момент поздоровлень на Валентинів день.

Що подарувати дівчині або дружині на День святого Валентина? Ідеї ​​подарунків

Після низки новорічних свят настала коротка передишка. І все ближче найромантичніший день в році - 14 лютого. Дівчина або дружина може не показувати, що її думки зайняті припущеннями про те, як пройде вечір закоханих. Але в глибині душі вона все одно сподівається, що улюблений в честь свята зробить для неї щось особливе.

Щоб подарувати на День святого Валентина запам'ятовується і зворушливий презент, краще вибрати і купити його заздалегідь. У передсвятковій метушні велика ймовірність схопити, що попалося під руку. Крім того, зазвичай напередодні гідні подарунки вже розібрані. А то, що залишилося - нікому не сподобалося. Дарувати, аби дарувати - значить, проявити неповагу до своєї половинки.

За пару тижнів до свята вибрати подарунок можна спокійно і без суєти. Про те, які подарунки і як вибирати - в цій статті. А також тут знайдеться інформація про те, чого дарувати на Валентинів день не варто.

Ювелірні вироби

Елегантні, зі смаком підібрані ювелірні вироби стануть незабутнім подарунком дівчині або дружині. Якщо квіти зав'януть через тиждень після Дня святого Валентина, а шоколад з'їдять і того раніше, кулон, браслет або сережки будуть радувати і нагадувати про почуття подарував ще дуже довго. Витончене і витончене прикраса, яку можна носити кожен день - безсумнівно кращий подарунок на 14 лютого.

Перед тим, як вибирати ювелірний виріб, слід уточнити, який метал віддає перевагу дівчина. Так, іноді трапляється алергія на всі метали, крім золота. Або ж дама серця віддає перевагу тільки срібні прикраси. Щоб не помилитися з вибором, потрібно заздалегідь ненав'язливо довідатися її пристрасті.

Плануючи покупку, потрібно також враховувати вік обраниці. Так, зовсім молоденьким дівчатам не прийнято дарувати дуже дорогі прикраси з дорогоцінними каменями. Виняток - помолвочноє або обручку. А ось вироби з перлами, наприклад, срібні сережки з перлами і фіанітами Space, будуть відповідати випадку.

Корисно почитати: Як вибрати саме той браслет

Традиційно подарунок на День Закоханих дівчині підбирається в формі серця. Це може бути кулон у формі сердечка або браслет (наприклад, браслет I love You). Вишукані сережки з червоного золота з діамантом можна подарувати дружині на 14 лютого.

фотоапарат

Корисним і ґрунтовним подарунком дівчині на 14 лютого, підкреслює близькість і серйозність відносин, стане фотоапарат . Ця техніка завжди затребувана - незалежно від того, фотографує чи дівчина професійно, або любить знімати для себе. Навіть фото з подружками, зроблене якісним фотоапаратом, буде помітно відрізнятися від картинки, отриманої за допомогою камери смартфона.

Підбирати фотокамеру слід з урахуванням двох факторів:

  1. Рівень володіння технікою.
  2. Робота, для якої він буде використовуватися.

Так, якщо цифровою камерою дівчина до цього не користувалася і буде тільки осягати ази, краще зупинити вибір на моделі, простий в управлінні (наприклад, PANASONIC LUMIX DC-FZ82 Black ). Функцій також не повинно бути занадто багато, інакше замість фотографування власниця витратить купу часу на вивчення правил користування апаратом.

Що стосується призначення фотоапарата, можна виділити 3 ключових типу фотографічних робіт - «для себе», для друзів, для цінителів фотомистецтва.

Для кого:

Що їм можна знімати: Модель фотоапарата: Новачка Знімки в Instagram, фото подорожей на пам'ять. Майже кожен з компактних фотоапаратів зніме фото з вечірок і свята з друзями. Любителя Зображення пейзажів, речі для продажу, їжу і вироби ручної роботи для блогу Компактна камера з розширеним функціоналом CANON EOS M6 або дзеркальний фотоапарат . Професіонала Професійні фотосесії і фоторепортажі Дзеркальний фотоапарат SONY Alpha a99 . Також корисно звернути увагу на системні фотоапарати .

Цікаво знати: 10 кращих дзеркальних фотоапаратів - Рейтинг 2017 року

смартфон

Тим, хто хоче подарувати на День Закоханих дівчині або дружині практичний подарунок, який буде з нею всюди, варто звернути увагу на смартфон . Цей гаджет - один з найбільш корисних і необхідних для роботи і спілкування. Виробники випускають смартфони з відмінними камерами, великим запасом вбудованої і оперативної пам'яті за цілком прийнятною вартістю. При цьому багато моделей представлені в різних колірних рішеннях.

Фанатку інновацій в області техніки сподобається іміджевий смартфон . Як правило, у них 2-4 гігабайти оперативної пам'яті, вбудована пам'ять встановлюється із середнім об'ємом 64 гігабайти. Камери таких смартфонів мало відрізняються від професійних. У Galaxy A8 , Наприклад, основна камера - 16 мегапікселів, а подвійна фронтальна - 16 і 8 мегапікселів.

Стаття в тему: ТОП-10 найкращих виробників смартфонів - Рейтинг 2017 року

Якщо дівчина - меломанка, музичний смартфон - те що треба. А б'юті-блогеру знадобиться селф-смартфон, наприклад iPhone 6s . Фотокамери айфонів славляться барвистими і детальними знімками. на смартфоні з великим дисплеєм буде зручно грати, дивитися серіали і фільми, «серфить» в інтернеті. На День святого Валентина можна подарувати один з найстильніших і витончених смартфонів для дівчат .

На День святого Валентина можна подарувати один з найстильніших і витончених   смартфонів для дівчат

Техніка особистого користування

Догляд за собою - важлива частина життя кожної дівчини. І, звичайно, приємно, коли процес проходить без нервів і напруги. Щоб отримувати задоволення від щоденних ритуалів краси, техніка особистого користування повинна бути зручною, безпечною і простий в зверненні. Подібні предмети стануть корисним подарунком дружині або дівчині, відносини з якою тривають досить довго, на 14 лютого.

Нейтральний вибір - фен для волосся . Більшість дівчат користуються ним практично щодня, і надійна модель відомого виробника стане підмогою в потрібний момент. наприклад, Rowenta CV9520F0 - потужний фен з професійним мотором - легко чистити завдяки спеціальній знімній решітці. А фен-щітка Philips допоможе одночасно висушити і укласти волосся, при цьому значно заощадивши час.

Дівчині, яка із задоволенням часто змінює образ, стануть у пригоді щипці для укладки волосся . Плойки для завивки, прасування для випрямлення, мультістайлінговие набори - кожен прилад буде надійним помічником, який подбає про волосся. Для мандрівниці незамінним стане повітряний стайлер Remington : Набір в спеціальному чохлі зручно брати в дорогу.

Допоможе з покупкою: Як правильно вибрати праску для волосся? 6 пунктів, на які варто звернути увагу

Більш особистим подарунком стане епілятор . Вирішуватися на покупку слід, тільки якщо відносини з дівчиною досить глибокі і довірчі. Якщо є хоч якийсь шанс, що подарунок буде неправильно сприйнятий, краще відмовитися від ідеї. Тим же, хто впевнений у виборі, потрібно підібрати функціональний і естетичний прилад. Philips Satinelle з ніжним малюнком, наприклад, має приємний дизайн.

планшет

Вирішуючи, що можна подарувати дівчині, одним з перших варіантів на думку спадає планшет на День святого Валентина. Якщо у коханої немає такого гаджета, то подарунок вийде актуальним і потрібним. Планшет не відноситься до речей першої необхідності. Тому навіть якщо у дівчини є ноутбук і смартфон, витрати на планшет вона може порахувати зайвими.

Але від цього гаджета мало хто відмовиться. Компактні габарити і невелика вага дозволяють носити його з собою і брати в поїздки. Грати, читати на планшеті комфортніше, ніж на смартфоні. А в поїзді і автобусі можна дивитися кіно, використовуючи навушники.

Крім того, до деяких планшетів, наприклад, Lenovo IdeaPad Miix , Підключається знімна клавіатура. Так що набирати текст або виконувати іншу роботу вийде без проблем.

До речі: Планшет або електронна книга - що вибрати? Огляд 2 пристроїв для читання

Щоб дивитися фільми або підглядати в рецепти, наприклад, під час готування в кухні, ідеально підійде YOGA Tablet . Планшет укомплектований циліндричним акумуляторним блоком, і його можна навіть підвішувати на стіну.

Для щоденного використання підійде тонкий і практичний Lenovo TAB 10 з набором необхідних функцій. А працювати на красивому сріблястому ASUS ZenPad 3S буде дуже приємно.

А працювати на красивому сріблястому   ASUS ZenPad 3S   буде дуже приємно

Наручний годинник

Особливим знаком уваги дружині на День святого Валентина стануть наручний годинник . Особливо, якщо подарувати дорогі ювелірні годинники. Але якщо відносини пари тривають нетривалий час, то з таким подарунком потрібно бути акуратним. З годинником пов'язано безліч прикмет і забобонів. Тому краще заздалегідь дізнатися, чи вірить дівчина в прикмети, і наскільки сильно. Інакше подарунок замість радості викличе протилежний ефект.

Якщо обраниця не забобонна, пора вибирати годинник. Перше, з чим слід визначитися, це механізм. Найбільш популярні кварцові годинники. Корпус у них може бути:

  • металевий (з позолотою або повністю зроблений з ювелірного металу);
  • полімерний;
  • керамічний.

Хронометр з корпусом з полімерного матеріалу підійде пріверженіцей спортивного та кежуал-стилю.
Годинки, корпус у яких металевий, виглядають більш дорого і стильно.

Годинники, корпус яких виготовлений з кераміки, відрізняються індивідуальним дизайном і високою якістю.

Механічний годинник з автоподзаводом приведуть в захват цінителькам класичного механізму. Таким моделям притаманні вишуканість в дизайні, увага до деталей і, безумовно, довговічність. Модні годинник Pierre Lannier 316B990 з шкіряним ремінцем - витончений вибір.

Інформація до роздумів: ТОП-7 найкращих золотих годинників Tissot. Який годинник швейцарського бренду вибрати?

Який годинник швейцарського бренду вибрати

Фітнес-браслет

компактний фітнес-браслет стане в нагоді дівчині, яка займається спортом і веде здоровий спосіб життя. Подарувати дівчині на День закоханих подібний гаджет як натяк, що їй пора схуднути - не найкращий варіант. Так що якщо обраниця не акцентує увагу на своїй спортивності, краще двічі подумати.

Фітнес-браслети, в основному, потрібні для підрахунку пройденої відстані (в кроках або метрах), а також - для підказок, коли пора рухатися. Деякі гаджети можуть підраховувати калорії або вимірювати пульс власника (як Samsung Gear Fit 2 ).

А ви знали? 5 причин купити фітнес-браслет

Бувають моделі з вбудованим вимірником тиску, а також браслети з будильником. Останні допомагають контролювати сон і пробудження власника. У басейн можна ходити в браслеті із захистом від води, таким, як Gear Fit2 Pro Small .

Розрахує витрачені калорії модель Garmin vίvosmart . Крім того, цей фітнес-браслет становить приблизний план навантажень на день, аналізуючи отримані дані про фізичну активність власника.

М'які іграшки

М'яка іграшка - традиційний зворушливий подарунок на честь святого Валентина. миленький ведмедик або сердечко допоможуть створити затишок і романтичний настрій. Плюшеву іграшку можна дарувати і як самостійний презент (якщо відносини недавно почалися), і в якості приємного аксесуара до основного.

Головний момент - іграшка не повинна бути занадто великий або безглуздою. Ведмідь зростом з саму дівчину не тільки буде займати багато простору в кімнаті або квартирі, але і стане «пилозбірником». Випрати його в звичайній пральній машині не вийде. А тягати регулярно в хімчистку - клопітно і накладно. Занадто мініатюрна іграшка теж не підійде, так як може справити враження зайвої економії або скупості.

14 лютого - не той свято, коли варто робити акцент на гуморі і двозначності. Мавпочки, пінгвіни, змійки і ждунов здаються забавними, але можуть бути сприйняті, як натяк на будь-які особливості характеру дівчини. Навіть якщо нічого такого не малося на увазі, довести це буде неможливо. Мало яка дівчина похвалиться подругам, що в День Закоханих їй подарували плюшевого скунса або качкодзьоба. Тому краще зупинитися на «перевірених» варіантах.

наприклад:

наприклад:

Що подарувати жінці не варто?

Підбираючи оригінальний подарунок на 14 лютого дівчині, слід уникати банальних і двозначних речей. До невдалим подарунків відносяться:

1. Кухонні приналежності, включаючи каструлі і сковорідки. Дарувати кухонне начиння на свято почуттів - просто злочин. Готування в День Закоханих викличе приємні емоції, тільки якщо молода людина самостійно приготує смачну вечерю, а потім вимиє весь посуд. Натякати ж дівчині на кулінарні подвиги в день поцілунків - нетактовно.

2. Презентувати парфум, поняття не маючи про смаки обраниці, значить виявитися в незручній ситуації. Якщо аромат не сподобається, він буде збирати пил на полиці, адже більшості дівчат незручно викинути подарунок. Жахливий варіант - коли чоловік дарує абсолютно «чи не її» духи, а потім щодня запитує, чому дівчина ними не користується.

3. Те ж стосується і косметики. Мало який чоловік в точності знає, які Догляду креми або відтінок пудри підходять коханої. Підглядати в косметичку не має сенсу: можливо, дівчина - економна і користується тушшю, від якої не в захваті, поки та не закінчиться. Щоб потім з чистою совістю купити зовсім іншу. І тут отримує в подарунок таку ж (та ще й в комплекті з тональним кремом оранжевого кольору). Виходить не подарунок, а суцільне розлад. Краще не ризикувати, а презентувати, наприклад, підвісне поворотне дзеркало BETER VIVA і власноруч його повісити.

4. Чашки, колготки, шкарпетки і гелі для душу - настільки банальні дрібниці, що їх і подарунком складно назвати. Вибираючи між трояндочкою і милом, краще купити квітку. Свято все-таки в честь закоханих, а не гігієни. Втім, крафтового предмети, відповідні ідеї валентинок, мають право стати подарунком.

Основний висновок: ламаючи голову, що подарувати дівчині на День святого Валентина, слід орієнтуватися на її смаки. Якщо ж вони невідомі, краще віддати перевагу нейтральним подарункам - солодощі, букет квітів, плюшеві іграшки. Такі милі гостинці завжди актуальні і затребувані. Вечеря в романтичній обстановці буде куди приємніше набору каструль або сковорідки з тефлоновим покриттям. Висловити почуття - основний момент поздоровлень на Валентинів день.

Що подарувати дівчині або дружині на День святого Валентина? Ідеї ​​подарунків

Після низки новорічних свят настала коротка передишка. І все ближче найромантичніший день в році - 14 лютого. Дівчина або дружина може не показувати, що її думки зайняті припущеннями про те, як пройде вечір закоханих. Але в глибині душі вона все одно сподівається, що улюблений в честь свята зробить для неї щось особливе.

Щоб подарувати на День святого Валентина запам'ятовується і зворушливий презент, краще вибрати і купити його заздалегідь. У передсвятковій метушні велика ймовірність схопити, що попалося під руку. Крім того, зазвичай напередодні гідні подарунки вже розібрані. А то, що залишилося - нікому не сподобалося. Дарувати, аби дарувати - значить, проявити неповагу до своєї половинки.

За пару тижнів до свята вибрати подарунок можна спокійно і без суєти. Про те, які подарунки і як вибирати - в цій статті. А також тут знайдеться інформація про те, чого дарувати на Валентинів день не варто.

Ювелірні вироби

Елегантні, зі смаком підібрані ювелірні вироби стануть незабутнім подарунком дівчині або дружині. Якщо квіти зав'януть через тиждень після Дня святого Валентина, а шоколад з'їдять і того раніше, кулон, браслет або сережки будуть радувати і нагадувати про почуття подарував ще дуже довго. Витончене і витончене прикраса, яку можна носити кожен день - безсумнівно кращий подарунок на 14 лютого.

Перед тим, як вибирати ювелірний виріб, слід уточнити, який метал віддає перевагу дівчина. Так, іноді трапляється алергія на всі метали, крім золота. Або ж дама серця віддає перевагу тільки срібні прикраси. Щоб не помилитися з вибором, потрібно заздалегідь ненав'язливо довідатися її пристрасті.

Плануючи покупку, потрібно також враховувати вік обраниці. Так, зовсім молоденьким дівчатам не прийнято дарувати дуже дорогі прикраси з дорогоцінними каменями. Виняток - помолвочноє або обручку. А ось вироби з перлами, наприклад, срібні сережки з перлами і фіанітами Space, будуть відповідати випадку.

Корисно почитати: Як вибрати саме той браслет

Традиційно подарунок на День Закоханих дівчині підбирається в формі серця. Це може бути кулон у формі сердечка або браслет (наприклад, браслет I love You). Вишукані сережки з червоного золота з діамантом можна подарувати дружині на 14 лютого.

фотоапарат

Корисним і ґрунтовним подарунком дівчині на 14 лютого, підкреслює близькість і серйозність відносин, стане фотоапарат . Ця техніка завжди затребувана - незалежно від того, фотографує чи дівчина професійно, або любить знімати для себе. Навіть фото з подружками, зроблене якісним фотоапаратом, буде помітно відрізнятися від картинки, отриманої за допомогою камери смартфона.

Підбирати фотокамеру слід з урахуванням двох факторів:

  1. Рівень володіння технікою.
  2. Робота, для якої він буде використовуватися.

Так, якщо цифровою камерою дівчина до цього не користувалася і буде тільки осягати ази, краще зупинити вибір на моделі, простий в управлінні (наприклад, PANASONIC LUMIX DC-FZ82 Black ). Функцій також не повинно бути занадто багато, інакше замість фотографування власниця витратить купу часу на вивчення правил користування апаратом.

Що стосується призначення фотоапарата, можна виділити 3 ключових типу фотографічних робіт - «для себе», для друзів, для цінителів фотомистецтва.

Для кого:

Що їм можна знімати: Модель фотоапарата: Новачка Знімки в Instagram, фото подорожей на пам'ять. Майже кожен з компактних фотоапаратів зніме фото з вечірок і свята з друзями. Любителя Зображення пейзажів, речі для продажу, їжу і вироби ручної роботи для блогу Компактна камера з розширеним функціоналом CANON EOS M6 або дзеркальний фотоапарат . Професіонала Професійні фотосесії і фоторепортажі Дзеркальний фотоапарат SONY Alpha a99 . Також корисно звернути увагу на системні фотоапарати .

Цікаво знати: 10 кращих дзеркальних фотоапаратів - Рейтинг 2017 року

смартфон

Тим, хто хоче подарувати на День Закоханих дівчині або дружині практичний подарунок, який буде з нею всюди, варто звернути увагу на смартфон . Цей гаджет - один з найбільш корисних і необхідних для роботи і спілкування. Виробники випускають смартфони з відмінними камерами, великим запасом вбудованої і оперативної пам'яті за цілком прийнятною вартістю. При цьому багато моделей представлені в різних колірних рішеннях.

Фанатку інновацій в області техніки сподобається іміджевий смартфон . Як правило, у них 2-4 гігабайти оперативної пам'яті, вбудована пам'ять встановлюється із середнім об'ємом 64 гігабайти. Камери таких смартфонів мало відрізняються від професійних. У Galaxy A8 , Наприклад, основна камера - 16 мегапікселів, а подвійна фронтальна - 16 і 8 мегапікселів.

Стаття в тему: ТОП-10 найкращих виробників смартфонів - Рейтинг 2017 року

Якщо дівчина - меломанка, музичний смартфон - те що треба. А б'юті-блогеру знадобиться селф-смартфон, наприклад iPhone 6s . Фотокамери айфонів славляться барвистими і детальними знімками. на смартфоні з великим дисплеєм буде зручно грати, дивитися серіали і фільми, «серфить» в інтернеті. На День святого Валентина можна подарувати один з найстильніших і витончених смартфонів для дівчат .

На День святого Валентина можна подарувати один з найстильніших і витончених   смартфонів для дівчат

Техніка особистого користування

Догляд за собою - важлива частина життя кожної дівчини. І, звичайно, приємно, коли процес проходить без нервів і напруги. Щоб отримувати задоволення від щоденних ритуалів краси, техніка особистого користування повинна бути зручною, безпечною і простий в зверненні. Подібні предмети стануть корисним подарунком дружині або дівчині, відносини з якою тривають досить довго, на 14 лютого.

Нейтральний вибір - фен для волосся . Більшість дівчат користуються ним практично щодня, і надійна модель відомого виробника стане підмогою в потрібний момент. наприклад, Rowenta CV9520F0 - потужний фен з професійним мотором - легко чистити завдяки спеціальній знімній решітці. А фен-щітка Philips допоможе одночасно висушити і укласти волосся, при цьому значно заощадивши час.

Дівчині, яка із задоволенням часто змінює образ, стануть у пригоді щипці для укладки волосся . Плойки для завивки, прасування для випрямлення, мультістайлінговие набори - кожен прилад буде надійним помічником, який подбає про волосся. Для мандрівниці незамінним стане повітряний стайлер Remington : Набір в спеціальному чохлі зручно брати в дорогу.

Допоможе з покупкою: Як правильно вибрати праску для волосся? 6 пунктів, на які варто звернути увагу

Більш особистим подарунком стане епілятор . Вирішуватися на покупку слід, тільки якщо відносини з дівчиною досить глибокі і довірчі. Якщо є хоч якийсь шанс, що подарунок буде неправильно сприйнятий, краще відмовитися від ідеї. Тим же, хто впевнений у виборі, потрібно підібрати функціональний і естетичний прилад. Philips Satinelle з ніжним малюнком, наприклад, має приємний дизайн.

планшет

Вирішуючи, що можна подарувати дівчині, одним з перших варіантів на думку спадає планшет на День святого Валентина. Якщо у коханої немає такого гаджета, то подарунок вийде актуальним і потрібним. Планшет не відноситься до речей першої необхідності. Тому навіть якщо у дівчини є ноутбук і смартфон, витрати на планшет вона може порахувати зайвими.

Але від цього гаджета мало хто відмовиться. Компактні габарити і невелика вага дозволяють носити його з собою і брати в поїздки. Грати, читати на планшеті комфортніше, ніж на смартфоні. А в поїзді і автобусі можна дивитися кіно, використовуючи навушники.

Крім того, до деяких планшетів, наприклад, Lenovo IdeaPad Miix , Підключається знімна клавіатура. Так що набирати текст або виконувати іншу роботу вийде без проблем.

До речі: Планшет або електронна книга - що вибрати? Огляд 2 пристроїв для читання

Щоб дивитися фільми або підглядати в рецепти, наприклад, під час готування в кухні, ідеально підійде YOGA Tablet . Планшет укомплектований циліндричним акумуляторним блоком, і його можна навіть підвішувати на стіну.

Для щоденного використання підійде тонкий і практичний Lenovo TAB 10 з набором необхідних функцій. А працювати на красивому сріблястому ASUS ZenPad 3S буде дуже приємно.

А працювати на красивому сріблястому   ASUS ZenPad 3S   буде дуже приємно

Наручний годинник

Особливим знаком уваги дружині на День святого Валентина стануть наручний годинник . Особливо, якщо подарувати дорогі ювелірні годинники. Але якщо відносини пари тривають нетривалий час, то з таким подарунком потрібно бути акуратним. З годинником пов'язано безліч прикмет і забобонів. Тому краще заздалегідь дізнатися, чи вірить дівчина в прикмети, і наскільки сильно. Інакше подарунок замість радості викличе протилежний ефект.

Якщо обраниця не забобонна, пора вибирати годинник. Перше, з чим слід визначитися, це механізм. Найбільш популярні кварцові годинники. Корпус у них може бути:

  • металевий (з позолотою або повністю зроблений з ювелірного металу);
  • полімерний;
  • керамічний.

Хронометр з корпусом з полімерного матеріалу підійде пріверженіцей спортивного та кежуал-стилю.
Годинки, корпус у яких металевий, виглядають більш дорого і стильно.

Годинники, корпус яких виготовлений з кераміки, відрізняються індивідуальним дизайном і високою якістю.

Механічний годинник з автоподзаводом приведуть в захват цінителькам класичного механізму. Таким моделям притаманні вишуканість в дизайні, увага до деталей і, безумовно, довговічність. Модні годинник Pierre Lannier 316B990 з шкіряним ремінцем - витончений вибір.

Інформація до роздумів: ТОП-7 найкращих золотих годинників Tissot. Який годинник швейцарського бренду вибрати?

Який годинник швейцарського бренду вибрати

Фітнес-браслет

компактний фітнес-браслет стане в нагоді дівчині, яка займається спортом і веде здоровий спосіб життя. Подарувати дівчині на День закоханих подібний гаджет як натяк, що їй пора схуднути - не найкращий варіант. Так що якщо обраниця не акцентує увагу на своїй спортивності, краще двічі подумати.

Фітнес-браслети, в основному, потрібні для підрахунку пройденої відстані (в кроках або метрах), а також - для підказок, коли пора рухатися. Деякі гаджети можуть підраховувати калорії або вимірювати пульс власника (як Samsung Gear Fit 2 ).

А ви знали? 5 причин купити фітнес-браслет

Бувають моделі з вбудованим вимірником тиску, а також браслети з будильником. Останні допомагають контролювати сон і пробудження власника. У басейн можна ходити в браслеті із захистом від води, таким, як Gear Fit2 Pro Small .

Розрахує витрачені калорії модель Garmin vίvosmart . Крім того, цей фітнес-браслет становить приблизний план навантажень на день, аналізуючи отримані дані про фізичну активність власника.

М'які іграшки

М'яка іграшка - традиційний зворушливий подарунок на честь святого Валентина. миленький ведмедик або сердечко допоможуть створити затишок і романтичний настрій. Плюшеву іграшку можна дарувати і як самостійний презент (якщо відносини недавно почалися), і в якості приємного аксесуара до основного.

Головний момент - іграшка не повинна бути занадто великий або безглуздою. Ведмідь зростом з саму дівчину не тільки буде займати багато простору в кімнаті або квартирі, але і стане «пилозбірником». Випрати його в звичайній пральній машині не вийде. А тягати регулярно в хімчистку - клопітно і накладно. Занадто мініатюрна іграшка теж не підійде, так як може справити враження зайвої економії або скупості.

14 лютого - не той свято, коли варто робити акцент на гуморі і двозначності. Мавпочки, пінгвіни, змійки і ждунов здаються забавними, але можуть бути сприйняті, як натяк на будь-які особливості характеру дівчини. Навіть якщо нічого такого не малося на увазі, довести це буде неможливо. Мало яка дівчина похвалиться подругам, що в День Закоханих їй подарували плюшевого скунса або качкодзьоба. Тому краще зупинитися на «перевірених» варіантах.

наприклад:

наприклад:

Що подарувати жінці не варто?

Підбираючи оригінальний подарунок на 14 лютого дівчині, слід уникати банальних і двозначних речей. До невдалим подарунків відносяться:

1. Кухонні приналежності, включаючи каструлі і сковорідки. Дарувати кухонне начиння на свято почуттів - просто злочин. Готування в День Закоханих викличе приємні емоції, тільки якщо молода людина самостійно приготує смачну вечерю, а потім вимиє весь посуд. Натякати ж дівчині на кулінарні подвиги в день поцілунків - нетактовно.

2. Презентувати парфум, поняття не маючи про смаки обраниці, значить виявитися в незручній ситуації. Якщо аромат не сподобається, він буде збирати пил на полиці, адже більшості дівчат незручно викинути подарунок. Жахливий варіант - коли чоловік дарує абсолютно «чи не її» духи, а потім щодня запитує, чому дівчина ними не користується.

3. Те ж стосується і косметики. Мало який чоловік в точності знає, які Догляду креми або відтінок пудри підходять коханої. Підглядати в косметичку не має сенсу: можливо, дівчина - економна і користується тушшю, від якої не в захваті, поки та не закінчиться. Щоб потім з чистою совістю купити зовсім іншу. І тут отримує в подарунок таку ж (та ще й в комплекті з тональним кремом оранжевого кольору). Виходить не подарунок, а суцільне розлад. Краще не ризикувати, а презентувати, наприклад, підвісне поворотне дзеркало BETER VIVA і власноруч його повісити.

4. Чашки, колготки, шкарпетки і гелі для душу - настільки банальні дрібниці, що їх і подарунком складно назвати. Вибираючи між трояндочкою і милом, краще купити квітку. Свято все-таки в честь закоханих, а не гігієни. Втім, крафтового предмети, відповідні ідеї валентинок, мають право стати подарунком.

Основний висновок: ламаючи голову, що подарувати дівчині на День святого Валентина, слід орієнтуватися на її смаки. Якщо ж вони невідомі, краще віддати перевагу нейтральним подарункам - солодощі, букет квітів, плюшеві іграшки. Такі милі гостинці завжди актуальні і затребувані. Вечеря в романтичній обстановці буде куди приємніше набору каструль або сковорідки з тефлоновим покриттям. Висловити почуття - основний момент поздоровлень на Валентинів день.

Що подарувати дівчині або дружині на День святого Валентина?
Що подарувати дівчині або дружині на День святого Валентина?
Що подарувати дівчині або дружині на День святого Валентина?
Що подарувати дівчині або дружині на День святого Валентина?
Який годинник швейцарського бренду вибрати?
А ви знали?
Що подарувати дівчині або дружині на День святого Валентина?
Який годинник швейцарського бренду вибрати?
А ви знали?
Що подарувати дівчині або дружині на День святого Валентина?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com