рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Модний колір волосся в 2018 році

Сучасні жінки люблять змінюватися зовні і відповідати модним тенденціям. Новий образ радує око, піднімає настрій, надихає і додає впевненості. Виберіть модний колір волосся зі списку і станьте привабливіше. Сучасні жінки люблять змінюватися зовні і відповідати модним тенденціям

Фото: salon-pic

Які кольору волосся в тренді в 2018 році? Стилісти придумали нові комбінації і нестандартні відтінки. Дізнайтеся, в який колір пофарбувати волосся, щоб відповідати останнім писком моди.

Актуальними такі кольори:

  • Платиновий. Яскравий стильний відтінок утримується на перших позиціях з літа 2017 го. Він підходить жінкам світлої шкіри. Платиновий колір волосся легко зробити на світлих, русявих і каштанових локонах. Брюнеткам доведеться довго освітлювати пасма, а потім домагатися потрібного відтінку.

Платина зробить привабливими юних красунь і підкреслить образ жінок старшого віку. При цьому доступні найрізноманітніші відтінки волосся - від сірого до снігового. Платина на-віч дівчатам з сірими, блакитними і зеленими очима.

  • Колір кориці і карамелі. Золотисті, медові, шоколадні, мідні відтінки поєднуються з теплим кольором шкіри. Яскравий образ вийде, якщо у вас карі, чорні або насичено-зелені очі. Карамельний колір волосся ефектно виглядає на кучерявих локонах. Відмінне рішення - мелірування пасом в поєднанні з блондом.

Читайте також: Як вибрати колір волосся для смаглявої шкіри

Читайте також:   Як вибрати колір волосся для смаглявої шкіри

Фото: cwtimes.ru

Відтінки кориці і карамелі добре лягають на русяве, каштанове і темні локони. Модний колір волосся виглядає надзвичайно, надає виразності образу, якщо підходить віком.

  • Попелястий блонд. Неординарний відтінок шевелюри на-віч дівчатам з білою шкірою і світлими очима. Попелястий колір волосся не залишиться непоміченим. Образ вийде зачаровує. Не обов'язково робити однорідний тон, пофарбуйте локони модним способом - деграде.

Фото: Жіночий світ

Попелястий має різну насиченість - це блонд або темно-сірий відтінок. Гарний колір волосся вийде на вихідних світлих пасмах. Руді, каштанові і золотисті локони, які мають червоний пігмент, дають непередбачений результат. Волосся кольору попелу рекомендовані дівчатам.

  • Рожевий блонд. Приголомшливий колір, який освіжає обличчя і привертає увагу оточуючих. Неординарний відтінок краще використовувати юним особам. Рожевий блонд - це світлий колір волосся, розбавлений полуничними або персикового нотками. Вибирайте прийнятну для себе насиченість від ледь помітного відтінку до яскравих пасом.

При професійному підході рожевий блонд поєднується зі світлою і темною шкірою. Цей колір волосся не псують відросло коріння або жовтизна. Рожевий відтінок легше зробити на блондинисті локони, але і темні пасма піддаються освітленню.

У 2018 року модно перетворювати волосся в яскраві незвичайні кольори. Платиновим відтінком хвалилися Дженніфер Лоуренс і Ешлі Джеймс. Тон карамелі і кориці ми бачили у Дженніфер Лопес і Ліндсі Лохан. Попелястим блондом здивували Емма Стоун і Леді Гага. Рожевий відтінок прикрасив локони Хілларі Даф і Кайлі Дженнер. Будьте і ви красивою!

Читайте також: Омбр на коротке волосся в домашніх умовах

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com