рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Модні зачіски: весна-літо 2011

Які зачіски модні цієї весни

Які зачіски модні цієї весни? Абсолютно різні, хочете, носите довге волосся, робіть начісування, «кінський хвіст», заплітають кіски, або навпаки гладко зберіть волосся в пучок на потилиці, зачіски з чубчиком і без ... Головна вимога - природний вигляд волосся.

Зачіски та стрижки

Чи не втрачають своєї популярності довге волосся з природним здоровим блиском. У центрі уваги філірованние, а також багатошарові стрижки для довгого волосся, які продемонстрував на показі Roberto Cavalli. А Balmain і Preen віддали перевагу зачіскам з довгими чубчиками. З боку Prada були показані гладке волосся великими хвилями, від Marc Jacobs і Unique для модниць зачіски з «бунтівними» нотками в вигляді недбалої копиці волосся.

Також, відомі дизайнери не залишилися і в 2011 році байдужими до кіс в різних варіаціях плетіння волосся. У Gucci - гладко-акуратні і елегантні; у Valentino з кокетливим шармом, трохи розпатлані; у Hermes коси з обов'язковим вплітанням в них легендарних їх хусток, у Alexander McQueen коси відрізняються своїм вигадливим складним плетінням і не схожі на прості кіски з дитинства, а скоріше нагадують твори мистецтва.
Актуальний і не виходить з моди - «кінський хвіст». Сьогодні на світових подіумах можна побачити в різних виконаннях. Так, Miu Miu продемонстрував високий хвіст і гладкий; Byblos показав варіацію з використанням розтріпаності і хаотичності, а Ermanno Scervino продемонстрував низький і асиметричний. Головне, що «кінський хвіст» може зробити собі будь-яка представниця прекрасної статі, за кілька хвилин і не маючи ніяких навичок.
Колір волосся

Навесні 2011 в моді натуральні відтінки. На зміну насичених кольорів, контрастних відтінків і складних технік фарбування минулого сезону, прийшов природний колір волосся!

Тому, не слід недооцінювати пишність природності і вважати себе непомітною. Навпаки, в цьому сезоні на піку популярності локони кольору пшениці, що відображають романтичний настрій. Також, не важливо - брюнетка ви або шатенка - головний тренд сезону - здоровий блиск волосся, їх доглянутість і природність!

Сучасні засоби по догляду за волоссям

Так як в моді природність, красивий блиск і здоров'я волосся, подібний стан локонів можна досягти тільки завдяки правильному догляду і хорошим сучасним засобам. Рекомендуємо, кондиціонер-спрей «Аеробіка» , Який активно відновлює волосся по всій довжині, надає їм обсяг, пружність, еластичність і блиск. Відмінно зволожує сухе волосся і допомагає створити зачіску. У складі препарату знаходяться 2 фази, 2 групи компонентів, які діють одночасно. Фаза1 містить спеціальні доглядають речовини, зокрема ретинолової масло, які проникаючи вглиб волосся заповнюють пористі місця, а також вирівнюють структуру волосся. У той же час оптимально регулюється баланс вологості волосся. Компоненти знаходяться в фазі 2 призначені для додання волоссю природного блиску і гладкій поверхні. Волосся стає м'яким, блискучим, легко розчісується. «Аеробіка» підходить абсолютно для всіх типів волосся і особливо активно впливає на пористі, сухі, перманентно завиті і фарбоване волосся. Спрей-кондиціонер можна наносити як на вологі, так і на сухе волосся. Добре збовтайте вміст пляшки, щоб обидві фази змішалися і нанесіть на волосся. Найкращий ефект від застосування засобу спостерігається при подальшій сушці волосся феном. Волосся миттєво перетворяться і ви будете виглядати так, немов тільки що відвідали салон краси. Неперевершений результат!

Дуже ефективна і унікальна сироватка краси «Формула Сейф» . Вона забезпечить вашому волоссю неперевершений вигляд - подарує слухняність, красу, обсяг і блиск, одночасно захищаючи волосся від несприятливого впливу навколишнього середовища. У складі сироватки міститься рибонуклеїнова кислота, яка, немов еластичний бинт, обволікає кожен волосинку, створюючи навколо неї невидиму захисну плівку. Після нанесення препарату ваше волосся надійно захищені від впливу морської води, ультрафіолету і термообробки.

Які зачіски модні цієї весни?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com