рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Модні зачіски літо 2012

  1. Коси: модні зачіски літо 2012
  2. Хвіст: модні зачіски літо 2012
  3. Ракушка і вузол: модні зачіски літо 2012
  4. Модні стрижки літо 2012

Влітку жіноче волосся потребують особливої ​​уваги, - адже в теплу пору року ми ходимо з непокритою головою, а значить, зачіска завжди повинна бути в порядку. Але з цим категорично не згодні спека і вітер, - вони так і норовлять звести «нанівець» всі зусилля перукаря! Вітер куйовдить бездоганну укладку, а літню спеку і вологе повітря довершують його старання. Яку зачіску вибрати для літа, щоб виглядати стильно, модно і акуратно?

В першу чергу, стилісти радять зупинити свій вибір на нескладних зачісках, які не вимагають багато часу для укладання. Постарайтеся утриматися від використання всіляких лаків, пінок та гелів для укладання: тільки уявіть собі, скільки додаткових незручностей ці кошти будуть доставляти вам в спеку!

Крім того, краще не носити волосся розпущеним, інакше швидко спітніє шия і спина. Набагато зручніше підібрати волосся, але так, щоб вони не заважали надягати головний убір. Приступаємо до вибору!

Коси: модні зачіски літо 2012

Сьогодні в моді найрізноманітніші коси і косички. Їх власниці виглядають акуратно і доглянуто, їм не жарко, та й літній головний убір носити така зачіска не заважає.


Ви можете вибрати свій варіант: французьку косу, «колосок», мудрі переплетіння кіс збоку або ззаду ... Непоганим виходом з положення стануть також традиційні одна або дві косички, які так зручно носити в спеку! Така зачіска дуже жіночна, а при правильному підході до справи може стати кокетливою і зухвалою.

Хвіст: модні зачіски літо 2012

Така зручна і проста зачіска, як хвіст, мабуть, ще довго залишиться на піку моди. Особливо, якщо врахувати особливості літньої погоди. Зробивши хвіст, ви «вбиваєте» відразу двох зайців: шия і спина залишаються відкритими і не страждають від спеки, і в той же час ваша зачіска виглядає дуже акуратно.

В цьому році стилісти рекомендують вибрати один з трьох варіантів. Перший: волосся збираються якомога вище, майже на самій маківці. Особливо ефектно, зухвало і сексуально виглядає така зачіска, якщо у вас довге пряме волосся. Другий: хвіст середньої довжини, який однаково добре виходить з волосся будь-якої довжини. Третій: низький хвіст, зібраний біля основи шиї, який надає жіночність і шарм.

Існують ще хвости для найсміливіших панянок, які робляться з розділених і начесане пасом. Такі хвости виходять пишними і об'ємними. Багато хто віддає перевагу прикрашати зачіску декоративними деталями: наприклад, висмикнути і залишити вільно звисати окрему прядку волосся, або закріпити хвостик яскравою стрічкою, шпилькою, гумкою.

Ракушка і вузол: модні зачіски літо 2012

Коли спека стає зовсім нестерпним, так хочеться закрутити довге волосся у вузол на потилиці або спорудити хитромудру «черепашку»! І не жарко, і зручно, і красиво. Правда, ні капелюха, ні панаму, ні бейсболку на таку зачіску не одягнеш. Зате високий вузол дає можливість вітерцю вільно обдувати шию.

Не переживайте, вузол - це зовсім необов'язково образ напівголодного балерини або суворої вчительки. Сучасні стилісти вміють зробити дуже спокусливий і жіночний вузол! Відкриємо маленький секрет: відмовтеся від акуратного пучка, Ви можете це зробити якомога небрежнее, нехай з нього стирчать і звисають окремі пасма. Чим більше недбалості, - тим більше стильної ви будете виглядати! Можна зібрати волосся в хвіст, висмикнути з нього кілька пасом і накрутити кожну з них в різних напрямках, а потім недбало сколоти шпилькою.

Модні стрижки літо 2012

Якщо ви не відростили довге волосся, - не засмучуйтесь! Сучасні літні стрижки виглядають дуже витончено і сміливо. Наймодніші сьогодні - стрижки середньої довжини, що мають вигляд злегка відросло волосся. Щоб вписатися в модний образ, досить зробити невимушену і недбалу, навіть в чомусь хаотичну стрижку. Відмовтеся на час спекотного літа від акуратних укладок!

Залиште перукарні хитрощі з великою кількістю лаку для осені, а поки - насолоджуйтеся свободою, сонцем і невимушеністю!

Автор: Моїсеєва Ольга
Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт www.inmoment.ru обов'язкове.

Повернутися до початку розділу Мода
Повернутися до початку розділу Краса і Здоров'я
Яку зачіску вибрати для літа, щоб виглядати стильно, модно і акуратно?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com