рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

модні зачіски 2018 - коси, пучки, короткі стрижки | СЬОГОДНІ

  1. модні зачіски 2018 - коси, пучки, короткі стрижки "Сегодня" побувала на "Конгресі краси" і дізналася...
  2. Зачіски для довгого волосся: пучок з "півнями"
  3. Модні зачіски 2018: канекалон
  4. Модні стрижки 2018: Пікс
  5. Чужі волосся: і кольори веселки
  6. Для чоловіків: бороди і фальш-вії
  7. модні зачіски 2018 - коси, пучки, короткі стрижки
  8. Зачіски для довгого волосся: пучок з "півнями"
  9. Модні зачіски 2018: канекалон
  10. Модні стрижки 2018: Пікс
  11. Чужі волосся: і кольори веселки
  12. Для чоловіків: бороди і фальш-вії
  13. модні зачіски 2018 - коси, пучки, короткі стрижки
  14. Зачіски для довгого волосся: пучок з "півнями"
  15. Модні зачіски 2018: канекалон
  16. Модні стрижки 2018: Пікс
  17. Чужі волосся: і кольори веселки
  18. Для чоловіків: бороди і фальш-вії

модні зачіски 2018 - коси, пучки, короткі стрижки

"Сегодня" побувала на "Конгресі краси" і дізналася у експертів все про модні стрижки - 2018

У моді натуральні кольори і недбалі локони

В цьому році, за словами експертів краси, будуть модними одночасно два протилежних образи: короткі стрижки і цікаві інтерпретації з довгим волоссям. Але є одне правило: виглядати модні стрижки повинні максимально недбало і невимушено. Легка розпатлана пасом, вільні плетіння кіс, вплетення різноманітних яскравих вкраплень, всілякі градуювання і високі хаотичні пучки і хвости - все це витісняє ідеально гладкі пучки, доглянуті локони і "прилизане" симетричні стрижки. Стилісти, перукарі та представники спеціалізованих магазинів, які брали участь в "Конгресі краси", розповіли нам, за чим найчастіше приходять клієнти і скільки коштує модний образ.

Зачіски для довгого волосся: пучок з "півнями"

Власницям довгого волосся в 2018 році буде легко і просто справлятися зі своєю шевелюрою. Головна умова, за словами стилістів - ідеально чисте волосся і якомога більш природний образ.

"Це не означає, що вимила голову, висохла під сонечком і пішла, - каже стиліст київського модного будинку В'ячеслав Рогалюк. - Все одно потрібно надати якоїсь родзинки і напрямки. Наприклад, можна підкрутити волосся або надати їм хвилю тугими кісками. Тільки якщо раніше і фахівці намагалися зробити локон в локон, та й дівчата під час "самодіяльності" з волоссям до цього прагнули і виходили з себе, якщо щось не виходить, то зараз невимушено видатна кудряшка - це мило і модно ".

При цьому в моді не тільки розпущене волосся - високі хвости і волосся, зібране в пучок в тренді вже багато років і все залишаються актуальними.

"Але знову ж сьогодні це повинен бути хаотичний пучок а-ля" на швидку руку ", хвіст з" півнями "або навіть коси на скронях, зібрані на верхівці в завзятий хвіст, - розповідає перукар Олена Горлушко. - При цьому чубчика або не має бути, або ж вона повинна бути асиметричною. Пряма чубчик в класиці зобов'язує правильно висушувати її і укладати, а тоді втрачається недбалість ".

Хвіст. Повинен виглядати свіжо і недбало

Наймодніші кольори в цьому році - натуральні. Але тим, кому не вистачає, наприклад, обсягу, "можна пробачити" буде зробити колорування (на колір світліше і темніше). Хто хоче виділитися, може поекспериментувати з яскравістю волосся, скориставшись кольоровими спреями.

"Але таке баловство кожен день - моветон, навіть якщо дівчина дуже молода і її робота, припустимо, пов'язана з концертами. Причому це стосується не тільки довгого волосся, але і коротких, і суперкоротких стрижок", - попереджає перукар Вікторія Жітнінская.

Причому це стосується не тільки довгого волосся, але і коротких, і суперкоротких стрижок, - попереджає перукар Вікторія Жітнінская

"Дракон" в косі. Зібрані воєдино коси дадуть недбалий завзятий хвіст

Модні зачіски 2018: канекалон

Цього року особливо популярні канекалон-косички. Тренд прийшов до нас з Японії, де з їх допомогою додають родзинку.

"Натуральні відтінки канекалона потрібні, щоб надати зачісці об'єм і довжину при плетінні французьких кіс, брейдів, афрокосічек і дредів, - каже майстер плетіння косичок Ольга Бура. - Вони бувають кольорові, різнокольорові або з омбре - досягти такого ефекту при звичайному фарбуванні неможливо. Можна підібрати навіть структуру кіс: наприклад, прогофрірованние підійдуть для власниць тонкого волосся, так як додадуть обсяг ".

Штучні волосся можуть бути різної якості. Більш-менш якісні, які добре розчісується, миються і не сильно сплутуються, коштують від 100 грн за упаковку. Щоб заплести дві французькі (або боксерські) коси, достатньо однієї упаковки канекалона. Робота майстра плетіння коштує від 200 грн.

Робота майстра плетіння коштує від 200 грн

Хіт сезону. Боксерські косички - гарячий тренд - 2018

Модні стрижки 2018: Пікс

Модні в цьому сезоні і Пікс, причому чим коротше - тим більшою модницею зарекомендуєте володарка зачіски. Перукарі і стилісти стверджують: кожна дівчина / жінка хоча б раз повинна "приміряти" Пікс на себе, щоб здивувати себе і оточуючих.

"Особливої ​​вимоги по догляду або укладанні такої зачіски не потрібно: як волосся лягли, так і модно, - каже перукар одного з київських салонів Ірина Китаро. - По квітам модні крайності - або натуральний, або яскравий або незвичайний".

При цьому важливо вирішити, чи буде чубчик подовженою і рівною, або короткою і "пошарпаної".

Визначитися допоможе перукар, а для тих, хто хоче подумати самостійно - дивіться на овал обличчя. Повненькі особа коса подовжена чубчик зробить більш вузьким. Якщо дівчина худорлява, то може поекспериментувати обидва варіанти, а якщо дівчина сама по собі худенька і невисока, але має пухкі щоки, то їй може підійти коротка чубчик. Найризикованіші можуть поекспериментувати з голеними скронями.

Пікс підходить під будь-який образ - і спортивної бунтарки, і романтичної принцеси. Єдине, кому варто бути акуратними з Пікс, дівчатам з кучерями (складно впоратися), власницям жирного волосся (вид буде неохайний), тим, у кого коротка шия (це додасть їй уваги) або занадто дрібні риси обличчя (буде ляльковий вигляд).

Єдине, кому варто бути акуратними з Пікс, дівчатам з кучерями (складно впоратися), власницям жирного волосся (вид буде неохайний), тим, у кого коротка шия (це додасть їй уваги) або занадто дрібні риси обличчя (буде ляльковий вигляд)

Пухкі щоки. При невисокому зростанні і худорлявості піде коротка рвана чубчик

Чужі волосся: і кольори веселки

За словами фахівців за красою, тим, у кого негусто власного волосся, додати родзинку навесні / влітку допоможуть пишні довгі накладні або нарощені локони.

"Це можуть бути волосся на трессах (на заплетену біля коріння косичку пришивають спецнітямі тресс натурального волосся зі стрічкою біля основи) або донорські пасма на кліпсах (можна знімати і прикріплювати в будь-який час). Їх ціни - 1,3-1,9 тис. грн за 100 г, - розповідає директор інтернет-магазину волосся Дарина Примаченко. - Хто хоче побути з довгими густими волоссям довше (3-4 місяці, потім корекція), може наростити волосся на капсулах (використовується кератин, який за складом схожий на склад волосся , такі капсули невідчутні і при грамотній роботі незамет и). 100 капсул коштує 2,5-3 тис. грн ".

Нарощені волосся. Чи не відрізниш ні на вигляд, ні на дотик

Трохи менш популярні волосся на стрічках. Вони також стоять в межах 3 тис. Грн / упаковка або 100 г, але вони можуть бути видні, якщо погано приєднати до свого волосся. У ходу і накладні хвости і чубчика (250-500 грн).

Зараз в моді - максимальна природність. Але знаходяться дівчата, які хочуть яскравих фарб. Тому у стилістів вистачає бажаючих на колорирование та інші види прокраски пасмами. Рідше кольорові волосся нарощують. Часто йдуть в хід при укладаннях фарбувальні спреї для волосся: вони не зроблять з брюнетки блондинку, так як кольори в основному яскраві, але стилісти радять не боятися їх, так як вони змиваються при першому ж миття волосся. Балончик з одним кольором коштує від 150 до 700 грн.

Балончик з одним кольором коштує від 150 до 700 грн

Кольорові пасма. Додають жвавості будь-якій зачісці

Для чоловіків: бороди і фальш-вії

Для хлопців тренд роки не змінився - мужні бороди в будь-яких формах і раніше на піку.

"Зате відійшли в минуле виголені скроні з хвостами на маківці і козацькі чуби. Повернулися проділи і чубчика помірної довжини, які можна укласти наверх, - розповідає майстер чоловічих образів Андрій Чікунков. - Вітаються експерименти з кольоровими спреями, але зачіска повинна бути свіжою і не відростила . А кошти для укладання не повинні бути видні на волоссі ".

Зміна стилю. Голені віскі і хвостик вже не в тренді

При цьому з'явився ще один тренд: в моду у чоловічої статі входять фальшиві вії.

"У мене клієнтів-чоловіків стало більше, - каже майстер з нарощування вій Наталія Панченко. - Причому в основному підкачані хлопці з акуратною бородою і ідеальної стрижкою! Видно, що вони звикли дорого одягатися і успішні люди. Так, нарощені вії помітніше, ніж рідні , незважаючи на те, що у хлопців і рідні зазвичай такі, що дівчата можуть тільки позаздрити. При цьому мені поки траплялися клієнти тільки на класичне нарощування - 2Д (дуже об'ємні) і "Голлівуд" ніхто не замовляв ".

При цьому мені поки траплялися клієнти тільки на класичне нарощування - 2Д (дуже об'ємні) і Голлівуд ніхто не замовляв

Краса. Чоловіки все частіше нарощують вії

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: сьогодні

модні зачіски 2018 - коси, пучки, короткі стрижки

"Сегодня" побувала на "Конгресі краси" і дізналася у експертів все про модні стрижки - 2018

У моді натуральні кольори і недбалі локони

В цьому році, за словами експертів краси, будуть модними одночасно два протилежних образи: короткі стрижки і цікаві інтерпретації з довгим волоссям. Але є одне правило: виглядати модні стрижки повинні максимально недбало і невимушено. Легка розпатлана пасом, вільні плетіння кіс, вплетення різноманітних яскравих вкраплень, всілякі градуювання і високі хаотичні пучки і хвости - все це витісняє ідеально гладкі пучки, доглянуті локони і "прилизане" симетричні стрижки. Стилісти, перукарі та представники спеціалізованих магазинів, які брали участь в "Конгресі краси", розповіли нам, за чим найчастіше приходять клієнти і скільки коштує модний образ.

Зачіски для довгого волосся: пучок з "півнями"

Власницям довгого волосся в 2018 році буде легко і просто справлятися зі своєю шевелюрою. Головна умова, за словами стилістів - ідеально чисте волосся і якомога більш природний образ.

"Це не означає, що вимила голову, висохла під сонечком і пішла, - каже стиліст київського модного будинку В'ячеслав Рогалюк. - Все одно потрібно надати якоїсь родзинки і напрямки. Наприклад, можна підкрутити волосся або надати їм хвилю тугими кісками. Тільки якщо раніше і фахівці намагалися зробити локон в локон, та й дівчата під час "самодіяльності" з волоссям до цього прагнули і виходили з себе, якщо щось не виходить, то зараз невимушено видатна кудряшка - це мило і модно ".

При цьому в моді не тільки розпущене волосся - високі хвости і волосся, зібране в пучок в тренді вже багато років і все залишаються актуальними.

"Але знову ж сьогодні це повинен бути хаотичний пучок а-ля" на швидку руку ", хвіст з" півнями "або навіть коси на скронях, зібрані на верхівці в завзятий хвіст, - розповідає перукар Олена Горлушко. - При цьому чубчика або не має бути, або ж вона повинна бути асиметричною. Пряма чубчик в класиці зобов'язує правильно висушувати її і укладати, а тоді втрачається недбалість ".

Хвіст. Повинен виглядати свіжо і недбало

Наймодніші кольори в цьому році - натуральні. Але тим, кому не вистачає, наприклад, обсягу, "можна пробачити" буде зробити колорування (на колір світліше і темніше). Хто хоче виділитися, може поекспериментувати з яскравістю волосся, скориставшись кольоровими спреями.

"Але таке баловство кожен день - моветон, навіть якщо дівчина дуже молода і її робота, припустимо, пов'язана з концертами. Причому це стосується не тільки довгого волосся, але і коротких, і суперкоротких стрижок", - попереджає перукар Вікторія Жітнінская.

Причому це стосується не тільки довгого волосся, але і коротких, і суперкоротких стрижок, - попереджає перукар Вікторія Жітнінская

"Дракон" в косі. Зібрані воєдино коси дадуть недбалий завзятий хвіст

Модні зачіски 2018: канекалон

Цього року особливо популярні канекалон-косички. Тренд прийшов до нас з Японії, де з їх допомогою додають родзинку.

"Натуральні відтінки канекалона потрібні, щоб надати зачісці об'єм і довжину при плетінні французьких кіс, брейдів, афрокосічек і дредів, - каже майстер плетіння косичок Ольга Бура. - Вони бувають кольорові, різнокольорові або з омбре - досягти такого ефекту при звичайному фарбуванні неможливо. Можна підібрати навіть структуру кіс: наприклад, прогофрірованние підійдуть для власниць тонкого волосся, так як додадуть обсяг ".

Штучні волосся можуть бути різної якості. Більш-менш якісні, які добре розчісується, миються і не сильно сплутуються, коштують від 100 грн за упаковку. Щоб заплести дві французькі (або боксерські) коси, достатньо однієї упаковки канекалона. Робота майстра плетіння коштує від 200 грн.

Робота майстра плетіння коштує від 200 грн

Хіт сезону. Боксерські косички - гарячий тренд - 2018

Модні стрижки 2018: Пікс

Модні в цьому сезоні і Пікс, причому чим коротше - тим більшою модницею зарекомендуєте володарка зачіски. Перукарі і стилісти стверджують: кожна дівчина / жінка хоча б раз повинна "приміряти" Пікс на себе, щоб здивувати себе і оточуючих.

"Особливої ​​вимоги по догляду або укладанні такої зачіски не потрібно: як волосся лягли, так і модно, - каже перукар одного з київських салонів Ірина Китаро. - По квітам модні крайності - або натуральний, або яскравий або незвичайний".

При цьому важливо вирішити, чи буде чубчик подовженою і рівною, або короткою і "пошарпаної".

Визначитися допоможе перукар, а для тих, хто хоче подумати самостійно - дивіться на овал обличчя. Повненькі особа коса подовжена чубчик зробить більш вузьким. Якщо дівчина худорлява, то може поекспериментувати обидва варіанти, а якщо дівчина сама по собі худенька і невисока, але має пухкі щоки, то їй може підійти коротка чубчик. Найризикованіші можуть поекспериментувати з голеними скронями.

Пікс підходить під будь-який образ - і спортивної бунтарки, і романтичної принцеси. Єдине, кому варто бути акуратними з Пікс, дівчатам з кучерями (складно впоратися), власницям жирного волосся (вид буде неохайний), тим, у кого коротка шия (це додасть їй уваги) або занадто дрібні риси обличчя (буде ляльковий вигляд).

Єдине, кому варто бути акуратними з Пікс, дівчатам з кучерями (складно впоратися), власницям жирного волосся (вид буде неохайний), тим, у кого коротка шия (це додасть їй уваги) або занадто дрібні риси обличчя (буде ляльковий вигляд)

Пухкі щоки. При невисокому зростанні і худорлявості піде коротка рвана чубчик

Чужі волосся: і кольори веселки

За словами фахівців за красою, тим, у кого негусто власного волосся, додати родзинку навесні / влітку допоможуть пишні довгі накладні або нарощені локони.

"Це можуть бути волосся на трессах (на заплетену біля коріння косичку пришивають спецнітямі тресс натурального волосся зі стрічкою біля основи) або донорські пасма на кліпсах (можна знімати і прикріплювати в будь-який час). Їх ціни - 1,3-1,9 тис. грн за 100 г, - розповідає директор інтернет-магазину волосся Дарина Примаченко. - Хто хоче побути з довгими густими волоссям довше (3-4 місяці, потім корекція), може наростити волосся на капсулах (використовується кератин, який за складом схожий на склад волосся , такі капсули невідчутні і при грамотній роботі незамет и). 100 капсул коштує 2,5-3 тис. грн ".

Нарощені волосся. Чи не відрізниш ні на вигляд, ні на дотик

Трохи менш популярні волосся на стрічках. Вони також стоять в межах 3 тис. Грн / упаковка або 100 г, але вони можуть бути видні, якщо погано приєднати до свого волосся. У ходу і накладні хвости і чубчика (250-500 грн).

Зараз в моді - максимальна природність. Але знаходяться дівчата, які хочуть яскравих фарб. Тому у стилістів вистачає бажаючих на колорирование та інші види прокраски пасмами. Рідше кольорові волосся нарощують. Часто йдуть в хід при укладаннях фарбувальні спреї для волосся: вони не зроблять з брюнетки блондинку, так як кольори в основному яскраві, але стилісти радять не боятися їх, так як вони змиваються при першому ж миття волосся. Балончик з одним кольором коштує від 150 до 700 грн.

Балончик з одним кольором коштує від 150 до 700 грн

Кольорові пасма. Додають жвавості будь-якій зачісці

Для чоловіків: бороди і фальш-вії

Для хлопців тренд роки не змінився - мужні бороди в будь-яких формах і раніше на піку.

"Зате відійшли в минуле виголені скроні з хвостами на маківці і козацькі чуби. Повернулися проділи і чубчика помірної довжини, які можна укласти наверх, - розповідає майстер чоловічих образів Андрій Чікунков. - Вітаються експерименти з кольоровими спреями, але зачіска повинна бути свіжою і не відростила . А кошти для укладання не повинні бути видні на волоссі ".

Зміна стилю. Голені віскі і хвостик вже не в тренді

При цьому з'явився ще один тренд: в моду у чоловічої статі входять фальшиві вії.

"У мене клієнтів-чоловіків стало більше, - каже майстер з нарощування вій Наталія Панченко. - Причому в основному підкачані хлопці з акуратною бородою і ідеальної стрижкою! Видно, що вони звикли дорого одягатися і успішні люди. Так, нарощені вії помітніше, ніж рідні , незважаючи на те, що у хлопців і рідні зазвичай такі, що дівчата можуть тільки позаздрити. При цьому мені поки траплялися клієнти тільки на класичне нарощування - 2Д (дуже об'ємні) і "Голлівуд" ніхто не замовляв ".

При цьому мені поки траплялися клієнти тільки на класичне нарощування - 2Д (дуже об'ємні) і Голлівуд ніхто не замовляв

Краса. Чоловіки все частіше нарощують вії

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: сьогодні

модні зачіски 2018 - коси, пучки, короткі стрижки

"Сегодня" побувала на "Конгресі краси" і дізналася у експертів все про модні стрижки - 2018

У моді натуральні кольори і недбалі локони

В цьому році, за словами експертів краси, будуть модними одночасно два протилежних образи: короткі стрижки і цікаві інтерпретації з довгим волоссям. Але є одне правило: виглядати модні стрижки повинні максимально недбало і невимушено. Легка розпатлана пасом, вільні плетіння кіс, вплетення різноманітних яскравих вкраплень, всілякі градуювання і високі хаотичні пучки і хвости - все це витісняє ідеально гладкі пучки, доглянуті локони і "прилизане" симетричні стрижки. Стилісти, перукарі та представники спеціалізованих магазинів, які брали участь в "Конгресі краси", розповіли нам, за чим найчастіше приходять клієнти і скільки коштує модний образ.

Зачіски для довгого волосся: пучок з "півнями"

Власницям довгого волосся в 2018 році буде легко і просто справлятися зі своєю шевелюрою. Головна умова, за словами стилістів - ідеально чисте волосся і якомога більш природний образ.

"Це не означає, що вимила голову, висохла під сонечком і пішла, - каже стиліст київського модного будинку В'ячеслав Рогалюк. - Все одно потрібно надати якоїсь родзинки і напрямки. Наприклад, можна підкрутити волосся або надати їм хвилю тугими кісками. Тільки якщо раніше і фахівці намагалися зробити локон в локон, та й дівчата під час "самодіяльності" з волоссям до цього прагнули і виходили з себе, якщо щось не виходить, то зараз невимушено видатна кудряшка - це мило і модно ".

При цьому в моді не тільки розпущене волосся - високі хвости і волосся, зібране в пучок в тренді вже багато років і все залишаються актуальними.

"Але знову ж сьогодні це повинен бути хаотичний пучок а-ля" на швидку руку ", хвіст з" півнями "або навіть коси на скронях, зібрані на верхівці в завзятий хвіст, - розповідає перукар Олена Горлушко. - При цьому чубчика або не має бути, або ж вона повинна бути асиметричною. Пряма чубчик в класиці зобов'язує правильно висушувати її і укладати, а тоді втрачається недбалість ".

Хвіст. Повинен виглядати свіжо і недбало

Наймодніші кольори в цьому році - натуральні. Але тим, кому не вистачає, наприклад, обсягу, "можна пробачити" буде зробити колорування (на колір світліше і темніше). Хто хоче виділитися, може поекспериментувати з яскравістю волосся, скориставшись кольоровими спреями.

"Але таке баловство кожен день - моветон, навіть якщо дівчина дуже молода і її робота, припустимо, пов'язана з концертами. Причому це стосується не тільки довгого волосся, але і коротких, і суперкоротких стрижок", - попереджає перукар Вікторія Жітнінская.

Причому це стосується не тільки довгого волосся, але і коротких, і суперкоротких стрижок, - попереджає перукар Вікторія Жітнінская

"Дракон" в косі. Зібрані воєдино коси дадуть недбалий завзятий хвіст

Модні зачіски 2018: канекалон

Цього року особливо популярні канекалон-косички. Тренд прийшов до нас з Японії, де з їх допомогою додають родзинку.

"Натуральні відтінки канекалона потрібні, щоб надати зачісці об'єм і довжину при плетінні французьких кіс, брейдів, афрокосічек і дредів, - каже майстер плетіння косичок Ольга Бура. - Вони бувають кольорові, різнокольорові або з омбре - досягти такого ефекту при звичайному фарбуванні неможливо. Можна підібрати навіть структуру кіс: наприклад, прогофрірованние підійдуть для власниць тонкого волосся, так як додадуть обсяг ".

Штучні волосся можуть бути різної якості. Більш-менш якісні, які добре розчісується, миються і не сильно сплутуються, коштують від 100 грн за упаковку. Щоб заплести дві французькі (або боксерські) коси, достатньо однієї упаковки канекалона. Робота майстра плетіння коштує від 200 грн.

Робота майстра плетіння коштує від 200 грн

Хіт сезону. Боксерські косички - гарячий тренд - 2018

Модні стрижки 2018: Пікс

Модні в цьому сезоні і Пікс, причому чим коротше - тим більшою модницею зарекомендуєте володарка зачіски. Перукарі і стилісти стверджують: кожна дівчина / жінка хоча б раз повинна "приміряти" Пікс на себе, щоб здивувати себе і оточуючих.

"Особливої ​​вимоги по догляду або укладанні такої зачіски не потрібно: як волосся лягли, так і модно, - каже перукар одного з київських салонів Ірина Китаро. - По квітам модні крайності - або натуральний, або яскравий або незвичайний".

При цьому важливо вирішити, чи буде чубчик подовженою і рівною, або короткою і "пошарпаної".

Визначитися допоможе перукар, а для тих, хто хоче подумати самостійно - дивіться на овал обличчя. Повненькі особа коса подовжена чубчик зробить більш вузьким. Якщо дівчина худорлява, то може поекспериментувати обидва варіанти, а якщо дівчина сама по собі худенька і невисока, але має пухкі щоки, то їй може підійти коротка чубчик. Найризикованіші можуть поекспериментувати з голеними скронями.

Пікс підходить під будь-який образ - і спортивної бунтарки, і романтичної принцеси. Єдине, кому варто бути акуратними з Пікс, дівчатам з кучерями (складно впоратися), власницям жирного волосся (вид буде неохайний), тим, у кого коротка шия (це додасть їй уваги) або занадто дрібні риси обличчя (буде ляльковий вигляд).

Єдине, кому варто бути акуратними з Пікс, дівчатам з кучерями (складно впоратися), власницям жирного волосся (вид буде неохайний), тим, у кого коротка шия (це додасть їй уваги) або занадто дрібні риси обличчя (буде ляльковий вигляд)

Пухкі щоки. При невисокому зростанні і худорлявості піде коротка рвана чубчик

Чужі волосся: і кольори веселки

За словами фахівців за красою, тим, у кого негусто власного волосся, додати родзинку навесні / влітку допоможуть пишні довгі накладні або нарощені локони.

"Це можуть бути волосся на трессах (на заплетену біля коріння косичку пришивають спецнітямі тресс натурального волосся зі стрічкою біля основи) або донорські пасма на кліпсах (можна знімати і прикріплювати в будь-який час). Їх ціни - 1,3-1,9 тис. грн за 100 г, - розповідає директор інтернет-магазину волосся Дарина Примаченко. - Хто хоче побути з довгими густими волоссям довше (3-4 місяці, потім корекція), може наростити волосся на капсулах (використовується кератин, який за складом схожий на склад волосся , такі капсули невідчутні і при грамотній роботі незамет и). 100 капсул коштує 2,5-3 тис. грн ".

Нарощені волосся. Чи не відрізниш ні на вигляд, ні на дотик

Трохи менш популярні волосся на стрічках. Вони також стоять в межах 3 тис. Грн / упаковка або 100 г, але вони можуть бути видні, якщо погано приєднати до свого волосся. У ходу і накладні хвости і чубчика (250-500 грн).

Зараз в моді - максимальна природність. Але знаходяться дівчата, які хочуть яскравих фарб. Тому у стилістів вистачає бажаючих на колорирование та інші види прокраски пасмами. Рідше кольорові волосся нарощують. Часто йдуть в хід при укладаннях фарбувальні спреї для волосся: вони не зроблять з брюнетки блондинку, так як кольори в основному яскраві, але стилісти радять не боятися їх, так як вони змиваються при першому ж миття волосся. Балончик з одним кольором коштує від 150 до 700 грн.

Балончик з одним кольором коштує від 150 до 700 грн

Кольорові пасма. Додають жвавості будь-якій зачісці

Для чоловіків: бороди і фальш-вії

Для хлопців тренд роки не змінився - мужні бороди в будь-яких формах і раніше на піку.

"Зате відійшли в минуле виголені скроні з хвостами на маківці і козацькі чуби. Повернулися проділи і чубчика помірної довжини, які можна укласти наверх, - розповідає майстер чоловічих образів Андрій Чікунков. - Вітаються експерименти з кольоровими спреями, але зачіска повинна бути свіжою і не відростила . А кошти для укладання не повинні бути видні на волоссі ".

Зміна стилю. Голені віскі і хвостик вже не в тренді

При цьому з'явився ще один тренд: в моду у чоловічої статі входять фальшиві вії.

"У мене клієнтів-чоловіків стало більше, - каже майстер з нарощування вій Наталія Панченко. - Причому в основному підкачані хлопці з акуратною бородою і ідеальної стрижкою! Видно, що вони звикли дорого одягатися і успішні люди. Так, нарощені вії помітніше, ніж рідні , незважаючи на те, що у хлопців і рідні зазвичай такі, що дівчата можуть тільки позаздрити. При цьому мені поки траплялися клієнти тільки на класичне нарощування - 2Д (дуже об'ємні) і "Голлівуд" ніхто не замовляв ".

При цьому мені поки траплялися клієнти тільки на класичне нарощування - 2Д (дуже об'ємні) і Голлівуд ніхто не замовляв

Краса. Чоловіки все частіше нарощують вії

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: сьогодні

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com