рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Модні тренди весни 2018 року: в моді - блискітки і анімалістичні принти

  1. В тренді "варені" джинси, королівський стиль і пальто кольору лаванди Весна і літо - 2018 напевно...
  2. Червоний плащ: впишеться в стиль
  3. Шовкові історії: сувора розкіш
  4. Дикий принт: приречений на успіх
  5. Зелений неон: свіжий і бадьорить колір
  6. Епатажний поп-арт: людина-комікс
  7. Джинси з котла: стильна галактика
  8. Королівські шик, блиск, краса
  9. Скромна чарівність простих квітів
  10. Рожевий назавжди: два головних відтінку
  11. Чоловікам: клітина і хустку
  12. Дизайнери радять

В тренді "варені" джинси, королівський стиль і пальто кольору лаванди

Весна і літо - 2018 напевно залишать свій слід в модній хроніці. Справа в тому, що все - дизайнери, стилісти, та й звичайні люди, - переситилися скромними, сіренькими і простими речами, які були актуальні останні кілька років, і їм захотілося розкоші і веселощів. Тому новий сезон буде наповнений буйством фарб, найширшої гамою емоцій, елементами розкоші і багатства.

Як завжди, мода зробила черговий виток: сучасний одяг перегукується з божевільними і епатажними 80-ми, з поправкою на сучасні реалії. При цьому вона залишається досить пластичним для того, щоб кожен міг знайти свій образ і виглядати в міру ностальгічно і в той же час сучасно. "Сегодня" поспілкувалася з модними дизайнерами і дізналася, що варто носити в цьому сезоні, щоб виглядати модно і актуально.

Блискучий вихід: шик на кожен день

Ці весну і літо неможливо уявити без шику і розкоші: в моді все, що сяє і переливається на сонечку. Правда, вибираючи одяг, не переборщіть - час новорічних ялинок вже пішло. Щоб виглядати стильно, не варто надягати на себе все блискуче, що є в наявності: одну дорогоцінну річ поєднуйте з максимально простими і навіть грубими елементами гардероба, тоді на контрасті вона буде виглядати виграшно і свіжо. У макіяжі також можна сміливо використовувати блискітки, але знову ж таки, вибирайте щось одне: мерехтіти повинні або очі, або губи, або нігті.

У макіяжі також можна сміливо використовувати блискітки, але знову ж таки, вибирайте щось одне: мерехтіти повинні або очі, або губи, або нігті

Гліттер. Сяйво добре працює на контрасті

Червоний плащ: впишеться в стиль

Якщо слідувати цій тенденції, то залишитися непоміченою в натовпі не вийде, адже модний в цьому сезоні червоний плащ з тонкої шкіри обов'язково приверне увагу. При виборі віддавайте перевагу класичним моделям тренчкот: вони універсальні і підходять до різних образів. Бажано, щоб в обраної моделі був пояс, який дозволить сформувати тонкий і вишуканий силует. Це дуже претензійна річ: щоб не виглядати в ньому вульгарно, поєднуйте його з речами нейтральних кольорів (бежевим або сірим) або контрастними відтінками (чорним або білим).

Це дуже претензійна річ: щоб не виглядати в ньому вульгарно, поєднуйте його з речами нейтральних кольорів (бежевим або сірим) або контрастними відтінками (чорним або білим)

Тренчкот. Вихід із тіні

Шовкові історії: сувора розкіш

Дорога шовкова тканину знову в моді. Не бійтеся виглядати в такій сукні химерно і розкішно, адже в нинішньому сезоні це всіляко вітається. Головне - поставитися до себе критично: цей матеріал максимально чесний, він не прощає ні найменшої вади, безжально оголюючи всі недоліки фігури. Колір може бути яким завгодно: яскравим і кричущим або навпаки - зворушливим пастельним. Крій - максимально простий і навіть недбалий. А щоб не замерзнути ввечері, сміливо поєднуйте шовк з тонкими кашеміру светрами і пашміни.

А щоб не замерзнути ввечері, сміливо поєднуйте шовк з тонкими кашеміру светрами і пашміни

Чудо-нить. Найромантичніша і розкішна тканина

Дикий принт: приречений на успіх

Весна - початок охоче на "хижий" принт. Леопардові, тигрові, ягуаровий забарвлення знову миготять по світових подіумах і в дорогих магазинах. Так, дизайнери відмовляються від натурального хутра та шкіри, але при цьому компенсують свою відмову анімалістичні принтами. Але не забувайте: створюючи свій образ, можна використовувати лише одну річ з таким принтом, адже він сам по собі дуже ефектний. Поєднуйте його з базовими речами з натуральних матеріалів. Якщо ж одяг з "леопардом" вам не подобається, а бути модною хочеться - можна обмежитися прикрасами, аксесуарами або новою парою взуття, які також виглядають свіжо і виграшно.

Якщо ж одяг з леопардом вам не подобається, а бути модною хочеться - можна обмежитися прикрасами, аксесуарами або новою парою взуття, які також виглядають свіжо і виграшно

Повернення "леопарда". Знову в фаворитах

Зелений неон: свіжий і бадьорить колір

Природно, навесні дуже хочеться носити зелений - головний символ відродження природи, свіжий і бадьорить після нескінченних сіро-білих буднів. Дизайнери постаралися і додали трохи неону в класичний трав'яний відтінок, отримавши один з наймодніших колірних мотивів цього сезону. Дуже ефектно і виграшно виглядає монохромний образ, коли і одяг, і аксесуари виконані в цій гамі. Одразу попереджаємо: зелений неон складний і вимогливий колор. Речі цього кольору потрібно підбирати особливо ретельно, щоб не "втратити обличчя" на тлі нескінченної зелені.

Речі цього кольору потрібно підбирати особливо ретельно, щоб не втратити обличчя на тлі нескінченної зелені

Сила природи. Чи готові до тепла

Епатажний поп-арт: людина-комікс

З "Інстаграма" модних блогерів речі з епатажними і кричущими принтами супергероїв і дівчат в стилі пін-ап перекочували на міські вулиці. Яскраві фарби, геометрія, комікси - все це зараз неймовірно популярно і затребуване. Це ідеальний спосіб не просто виділитися з натовпу, але і дати послання світу: показати свою іронію, бунтарський дух і саркастичне ставлення до сучасної моді. Врахуйте: такий одяг часто виготовляють не тільки зі звичних матеріалів, але також з клейонки, пластику й паперу.

Врахуйте: такий одяг часто виготовляють не тільки зі звичних матеріалів, але також з клейонки, пластику й паперу

Бунтар. самовиражатися

Джинси з котла: стильна галактика

"Варена джинса" переживає друге народження. На щастя, більше не потрібно влаштовувати вдома філія фарбувальної майстерні - суперстильні джинси можна знайти і підібрати в магазинах. Хоча тріумфальне повернення варенок вже не перше, це зовсім не означає, що можна дістати з антресолей штани 80-х і гордо в них хизуватися. Врахуйте: в цьому сезоні в моді розлучення, схожі на далекі галактики і взагалі космос, градієнтна забарвлення - коли тон від світлого переходить до темного, і більш чіткі кордони візерунків.

Врахуйте: в цьому сезоні в моді розлучення, схожі на далекі галактики і взагалі космос, градієнтна забарвлення - коли тон від світлого переходить до темного, і більш чіткі кордони візерунків

Варенки. тепер космічні

Королівські шик, блиск, краса

Так, весна в цьому році буде розкішною! Напевно, самий вдалий момент заховати скромність до кращих часів і сміливо носити справжні сукні принцес і королівські наряди. Зверніть увагу на золото, оксамит, парчу, пишні оборки, бахрому, еполети і інші вишукані речі. Вони будуть виглядати навіть в метро і тролейбусі, а що вже говорити про неспішних прогулянок у парку. Якщо хочеться легкості - придивіться до напівпрозорим сукням і кокетливим панталончики: це теж вітається.

Якщо хочеться легкості - придивіться до напівпрозорим сукням і кокетливим панталончики: це теж вітається

Царський вихід. По-багатому

Скромна чарівність простих квітів

Флористичні орнаменти залишаються актуальними і затребуваними. Але на зміну кричущим яскравих кольорів, які заповнюють весь простір, прийшли ніжні одинаки. Вони скромно "проростають" на самих звичайних базових речах, прикрашаючи їх і роблячи власницю ніжніше і жіночні. Зараз актуальні класичні джинси з принтом, який виглядає так, ніби господиня бродила по квітучим полях і захопила їх з собою або світшоти з невеликими квіточками: вони виглядають органічно і прикрасять будь-який, навіть самий похмурий день.

Зараз актуальні класичні джинси з принтом, який виглядає так, ніби господиня бродила по квітучим полях і захопила їх з собою або світшоти з невеликими квіточками: вони виглядають органічно і прикрасять будь-який, навіть самий похмурий день

Букетики. Порадують в будь-яку погоду

Рожевий назавжди: два головних відтінку

Цей колір зараз називають модним тріумфатором - здається, він оселився в гардеробах всерйоз і надовго. Уже кілька років поспіль різні відтінки рожевого залишаються обов'язковим кольором модних показів. Тому деякі дизайнери навіть жартома почали називати його "новим білим". У цьому сезоні будуть затребувані дві протилежності: дуже ніжний пастельний колір і, навпаки, кричущий відтінок. Ідеальне поєднання - рожевий + білий + трав'янисто-зелений.

Ідеальне поєднання - рожевий + білий + трав'янисто-зелений

ніжний фламінго

Чоловікам: клітина і хустку

Дизайнери нарешті перестали кидатися з крайності в крайність, пропонуючи чоловікам носити то футуристичні скафандри, то спідниці з сукнями. Зараз мода для сильної половини людства стала практичною, простий і вишуканою. Головне правило - вміння правильно поєднувати відтінки. Тим, хто любить бути до центрі уваги, підійдуть популярні відтінки червоного - наприклад, карміновий низ і морквяний верх. Але будьте обережні з речами одного кольору, інакше в очах оточуючих ви перетворитеся на незрозуміле червона пляма.

  • Червоне і чорне

Дизайнер Андре Тан радить: "Ви ні в якому разі не прогадаєте, якщо сумістите в своєму образі темно-коричневі і чорні відтінки з речами червоного кольору. Шанувальникам" хлопчачих "відтінків варто звернути увагу на актуальні зараз джинсові, небесно-блакитні та інші відтінки синього ".

  • Хрестики "рулять"

Найбільш затребуваний і популярний чоловічий принт в цьому сезоні - клітина. Вона може бути якою завгодно: великої і дрібніші, монохромного і яскравою, класичної або хуліганською - головне, щоб лінії візерунка перетиналися під прямим кутом. Темно-сині костюми в тонку світлу клітку відмінно підкреслять стиль молодого чоловіка, а темні штани (знову ж таки, в клітку) в поєднанні з синьо-чорною сорочкою створять ідеальний вечірній образ. Світлі картаті штани об'єднуйте з небесно-блакитним поло.
Що стосується аксесуарів, ідеальним завершенням чоловічого стилю стануть шовкові нагрудні хустки (їх можна поєднувати навіть з розслабленими повсякденними піджаками) і тонкі краватки.

Що стосується аксесуарів, ідеальним завершенням чоловічого стилю стануть шовкові нагрудні хустки (їх можна поєднувати навіть з розслабленими повсякденними піджаками) і тонкі краватки

Важливий принт. "Квадратики" залишаються в моді. Фото: pinterest.com

Дизайнери радять

У цьому сезоні кожна дівчина зможе дотримуватися модних тенденцій і при цьому підкреслити достоїнства і приховати недоліки фігури, адже в трендах - спідниці-олівці, сукні-футляри, літні легкі сарафани-трапеції, штани і шорти з високою талією вільного крою. Підкреслити точену фігуру можна тоненькими поясами, шнурками та зав'язками.

Що стосується верхнього одягу на весну - придивіться до пальто лавандового кольору. В решті одязі зверніть увагу на вертикальні чорно-білі лінії, дрібну і побільше клітку або горох. Туфлі на квадратних масивних підборах з гострим носком підкреслять елегантність образу.

До вже трендового рожевому додається соковитий зелений і ніжний м'ятний, а також всі відтінки фіолетового і блакитного. Денім з моди не йде: крім джинсових штанів, в цьому сезоні актуальні важкі спідниці нижче колін з високою талією і сукні темно-синього кольору.
Аксесуари повинні бути великі - округлі, квадратні або окуляри-лисички. Також вибирайте шовкові яскраві хустки, сережки, кулони і кольє з прозорими мінералами і камінням в тон взуття, якщо мова йде про вечірньому виході. Запам'ятайте головне правило: чим виразніше прикраси, тим лаконічніше наряди, і навпаки.

Цього року актуальними будуть насичений червоний, жовтий і синій кольори, але пастельні тони все так же утримують модні позиції. У моді шкіра і полюбилися багатьом бахрома і пір'я. Актуальними жіночі брючні костюми одного кольору. У піджаків - масивні плечі, довгі рукави, вільні форми і акцент на талії. Штани можуть бути різного крою. Якщо хочете бути в тренді, вибирайте яскраві великі принти в найнесподіваніших варіаціях - зебра, леопард, клітина або горох. Все так же модним залишається люрекс, але не варто ним зловживати. Актуальний джинс: штани, спідниці, сорочки, куртки, головні убори. Серед аксесуарів лідируюче місце займуть практичні поясні сумки.

  • Надія Козярівская, Jenadin

Цієї весни будуть модними обтягуючі топи і сукні, орнаментовані яскравими смугами, гладкі поверхні, що є сусідами з плісировки. Зверніть увагу на ажурні переплетення з фактурою "в гумку". У колірній палітрі - контрастні поєднання морквяно-червоного і бирюзово-зеленого, а також класичний контраст чорного і білого.

  • Алена Пікуль, RITO

Анімалістичні принт знову стає джерелом натхнення для дизайнерів. Також в моді еклектика: дозволяється поєднувати смужку і клітку, печворк і флористичних принти, леопард і комікси. Будуть актуальні вільні сукні та сарафани. Також набирає обертів одяг чоловічого крою, костюми для жінок. Що стосується кольору - одним з наймодніших відтінків 2018 року стане ніжний фіолетовий, м'який лавандовий або пастельно-ліловий. Поєднувати можна з білим, сірим, чорним, блакитним, рожевим і жовтим кольорами.

Не дивлячись на те, що ми тільки розбираємося в весняних трендах, фахівці Інституту кольору Pantone назвали головні кольори осені 2018 року.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: сьогодні

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com