рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Модні стрижки 2018: фото модних стрижок на короткі, середні і довгі волосся, фото застарілих стрижок / Школа Шопінга

  1. МОДНІ і немодно СТРИЖКИ НА ДОВГІ ВОЛОССЯ
  2. МОДНІ і немодно СТРИЖКИ НА ВОЛОССЯ СЕРЕДНЬОЇ ДОВЖИНИ
  3. МОДНІ і немодно СТРИЖКИ НА КОРОТКІ ВОЛОССЯ
  4. МОДНІ і немодно чубчика

Нехай тренди на зачіски змінюються з тією ж швидкістю, що мода на одяг, але якщо заглянути зовсім небагато в минуле, скажімо, в 2007 рік, то стане зрозуміло, що ТАК сучасні дівчата вже не виглядають. На жаль, не до всіх куточків нашої неосяжної батьківщини ця інформація доходить в первозданному вигляді.

Особливо сумно справа йде з маленькими СалонЧик краси, де працюють майстри, які вважають себе професіоналами. Ще б пак, адже вони стоять біля верстата з ножицями вже 10 (15, 20) років. Але, як правило, такі майстри, оволодівши професією на курсах, рідко проходять додаткове навчання. Стрижуть так, як навчили ТОДІ. А більшість жінок, які відвідують подібні салони, трендами і модою не сильно цікавляться. Підсумок - клієнтура у таких майстрів є завжди. Ще більш сумний підсумок - кричуще число несучасних і морально застарілих стрижок.

Пропоную покласти край цьому неподобству і розібратися з тим, які зачіски зараз актуальні, а які безбожно застаріли.

МОДНІ і немодно СТРИЖКИ НА ДОВГІ ВОЛОССЯ

Перше і, мабуть, найважливіше. Слово «филировка» або «драбинка» більше не зустрічається в побуті сучасного майстра. Популярні колись каскадні стрижки з короткими пасмами в особи і довгими до кінця скотилися в минуле з власної «драбинці» :-)

Особливо це стосується стрижок, в яких поряд з драбинкою сусідить густа чубчик-шторка, майже закриває очі.

Ще якихось 10 років тому були неймовірно популярні об'ємні зачіски. Пам'ятаєте? Волосся на потилиці піднімали і нещадно начёсивалісь. Далі все вкладалося на місце і поливали лаком. Якщо ви робите так до сих пір ... зупиніться! На дворі 2018 рік.

Сьогодні мода на стрижки рухається по шляху від складного до простого. У моді - природність. Якщо ми і говоримо про так званої «филировки», щоб надати волоссю об'єм, то це скоріше не драбинка, а листкова стрижка з пасмами різної довжини по всій голові. Важливо, що зріз при цьому - рівний. Ніяких «пір'їнок».

Зі стрижкою для довгого волосся особливо не розгуляєшся. Довге волосся, самі по собі, - прикраса. Ключові моменти: рівний зріз, природність і делікатна недбалість.

Якщо ви любителька кучерів-локонів, то недбалість і природність тут у пригоді стануть. Ідеальні блискучі завитки залишаються в минулому.

Вичерпна добірка самих популярних укладок знаходиться тут .

МОДНІ і немодно СТРИЖКИ НА ВОЛОССЯ СЕРЕДНЬОЇ ДОВЖИНИ

Історія з рваними кінцями триває. А точніше, пора б її зупинити. Драбинки і филировки у всіх своїх проявах нехай залишаться на архівних фото, як нагадування, що ТАК вже не носять. Особливо сумно такі стрижки виглядають на тонких від природи волоссі. Замість того, щоб додати горезвісного обсягу, виглядають дешево і старомодно. А обсяг, навпаки, з'їдається через те, що більша частина волосся нещадно зрізається.

І чим більше волосся зрізається на догоду «обсягу», тим несучасно виглядає.

Уже кілька років поспіль найпопулярнішою зачіскою був і залишається боб (подовжене каре) з рівним зрізом. Він може бути злегка недбалим, а може бути супергладкіх, як у Кім Кардашьян. І знову - жодних пір'я і градуювань.

До речі, в цьому році боб став популярний настільки, що навіть найвідоміші власниці довгою шевелюри попрощалися зі своїми локонами в його користь.

МОДНІ і немодно СТРИЖКИ НА КОРОТКІ ВОЛОССЯ

У нашій країні існує думка, що після певного віку волосся неодмінно потрібно постригти. Моя думка з приводу цього ви знаєте. А якщо не знаєте, то велику статтю про коротких стрижках можна почитати тут .

Ось як виглядає та сама стрижка, яку вибирають жінки за 40 в гонитві за молодістю. Багато обсягу, багато филировки. Ніякої молодості така зачіска не додає, а скоріше навпаки. Про сучасності і говорити нема чого.

Туди ж (в минуле) відправляються так звані «креативні» стрижки. Ще одне слово, яке потрібно забути разом з «филировку і драбинками». Гармонійно і сучасно з такою стрижкою виглядала Авріл Лавін на зорі своєї кар'єри в 2000-х.

Коротка стрижка - це не просто зачіска, це стиль життя. Дуже рідкісною дівчині вона дійсно йде. Але якщо вже і вирішуватися на перетворення, то вибирати сучасну стрижку. А це все той же рівний зріз, гладкість або легка недбалість, а ніяк не пір'я під кілограмами лаку.

МОДНІ і немодно чубчика

Мабуть, чубку тут варто відвести окреме місце. Антітренд на зображенні перед вами. Шторки, що закривають очі, рвані, ніби підстрижені небезпечною бритвою, і «креативненько» а-ля Наталія Орейро в Дикому Ангелі - відправляються в минуле.

Сучасна чубчик, навіть якщо ви вважаєте за краще довгу, не лежить гладкою фіранкою на лобі.

Тренд останніх років - роздвоєна або довга чубчик по косому проділу. Точніше - це навіть не зовсім чубчик, а лише натяк на неї. При бажанні її завжди можна прибрати. Зверніть увагу - все виглядає дуже природно.

Ще кілька слів про те, як все-таки встежити за модними трендами в зачісках.

Найголовніша помилка - гуглити. На жаль. Фото зачісок у вітчизняному рунеті кочують з сайту на сайт з кошлатих років, а горе-копірайтери, які пишуть для подібних джерел, просто копіюють ці фото, заполонять сторінки бюджетних салонів краси.

Тому тут, як і в моді, в допомогу нам приходить насмотренность . А насматріваться я раджу на топових зарубіжних зірок. З ними працює ціла армія стилістів, які пильно стежать за всіма змінами в області стрижок, укладок і всього, що пов'язано з волоссям.

Також тренди створюють виробники професійної продукції для волосся. Schwarzkopf, Loreal, Redken, Wella і т.п. Якщо зрідка поглядати на їх офіційні сайти, то можна дізнатися багато нового.

А якщо вам в руки потрапив журнал про зачісках одного з таких брендів (швидше за все ви взяли його в залі очікування улюбленого салону), то не полінуйтеся і подивіться на рік випуску цього видання :-)

Красивого волосся вам!

Автор: Тетяна Тимофєєва

Назад в розділ Пам'ятаєте?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com