рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Модні стрижки. 100 фото жіночих стрижок.

  1. Тільки для читачок «Разноблога»!
  2. Не пропустіть свій шанс! Такого Ви ще не бачили.

Модні стрижки. Колекція фотографій жіночих стрижок.

Якщо Ви пам'ятаєте, то не так давно я писала про стрижки для довгого волосся , А також - знайомила Вас з фото коротких стрижок. Сьогодні мені б хотілося повернутися до цієї, мабуть, самої жіночої одвічної теми ...

Тема жіночих стрижок - актуальна завжди. Сучасні модні і всесвітньо-відомі кутюр'є все більше і більше оцінюють роль жіночих волосся в моді. Найчастіше, вони навмисне акцентують уваги на зачісках, намагаючись надати їм саму хитромудру і незвичайну форму.

Я, як завжди, спробувала максимально розбавити цю статтю великою колекцією фотографій всіляких модних жіночих стрижок. Сподіваюся, це допоможе Вам визначитися (якщо Ви цього ще не зробили), яку саме зачіску Ви виберете в наступному 2010 році.

.

Прихильники моди прекрасно знають, що зовсім недавно в Нью-Йорку завершилася одна з найбільш відомих модних церемоній - Тиждень Моди. Сотні світових зірок моди дефілювали по подіуму, показуючи не тільки найвишуканіші наряди законодавців моди, але і самі модні стрижки, укладки і зачіски (Автор: raznoblog. Com)

Що ж, настав час поділитися з Вами секретом про те, які жіночі стрижки будуть наймоднішими у 2010 році. І тут, як завжди, немає однозначної відповіді. На ряду з вибіленими пасмами волосся будуть також цінуватися і кардинальні стрижки. Однак мета, як і завжди прозоро ясна - підкорити, здивувати, обеззброїти і спокусити.

З приводу, яка довжина волосся буде найбільш популярна в 2010 році Нью-Йоркський тиждень моди відповіла багатозначним і неординарним відповіддю. зрозуміло, довге волосся були, є і будуть модними завжди. І будь-яка стрижка для такого типу волосся - це всього лише невеликий атрибут, який лише посилює всю чарівну магію володарки довгого волосся.

Але що ж робити, якщо у Вас коротка стрижка? Чи варто бігти в салон краси і нарощувати волосся? Не поспішайте. Для власниць коротких стрижок законодавці моди, як завжди, запропонували нові цікаві рішення.

Так, наприклад, всім добре відома канадська топ-модель Ірина Лазаряном продемонструвала модну коротку стрижку- горщик. На думку критиків, саме така зачіска, як не можна краще підкреслює якусь милу наївність, сувору чіткість і жорстку сексуальність. Крім цього, таке укладання волосся, чудово підкреслює незрівнянні риси обличчя дівчини.

Так, стилісти в цьому році попрацювали на славу. Особливо над чубчиками. Дилема «стригти або не стригти» все ще не отримала однозначної відповіді. Так, в Нью-Йорку, бразильська супермодель - Кароліна Трентіно вийшла на показ моди з супер-довгою чубчиком. Здавалося б, що перевагу в прийдешньому році буде віддано довгим і густим чубчик, але на подіум вийшла не менш відома супермодель - Алана Циммер з коротким каре.

Однак було відзначено, що практично всі майстри та стилісти в своїй колекції мали велику кількість напівдовгого каре. І це прекрасно видно на численних фото, в даній статті. Чи варто розцінити це, як натяк? Не впевнена, але звернути увагу на такі модні стрижки потрібно неодмінно.

Що ж, якщо щодо довжини волосся і чубків ми не отримали однозначної відповіді, то щодо кольору волосся - у нас є ясна і певна тенденція. І це, всіма улюблений - Блонд!

Саме блонд - яскравий фаворит наступного року. Причому важливо зазначити, що тони блонда варіюються від темного (близького до шатен) і до практично повністю вибілених волосся. Це прекрасно відображають фотографії топ-моделей Ракель Циммерман і Алі Стівенс.

Ні для кого не секрет, що модні стрижки 2009 яскраво відрізняються від нових стрижок. Та й було б дивно, адже мода, як і наше життя - не варто на місці. Незважаючи на те, що підбір зачіски - справа суто особиста, все ж багато хто з жінок вважають за краще перш досліджувати нові віяння голлівудських дів.

Голлівуд як і раніше не перестає нас дивувати не тільки новими блокбастерами, але і модними тенденціями своїх мешканців, а точніше - мешканок. Як я вже сказала вище, довге волосся і короткі зачіски ділять приблизно порівну пальму першості моди 2010 року.

Однак, Голлівуд вирішив по-своєму. Тут явним фаворитом є короткі стрижки - каре. В нашій колекції фото Ви можете знайти масу фотографій популярних актрис, які вважали за краще довгим доглянутим волоссю - каре-подібні укладання та стрижки (Автор: raznoblog. Com)

Що це, протест моді чи нові знахідки відомих стилістів? Можливо, і те й інше. Але головне тут в іншому. Ця тенденція в черговий раз дає нам зрозуміти, що хоч би якою була сьогодні мода, які б стрижки були найпопулярнішими, перше, що необхідно зробити - це прислухатися до себе.

Важливо зрозуміти, а чи потрібно Вам змінювати в собі щось, чи потрібно йти на поводу у моди і більшості її шанувальників? Адже часто, бажаючи зробити себе більш привабливою і стильною, ми, навпаки, спотворює свою природну красу.

До слова сказати, серед прихильник коротких стрижок в Голлівуді Ви знайдете і сексуальну Шарон Стоун, і скандальну Періс Хілтон, і еллегантную Вікторія Бекхем, і, зрозуміло, милу Кеті Холмс.

Думаю будь-який стиліст Вам скаже, що коротке волосся дають Вам ані трохи не менше можливості для експериментів з укладаннями і зачісками, ніж довгі. Тому, не поспішайте впадати у відчай, якщо, вийшовши з перукарні, Ви розчарувалися в побаченому в дзеркалі. Адже Ви можете все виправити. Головне, знайти хорошого майстра по волоссю.

Тільки для читачок «Разноблога»!

Ми пропонуємо Вам завантажити найбільший архів в Рунеті з колекцією якісних жіночих стрижок.
В архіві знаходиться понад 300+ фотографій з наймоднішими стрижками 2010 года:

  • Наймодніші стрижки 2010 року.
  • Креативні зачіски у вигляді тварин.
  • Кращі стрижки 2009-2010 для довгого волосся.
  • Короткі та середні стрижки та зачіски.
  • Наймодніші весільні стрижки.
  • Ексклюзивні стрижки вітчизняних і голлівудських зірок.
  • Стрижки-переможці міжнародних конкурсів ...

Не пропустіть свій шанс! Такого Ви ще не бачили.

Креативні стрижки в наші дні стають все більш популярними. До речі, недавній соціальне опитування серед зірок Голлівуду, в черговий раз довів, що однією з найпоширеніших зачісок в тамтешніх краях є - боб. І не просто класичний боб, а, так би мовити, боб з варіаціями, починаючи від мелірування несиметричною чубчика і до численних пасм волосся різної довжини.

Саме боб Вікторії Бекхем отримав від стилістів прізвисько Posh 'bob, в честь музичне минуле зірки. Якщо Ви - любителька традиційного хаосу на голові, то наступний рік відкриває перед Вами масу можливостей, адже трішки недбала укладання - пік моди наступного року. Досить подивитися на Кеті Холмс, яка з легкістю відмовилася від своїх красивих довгого волосся на користь стрижки середньої довжини.

А як щодо екстремально коротких стрижок аля «їжачок»? Тут все просто, достатньо поглянути на фото Рене Зеллвегер, щоб все стало ясно. Тут важливо не переборщити, бо володіючи круглим і вгодованим обличчям, Ви можете добитися абсолютно зворотного ефекту.

Серед чубків явним лідером є асиметричність виконання. Тут уже не настільки важливий колір волосся і їх укладання, тут важлива різна довжина Ваших пасом. До речі, асиметричність чубчика дає Вам масу можливостей для експериментів з укладанням. Так що, можливо варто спробувати?

Якщо Ви по своїй натурі - консерватор, то не переживайте, погляньте на французьку актрису, виконавицю головної ролі у фільмі «Коко Шанель» - Одрі Тоту. Актриса, незважаючи ні на які модні тенденції, не змінює свого стилю протягом вже багатьох років. Це стосується і стрижки - варіації бобу - аля гарсон (Автор: raznoblog. Com)

Одна і та ж стрижка в поєднанні з різними макіяжем может виглядати абсолютно по різному. Так, наприклад, каре актриси Міни Суварі в поєднанні з яскраво-Аллою помадою перетворила її в жінку-вамп, в той час, як Єва Лонгорія з її коротким каре - втілення самої ніжності і цнотливості.

У висновку хочеться сказати, що мода - це не правило, якому Ви зобов'язані дотримуватися, це - нова тенденція нового часу. І Ви повинні для себе вирішити, слідувати чи ні в зазначеному напрямку. Але перш за все, Ви повинен зрозуміти, а чи потрібно Вам щось міняти і не пострадет чи від цього Ваша індивідуальна особливість і краса?

.

(Автор: raznoblog. Com)

[Raznoblog.com rss]

Раджу почитати наші статті:
Але що ж робити, якщо у Вас коротка стрижка?
Чи варто бігти в салон краси і нарощувати волосся?
Чи варто розцінити це, як натяк?
Важливо зрозуміти, а чи потрібно Вам змінювати в собі щось, чи потрібно йти на поводу у моди і більшості її шанувальників?
А як щодо екстремально коротких стрижок аля «їжачок»?
Так що, можливо варто спробувати?
Але перш за все, Ви повинен зрозуміти, а чи потрібно Вам щось міняти і не пострадет чи від цього Ваша індивідуальна особливість і краса?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com