рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Модні кольори весна-літо 2012

  1. танжерин
  2. сонячний
  3. олокольчік
  4. кабаре
  5. синій содаліт
  6. рожевий бузок
  7. Маргарита
  8. бірюзовий
  9. деревне
  10. какао
  11. білий
  12. чорний

Щоб бути модними, недостатньо розбиратися в фасонах і силуетах одягу. Не менш важливим є колір вашого наряду. Навесні і влітку 2012 року верхні позиції займають кілька основних кольорів, які і будуть диктувати модні тенденції.

танжерин

Так називається сорт мандаринів, які ростуть головним чином в Китаї. Ця назва стилісти привласнили яскраво-помаранчевого кольору з червонуватим відтінком. Не бійтеся одягатися в яскраві костюми, сукні та сарафани!

сонячний

Сонячно-жовтий - гарантія гарного настрою і оптимізму! Насправді, надівши на себе сяючий жовтий наряд, навіть самий закоренілий песиміст мимоволі посміхнеться, а очі його почнуть випромінювати доброту і радість. Енергія сонця - ось що нам потрібно після довгої холодної зими!

олокольчік

Фіолетовий колір, що нагадує відтінок дзвіночка, припаде до смаку багатьом модницям. Насправді, глибокий фіолетовий здатний надати вашому вигляду загадковість і таємничість. Особливо, якщо наряд зшитий з розкішною шовкової тканини, що переливається і виблискує всіма відтінками фіолетового.


кабаре

Яскраво-рожевий життєрадісний колір недарма отримав таку назву - адже з кабаре у нас асоціюється нестримні веселощі і море позитивних емоцій! У нинішньому весняно-літньому сезоні це один з найпопулярніших відтінків - про це свідчать модні покази в Парижі та Мілані.

синій содаліт

Содалит - це красивий камінь, що використовується для виготовлення прикрас і сувенірів. Глибокий синій колір запозичив свою назву саме у нього. Цієї весни будуть актуальними наряди спокійного і в той же час насиченого синього кольору. Гармонійне поєднання яскравості і ненав'язливості робить його незамінним для ділових костюмів і нарядних ансамблів.

рожевий бузок

Цей колір напевно сподобається романтичним особам. Ніжно-рожевий, злегка жвавий бузковим відтінком, ідеально підійде не тільки юним дівчатам, а й дорослим дамам. Після зимових кольорів - чорного, сірого, коричневого - так здорово вбратися в плаття, що нагадує квітучий сад.

Маргарита

Так називається відомий коктейль, до складу якого входить сік лайма і текіла. Маргаритою назвали ніжний жовтувато-зелений колір, при вигляді якого в роті мимоволі відчувається смак кислого лайма.

бірюзовий

Цей колір обрали для своїх колекцій багато модельєрів, а на тижні Міланській моди він обігнав всі інші фарби. Лідеру весняної палітри чомусь присвоїли назву «какаду», хоча навряд чи хоч один папуга відрізняється подібної забарвленням. Блідо-бірюзовий - колір легких сарафанів, суконь-футлярів і брючних костюмів з летять, струмуючих тканин.

деревне

Якщо яскраві фарби - не ваша стихія, можна зупинити свій вибір на стриманому сіро-коричневому, що нагадує деревну кору. Цей непомітний колір як не можна краще підійде для повсякденного носіння. А щоб він не душі стало, можна розбавити сіро-коричневий більш яскравими аксесуарами - поясом, шарфиком, сумочкою, взуттям.

какао

Відтінок какао, який вже був актуальним восени минулого року, посвітлів і отримав назву «морська зірка». Це воістину універсальний відтінок, відмінно підходить для офісного костюма або повсякденного вбрання в мегаполісі.

білий

Білосніжний ніколи не виходить з моди. Актуальний він і цієї весни. А разом з першими літніми днями до нас прийдуть легкі, невагомі білі мережива - ними обробляють жіночні вбрання, в яких ми виглядаємо по-справжньому чарівними.

чорний

Не обійтися цієї весни і без вугільно-чорного. Цей колір особливо підходить для створення нарядів в офісному стилі, а також для вечірніх суконь і костюмів.

Нарешті, дуже актуальним буде поєднання чорного і білого - це вже справжня класика, але ж класичний стиль підходить практично всім!

Автор: Моїсеєва Ольга
Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт www.inmoment.ru обов'язкове.

Повернутися до початку розділу Мода
Повернутися до початку розділу Краса і Здоров'я

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com