рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Модні і актуальні зачіски колекція весна 2012


Модні зачіски, які очікують нас навесні 2012 року, можна розділити на дві великі групи. Перша тенденція пов'язана з натуральністю. Природний стиль покликаний підкреслювати природну красу волосся. При цьому абсолютно неважливо - чи є подібна природність дійсно природного або для її створення була потрібна сила-силенна часу і зусиль досвідчених стилістів. Другу тенденцію можна охарактеризувати як футуристичний авангард. Цей стиль має на зовсім іншу мету - відобразити рівень сучасних технологій і показати все, на що здатне перукарське мистецтво.

Вибрати найбільш відповідний стиль зможуть самі різні модниці. Якщо вам подобається природність - має сенс зупинитися на «хаотичної» зачісці з окремими «рваними» пасмами. Звикли до чіткості і порядку? Тоді вам сподобаються «геометричні» зачіски, що відрізняються рівним контуром.

Середня довжина волосся - це не те, що можна назвати актуальною тенденцією майбутньою весною. У моді або короткі стрижки, або довге волосся. Звичайно, зовсім без зачісок середньої довжини обійтися неможливо - вони як і раніше збережуться в діловому образі. Якщо ви звикли носити класичне каре або боб - майте на увазі: бажаючі виглядати модно роблять ці стрижки зовсім короткими.


Що стосується довгого волосся, то стрижки для них створюються на основі природного обсягу. Не забудьте про чубку! Вона відіграє ключову роль в модних стрижках весни-2012. Актуальна чубчик обов'язково повинна бути довгою. Саме довжина дозволяє чубку лідирувати серед інших елементів зачіски. Її необхідно максимально ретельно укладати, звертаючи увагу на образ стрижки в цілому. Більш того: чубок можна колоріровать або доповнювати рваними пасмами контрастних відтінків, робити її багаторівневої або косою.

Може бути, чубчик вам не йде або категорично не подобається? Не біда: стилісти пропонують замінити її високим начосом прямо над чолом. Якщо говорити про укладаннях, то на перше місце однозначно виходять два напрямки: вінтаж і ретро 80-х. Якщо вашій душі ближче вантажу, то рекомендується укладання «холодна хвиля» - це як не можна краще завершить образ.

Якщо ж ви віддаєте перевагу порівняно недавні 80-е - дуже ефектно виглядатимуть всілякі кучері, локони і завитки. Взагалі кучеряві і кучеряве волосся будуть актуальні цієї весни, як ніколи.


Дуже зручна зачіска з хвостом, а в майбутньому весняному сезоні це ще й дуже модно. Хвіст можна робити по центру або збоку, високо на маківці або низько на потилиці - як вам більше подобається. Щоб не відставати від актуальних тенденцій, досить начесать хвіст для додання йому додаткового об'єму. Дуже красиво і цікаво виглядає хвіст, з якого висмикнути кілька пасом - їх потрібно завити і залишити недбало обрамляти особа. Спробуйте обернути навколо хвоста товсте пасмо, зробити мудрий хвіст з незвичайним вузлом.


Не менш популярною буде традиційна слов'янська коса, причому різноманітність варіантів буквально вражає. Наприклад, для офісу прекрасно підійде гладка коса, закручена в вузол, що обвиває голову як корона або вільно висить уздовж спини. Для вечора ж і для вихідних можна витягнути з коси кілька прядок, щоб створити ефект недбалості. Якщо вам належить побачення, дружня вечірка або інша неформальна зустріч - сміливо вирушайте на неї зі вільно заплетеною косою. Досить актуальні незвичайні плетіння - починаючи з відомого «колоска» і закінчуючи косою «риб'ячий хвіст».

Якщо ви хочете модно виглядати на урочистому заході - особливу вишуканість вам додасть модний пучок з волосся - причому не тільки зі своїх, але і з штучних. Правда, втілити цю ідею в життя самостійно буде нелегко, найімовірніше, доведеться звертатися до фахівців - адже пучок повинен бути вишуканим і відрізнятися складністю переплетення пасом.

Як бачите, різноманітність модних зачісок навесні 2012 року дозволить створити неповторний образ кожної жінки. Не забувайте про аксесуари: вони допоможуть виглядати стильно і модно навіть при наявності найпростішої зачіски. Придбайте шпильки з перлинками, стрічки, хустки, квіти, каблучки, банти - все це буде користуватися величезною популярністю.


Автор: Моїсеєва Ольга
Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт www.inmoment.ru обов'язкове.

Повернутися до початку розділу Мода
Повернутися до початку розділу Краса і Здоров'я
Звикли до чіткості і порядку?
Може бути, чубчик вам не йде або категорично не подобається?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com