рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Модні чоловічі стрижки та зачіски 2012

модні тенденції зачісок для чоловіків в сезоні зима 2011-2012 різноманітні, як і для жінок. Головне місце в цьому році займають короткі стрижки. Багато чоловіків зупиняють на них свій вибір і причин декілька. Такі зачіски відображають мужність, підходять для бізнес-стилю і спортивного, а також вимагають мінімального догляду. модні тенденції   зачісок для чоловіків   в сезоні зима 2011-2012 різноманітні, як і для жінок

Що стосується стрижок для середньої довжини волосся, залучає їх різноманіття. Це і ретро стиль, класика, ексцентричність, молодіжність. І не дивлячись на це, чоловіки з обережністю вирішуються на такі зачіски. Деякі не можуть дозволити через фактури волосся, іншим просто не вистачає часу, щоб приділяти догляду за волоссям та ін.

Тоді що говорити за довге волосся? На такі зміни йдуть лише одиниці, поетом і мода в 2012 році віддає всі привілеї стрижок на короткі і середні волосся.

Діловим чоловікам, краще зачіски відображають акуратність, мужність і стриманість, з мінімальними витратами на укладку - стрижка на коротке волосся з чубчиком на бік.

Якщо чоловік творчий працівник, йому краще вибрати стрижку на волосся короткої довжини, але з довгою чубчиком (її можна укладати на різний манер), яка допоможе йому виглядати кожен раз по новому.

У фаворі стрижки в стилі «ретро» в стилі 50-х, укладені в кок як у легендарного Елвіса Преслі. Виділитися в суспільстві допоможе асиметрична чоловіча стрижка з чубком.

Виділитися в суспільстві допоможе асиметрична чоловіча стрижка з чубком

У сезоні зима 2012 в моді гладкі і довгі чубчики. Юнакам з товстими і густим волоссям і гламурним чоловікам можна вибрати класичний боб. Ця ж стрижка, може послужити прекрасною основою для стильної молодіжної зачіски з нависає чубчиком на очі.

Чоловікам з широкою формою обличчя і густими або кучерявими волоссям підійде подовжена стильна стрижка. Вона візуально зробить обличчя більш витягнутим і акуратним.

Додати образу елегантності допоможе легке фарбування пасом волосся в шоколадні і натуральні відтінки з ефектом «переливання на сонці». Тим більше, що такий образ чоловіка з недбало укладеним волоссям середньої довжини (зачіска відображає спортивність і впевненість особистості), є самим модним у цьому сезоні.

Якщо природа обдарувала хвилястим волоссям, стилісти рекомендують зупинити свій вибір на короткій стрижці з подовженою чубчиком. А ось для тонких волосся, щоб додати об'єму, краще на волосся середньої довжини градуйовані стрижки.


Також, можна вибрати стрижки для «денді», що відображають елегантність і модні як у Голлівудських знаменитостей. А якщо ви абсолютно незалежна особистість, чому б не вибрати зачіски з панк-колекції?

У будь-якому випадку, ваше волосся привернуть увагу і зроблять ще привабливішою ваш образ, якщо ви не тільки правильно підберете зачіску, але ще будете надавати своїй шевелюрі належний догляд застосовуючи професійні засоби для волосся .

Тоді що говорити за довге волосся?
А якщо ви абсолютно незалежна особистість, чому б не вибрати зачіски з панк-колекції?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com