рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

У Павлодарської області вихователька побила трирічну дитину

Фото - З відкритих джерел

У Павлодарської області почалася до слідча перевірка за фактом побиття дитини в дитячому саду.

Як розповіла мешканка міста Аксу Тетяна Мукушева, вона отримала записи з камер відеоспостереження, на яких видно, як вихователька б'є її 3-річного сина, передає 24.kz .

Інцидент стався в дитячому саду №20. Камери зафіксували, як в ігровій кімнаті один з хлопчиків посварився з іншим, а вихователька замість того, щоб заспокоїти дітей, підняла руку на дитину. На записах видно, що вона кілька разів завдає удари руками і ногою.

Як з'ясувалося, друга дитина - це її син, і вона вирішила покарати кривдника. Про це жінка розповіла у телефонній розмові. Отримавши записи з відеокамер, мати постраждалої дитини звернулася в поліцію.

Тетяна Мукушева, мати постраждалої дитини:

- Вона його близько 6 разів била, жбурляла, один раз штовхали. Зі своїм сином навіть, за руку взяла і штовхали, в груди била, впав, істерії. Вона за свого сина заступалась, а за мою дитину не було кому заступитися.

Зайра Абдрахманова, методист відділу освіти м Аксу:

- Наказом директора дитячого садка вона була відсторонена від роботи вихователя, переведена на іншу роботу, а переклад виявився в тому, що жінка перебуває зараз в положенні. Вона збирається у вересні йти в декретну відпустку, тому зовсім звільнити з роботи ми її не могли. Зараз ми її перевели в пральню.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com