Статьи
Главная
›
Новости
Все, що вам потрібно знати про електричний гриль барбекю
Опубликовано: 16.04.2023
Електричний барбекю — це найзручніший і найпростіший спосіб приготування на грилі. Не кожен, хто любить їсти смажену їжу, любить розводити вогонь та годинами стояти біля мангала. Іноді хочеться, щоб це було просто, швидко, але смачно. Електричний гриль — ідеальний пристрій саме для цієї мети. Ви також можете смажити на ньому на балконі багатоквартирного будинку, а не тільки в саду, адже він не турбує сусідів характерним запахом та димом.
Якщо ви хочете купити гриль барбекю електричний, вам слід звернути увагу на магазин “Гріллекс”, де можна знайти непогані моделі за низькою ціною, а також багатофункціональні та ефектніші пристрої.
Як працює електрогриль?
На відміну від вугільного або газового гриля, електричний барбекю не працює з відкритим полум'ям, яке відповідає за температуру готування. Натомість усі електричні моделі, як і чайник, мають нагрівальну спіраль, яка живиться від електричної розетки. Нагрівальна спіраль розташована під решіткою або плитою гриля. Як і в класичному пристрої на вугіллі, тепло надходить знизу.
У електричних моделей з кришкою тепло також може надходити зверху. Температуру можна встановити за допомогою терморегулятора. Для запобігання перегріву нагрівальних елементів багато електричних грилів мають чашу, наповнену водою. Жир, що капає з їжі також потрапляє у воду, а це означає, що він не горить і не утворюється дим.
Різновиди електричних барбекю
В основному електричні грилі поділяються на:
- маленькі настільні моделі;
- моделі-підставки;
- великі стоячі моделі.
Як правило, розміри настільних моделей менші, тому що вони повинні бути швидкими в установці й дуже мобільними. Але це призводить до обмеженої площі приготування. Вони легко зберігаються та не займають багато місця на столі.
Моделі-підставки можуть бути такими ж маленькими, як і настільні з поверхнею для гриля. Це той випадок, коли настільний гриль можна легко трансформувати в стоячу модель за допомогою аксесуарів, що входять в комплект. Під решітку столу просто прикручуються 4 ніжки. Під мангалом часто є полиця, яка надає ніжкам додаткову стійкість. Такий комбінований гриль можна використовувати як настільний або гриль-підставку.
Стоячі грилі мають гарну робочу висоту для смаження стоячи. Вони доступні у значно більших версіях, ніж у випадку з настільними моделями, а також мають велику площу для готування, місце для посуду та аксесуарів. Вони мають хорошу стійкість та ідеальні для смаження на балконі або в саду.
Всі ці моделі ви можете знайти на сайті Grillex.com.ua, який допоможе вам підготуватись до сезону барбекю.
Новости
Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим
Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,
Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,
Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше
Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот
Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus