рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Пам'ятні діаманти з попелу

  1. Алмази, як і все живе, складаються з вуглецю
  2. Новий погляд на технологію
  3. З вуглецю в діаманти за два тижні
  4. Штучні камені не без вад
  5. Скільки попелу вам буде потрібно

Технологію створення штучних діамантів людство отримало ще в п'ятдесятих роках минулого століття. Спори про їх цінності йшли з тих пір з перемінним успіхом і прийняли новий оборот в останнє десятиліття. Чому?

Алмази, як і все живе, складаються з вуглецю

Оскільки вуглець найпростіше отримати з попелу, в 2002 році американська компанія LifeGem запропонувала цікаве і водночас суперечливе рішення: а чому б не створювати пам'ятні діаманти з праху кремують людей? У США подібна процедура швидко набула популярності. Адже не дарма алмаз, самий твердий камінь на Землі, споконвічно символізує вічність. А перетворити прах безповоротно пішов дорогої людини в діамант, - можливість увічнити його присутність поруч навіки.

У Старому Світі, з огляду на більш сильний вплив релігії, ця процедура викликала безліч суперечок і засудження. Але з часом вона заслужила популярність і серед європейців.

Синтетичні діаманти різних кольорів
Синтетичні діаманти різних кольорів

Новий погляд на технологію

Особистий діамант - кращий спосіб зберегти спогади відчутними. Перший локон вашого малюка або пасмо волосся коханої людини - все це можна перетворити в алмаз. Кілька лабораторій у світі надають такі послуги, а їх клієнти - щасливі власники по-справжньому «персональних» каменів.

З вуглецю в діаманти за два тижні

Якщо ще десять років тому створення одного синтетичного діаманта в лабораторії займало місяці, тепер цей термін скоротився до двох тижнів при температурі понад 2000 ° C і тиску в 60 000 атм. Звичайно, необхідний час залежить також від очікуваних розмірів і кольору каменю. Чим більше і прозоріше камінь вам потрібен, тим більше часу буде потрібно.


Які алмази отримати найважче?

Іронія долі, але більш поширені в природі прозорі діаманти в штучних умовах отримати важче. А ось рідкісні червоні, жовті, помаранчеві і сині - дещо простіше.

Штучні камені не без вад

Штучні камені не без вад

Існує думка, що синтетичні дорогоцінні камені , На відміну від натуральних, повністю позбавлені природних дефектів. Насправді це не так. За словами менеджера компанії Anata (одного з гравців на ринку персональних діамантів) Аніти Болтон, одного разу в готовому камені, який повинні були доставити клієнтці, виявили велике і більш ніж помітне включення чорного кольору. Але, незважаючи на занепокоєння співробітників лабораторії, замовниця сприйняла це «родима пляма» як хороший знак і звісточку від загиблого чоловіка.

Скільки попелу вам буде потрібно

На алмаз, незалежно від джерела, йде приблизно півчашки вуглецю. Щоб створити жовтий діамант, знадобиться 35-40 грам волосся або близько 100 грам пороху. На блакитний - 100 грам волосся або 0,5 кг попелу.

Тобто, щоб відобразити перші локони вашого малюка, доведеться поголити його налисо. А, може, і кілька разів. Виберіть кращий шлях - з'єднайте в одному діамант кілька джерел вуглецю: по пасма від мами, тата і дитини.


Читайте також: Натуральні VS синтетичні камені

Чому?
Які алмази отримати найважче?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com