рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як використовувати перекис водню для особи: правила застосування

  1. корисну дію
  2. Обережно: перекис!
  3. Як використовувати перекис на благо шкірі?
  4. Маски на основі перекису
  5. Як вирішити проблему чорних крапок?

Перекис водню давно зайняла міцне місце в усіх домашніх аптечках. Її прекрасні знезаражувальні властивості перевірені вже не одним поколінням. Але спектр застосування цього простого і доступного кожному засобу зовсім не обмежується лише звичною обробкою ран і саден.

Його можливості широко використовуються в косметології, дозволяючи позбавитися від багатьох дефектів, що псують природну красу шкіри обличчя: розширених пор , Жирного блиску, прищів, чорних крапок, жировик, пігментних плям, зморшок.

корисну дію

Водний розчин перекису є сильним антисептиком, швидко знищує безліч хвороботворних мікроорганізмів. Саме ця якість робить ефективним його застосування в боротьбі проти прищів, адже основна причина їх появи полягає якраз в розмноженні на шкірі шкідливих бактерій.

При контакті складу з епідермісом вивільняється активний кисень, завдяки чому пори механічно очищаються від бруду, пилу, жирових відкладень і скупчилися в них мікробів.

Якщо використовувати перекис водню для особи, можна домогтися:

  • обеззараживающего;
  • протизапального:
  • очищає;
  • подсушивающего;
  • отбеливающего ефекту.

обеззараживающего;   протизапального:   очищає;   подсушивающего;   отбеливающего ефекту

Серед переваг даного засобу - його доступність, низька вартість, відсутність неприємних відчуттів при нанесенні. Воно безбарвно і має водну основу, не залишаючи плям на шкірі і одязі. Пероксид прекрасно сумісний з багатьма натуральними речовинами (дріжджі, сіль, лимонний сік, бодяга) і підсилює їх позитивну дію на епідерміс.

Обережно: перекис!

Хоча перекис водню використовується повсюдно і вважається безпечною навіть для дітей, вона є сильнодіючою речовиною, чиє неправильне застосування здатне серйозно нашкодити шкірі.

  1. Пероксид дає потужний поштовх антиокислювальним реакцій і може спровокувати серйозні алергічні прояви.
  2. При використанні розчину з високою концентрацією речовини високий ризик виникнення опіків і відмирання здорових клітин епідермісу.
  3. Вивільнення кисню призводить до тимчасового уповільнення обмінних процесів в клітинних структурах, тому постійне застосування перекису водню може мати негативні наслідки. Пероксид ідеальний для екстреного очищення шкіри, а ось тривалий і регулярне його використання буде їй на шкоду. Вона стане сухою, почне лущитися, можлива поява зморшок.

Вона стане сухою, почне лущитися, можлива поява зморшок

Як використовувати перекис на благо шкірі?

І користь, і шкоду, яку може принести звичайний пероксид, очевидні. І все ж багато хто задається питанням, чи можна протирати обличчя перекисом водню. Однозначної відповіді на нього немає. Серед професіоналів по догляду за шкірою існує думка, що кожен випадок треба розглядати індивідуально, залежно від існуючих проблем і особливостей епідермісу.

Перекис водню допоможе впоратися з:

  • різного роду запальними процесами, що проявляються у вигляді вугрів, прищів, комедонов, жировик, гнійників;
  • кровотечею, що виникли через пошкодження капілярів при видавлюванні висипань;
  • пігментними плямами і веснянками;
  • зайвою рослинністю на обличчі. Пероксид послаблює волоски, истончает їх структуру і освітлює їх.

Буде краще відмовитися від використання цього засобу, якщо:

  • шкіра від природи тонка і суха або зневоднена через неправильного догляду;
  • спостерігається підвищена чутливість шкіри ;
  • організм має схильність до алергічних реакцій.

Зважившись застосувати перекис водню для косметичних процедур, важливо дотримуватися простих рекомендацій:

  1. У чистому вигляді засіб наносять прицільно, строго на проблемні ділянки, які не розмазуючи його по всьому обличчю. Це знижує ймовірність розвитку побічних реакцій (опіків, почервоніння). Порушити це правило можна тільки в разі, коли прищів на шкірі дуже багато і вони розкидані по всій її поверхні. Попередньо з особи знімають макіяж і знежирюють його за допомогою тоніка або лосьйону. Змивати склад не потрібно, так як приблизно через 20 хв хімічна реакція закінчується сама собою.
  2. Мазати обличчя потрібно розчином з найнижчим вмістом перекису (3%). Ще краще буде і його зробити слабкіше за допомогою додавання води.
  3. Перед першим застосуванням складу потрібно провести тест на алергічну реакцію. Кілька крапель перекису наносять на руку (в області ліктьового згину, з його внутрішньої сторони). Результат перевіряють через 12 годин.

У чистому вигляді розчин перекису застосовується для особи вкрай рідко. Зазвичай він виступає компонентом домашніх доглядають складів, для яких беруться натуральні інгредієнти (творог, лимон, сода, глина, дріжджі). Користуються великою популярністю рецепти з пероксидом і бодягою.

Маски на основі перекису

Гарного результату допомагає домогтися глибока чистка обличчя перекисом водню. Скільки разів її можна робити без шкоди для епідермісу? Відповідь проста: максимум двічі в тиждень. Склади на основі пероксиду не тільки ретельно очистять шкіру, але і зроблять її гладкою, свіжої, пружною і здоровою.

Очищаюча пори маска з блакитною глиною має багато прихильниць. Готують її так: змішують до пастоподібного стану воду і глину в однакових кількостях, а потім додають кілька (але не більше 6) крапель 3% -го розчину перекису. Наноситься маска на 20 хв, змивається вона теплою водою. Завершальний етап процедури - змазування особи кремом з тонізуючим або живильним ефектом.

Від прищів і жировик на нормальної та комбінованої шкіри підійде така маска. Змішати 1 ст.л. жирного сиру, 5 крапель пероксиду і 1 попередньо збитий жовток. Замість сиру можна взяти вершки. Склад тонким шаром наносять на уражені зони. Маска повинна залишатися на шкірі протягом 10-15 хв, змивають її теплою водою. Вона добре відбілює, живить і очищає.

Для швидкого очищення і додання шкірі тонусу хороша маска з бодягою. Вона не тільки вбиває бактерії, але і прискорює процеси клітинного обміну, активізує відновлення епідермісу, його харчування корисними елементами.

Суміш перекису з бодягою також дозволяє швидко загоїти синці. Дозування компонентів складу наступна: на 2 ст.л. гелю бодяги береться 6 крапель пероксиду. Маска з бодягою наноситься на обличчя тонким шаром, залишають її на 15 хв.

Глибоко очистити шкіру допомагають сода і сіль. Завдяки абразивним властивостями, вони ефективні в лікуванні прищів і вугрів, а також у зменшенні часу. Для виготовлення косметичного складу сода змішується з пероксидом в співвідношенні 2: 1. Їм дбайливо масажують особа по колу протягом 5 хв.

Виходить ефект скрабу. Діяти при цьому потрібно дуже обережно, так як сода може пошкодити епідерміс, викликавши мікротріщини. Перерва між процедурами становить не менше тижня.

Живі дріжджі разом з воднем сприяють нормалізації балансу жирної шкіри і зниження утворення прищів і жировик на ній. Дріжджі в кількості 50 г розчиняють в такому ж обсязі теплої води. Потім в суміш додають 5 г пероксиду і 10 г соку лимона і ретельно перемішують. Склад наносять на турбують ділянки на 2 хв. Щоб домогтися очищення і стягування пор, можна доповнити маску, для якої використовуються дріжджі, яєчним білком.

Щоб домогтися очищення і стягування пор, можна доповнити маску, для якої використовуються дріжджі, яєчним білком

Як вирішити проблему чорних крапок?

Позбутися від чорних крапок допоможе суміш перекису водню і дитячої присипки. Замість присипки, може використовуватися харчова сода. Склад наносять на проблемні місця, залишаючи на 30 хв. Часто застосовувати цей засіб не потрібно, достатньо одного разу на добу. Результат з'явиться вже через 7 днів.

Очистити від ненависних точок жирну шкіру можна таким способом. В однакових пропорціях береться і змішується сода і велика кам'яна сіль. Намочивши вату в пероксид і намиливши тампон дитячим милом, умочують його в підготовлену суміш. Акуратно масажуючи, втирають складу в проблемні місця, не чіпаючи шкіру біля губ і очей, щоб уникнути виникнення зморшок. Маска повинна залишатися на обличчі як мінімум 15 хв. Потім його умивають спочатку теплою, а потім холодною водою.

Перекис водню можна назвати універсальним засобом. Вона дозволяє вирішити цілий ряд проблем зі шкірою обличчя: позбавити від висипань, жировик, пігментації. Домашні суміші з пероксидом і натуральними і доступними кожному компонентами (дріжджі, кам'яна сіль, сода, глина) глибоко і дбайливо очищають епідерміс, живлять і тонізують його, дозволяючи затримати поява зморшок. Спробуйте це просте, але ефективний засіб і ви обов'язково оціните його по достоїнству!

Як використовувати перекис на благо шкірі?
Як використовувати перекис на благо шкірі?
Скільки разів її можна робити без шкоди для епідермісу?
Як вирішити проблему чорних крапок?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com