рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Особливості вибору світлодіодного освітлення для магазинів і торгових залів

  1. моделі освітлення
  2. Особливості залів і магазинів
  3. Чому світлодіоди?

Головне завдання будь-якого магазину - приносити прибуток Головне завдання будь-якого магазину - приносити прибуток. Це в першу чергу вимагає зробити для своїх покупців все можливе, щоб перебування в торговому залі було комфортним, спонукало до покупки і не заважало вибору товару. Як не дивно, але светоманіпуляція вже давно є хорошим маркетинговим ходом в стратегії збільшення продажів. Але, відкриваючи невеликий приватний магазин, власники бізнесу, як правило, не звертають великої уваги на вибір освітлення, тим самим зменшуючи кількість потенційних клієнтів вже на стадії відкриття. Як уникнути помилок, як розмістити світлове обладнання і яким воно має бути, спробуємо розглянути більш детально.

моделі освітлення

Існують три основні різновиди освітлення, які застосовуються для магазинів, демонстраційних і торгових залів. Вони є основними при виборі і повинні відповідати вимогам продукції і статусу продавця:

  1. основний світло Сюди включені стельові або підвісні світильники, які здійснюють роль основних джерел, висвітлюючи саме приміщення. Ідеальним варіантом для цього стануть стельові світлодіодні світильники офісного типу тому, що вони легко монтуються в системи підвісних стель і дають достатню інтенсивність для основного освітлення. Однак не всі магазини мають однакову висоту стель. Там, де переважають великі габарити, наприклад, магазини фабричного стилю лофт, де висота стелі може бути 5 метрів і вище, потрібно прожекторне освітлення. При цьому світло не повинен створювати дискомфортно атмосферу, тому світлодіодні модулі - те, що потрібно.
  2. акцентоване освітлення Це світло, який служить для фокусування уваги покупця на товар. Такі джерела можна побачити вмонтованими в торгове обладнання, над товарами, прикріпленими збоку стелажів на кронштейнах, підвішеними і т. Д. Як правило, при акцентує освітленні прилад повинен знаходитися на невеликій відстані від продукції для кращої концентрації променів на об'єкті. Хорошими прикладами такого типу пристроїв будуть лампи з цоколем G53 типу AR111. Ці пристрої мають зручну для використання конструкцію, в якій джерело встановлений на шарнірах. Завдяки цьому світловим потоком легко керувати. Лінза виконана з полімерного матеріалу, що є додатковим захистом від механічних впливів. Потужні світлодіоди дають достатній рівень освітленості при економії електроенергії.
  3. вітринне освітлення Світло в вітринах повинен бути злегка приглушеним, як би підсвічує весь представлений асортимент, тобто вітринне освітлення повинно розташовуватися в нижній частині об'єкта. Це відмінний спосіб надати продукції товарного вигляду. Для освітлення вітрин відповідним видом будуть лампи зі спеціальним кріпленням, що дозволяє змінювати напрямок світлового потоку. Так званий вузол кріплення дає можливість легко складати цілий ланцюжок допоміжного освітлення вітрини. Важливо лише правильно підібрати джерело живлення.

Вибір багато в чому також залежить від типу об'єктів.

Особливості залів і магазинів

Кожен торговий суб'єкт - це місце, яке потребує індивідуального підходу у висвітленні Кожен торговий суб'єкт - це місце, яке потребує індивідуального підходу у висвітленні. Наприклад, не можна використовувати один і той же джерело для висвітлення хлібного відділу і магазину нижньої білизни. Різні специфіки - різне сприйняття покупцем, а значить, і світловий вплив так само буде різним.

Основними критеріями, за якими повинні вибиратися джерела в торгові зали і магазини, є:

  1. Тип продукції, що продається. Напевно, кожен хоч раз помічав, що в магазинах одягу світ білий і дуже яскравий, а в хлібному відділі - приглушений і злегка жовтуватий. Це не випадково. Білий яскравий світлодіодний світло сприяє кращому вибору продукції і додає лиск тканин або упаковці. А жовтий теплий колір робить кондитерські або пекарські вироби більш апетитними, із золотистою скоринкою.
  2. Габарити і особливості будови. Висота стель, ширина просторого майдану і т. Д.
  3. Наявність і вид торгових меблів. Підлогові стійки з товарами, стелажі, полиці і т. Д. - кожен тип потребує свого освітленні.
  4. Особливі вимоги, якщо такі є. Наприклад, ювелірні вироби. Головне їх освітлення - вітринне, нижнє. Якщо встановити занадто яскравий верхній стельове світло, він просто буде відбиватися від стекол і вироби будуть в буквальному сенсі «зліпити», що є неприйнятним для зручності вибору. Тому ювелірні магазини мають злегка приглушений томний верхній або загальне світло і яскраве підсвічування знизу стійок з виробами.

Використання кожного джерела повинно бути продумано і поєднуватися з усіма елементами освітлення. Світло для торгівлі - база успіху в продажах.

Чому світлодіоди?

Для магазинів і торгових залів пропонується безліч варіантів обладнання. Але популярність належить светодиодам, і не дарма. Варто тільки поглянути на їх переваги:

  1. Комфортне освітлення. Поведінковий фактор відіграє важливу роль. Якщо людина відчуває незручність, він інтуїтивно залишає те місце, в якому йому дискомфортно. Потужні лампи з теплим світлом значно підвищать температуру в приміщенні, а значить, зроблять процес вибору нестерпним. Світлодіоди, навіть при кольоровому відображенні, не підвищують температуру навколишнього середовища, даючи можливість з комфортом перебувати в приміщенні.
  2. Гамма кольорів. Світлодіод - це не тільки білий гігієнічний світло. Завдяки сучасним технологіям він може бути найрізноманітніших відтінків. Така можливість дозволяє використовувати їх не тільки в якості освітлення, але і як пристрій, що дає додаткову ефектність продукції.
  3. Низька витрата енергії. Сучасні магазини і зали - це потужні споживачі енергії. І поряд з холодильним, вентиляційним та іншим обладнанням світлодіодні прилади дають мінімальний витрата електрики. Результат - хороша економія, яка просто неможлива з іншими джерелами.
  4. Безпека. Особливо важлива перевага для дитячих магазинів і відділів. Не завжди батьки можуть встежити за дитиною, а багато освітлювальні прилади розташовуються на доступному рівні. Завдяки антивандальному покриттю корпусу, полімерним лінз і відсутності нагріву лампи стають безпечними для випадкового впливу.
  5. Тривалий термін. Світлодіодний світильник прослужить кілька десятків тисяч годин.

І останнє найважливіша перевага для споживачів від світлодіодного освітлення магазинів - відсутність шкідливої ​​пульсації променя. Як результат, менша стомлюваність клієнта в торговому залі, більш тривале перебування і, відповідно, здійснення покупки.


Будемо раді бачити Вас в числі наших партнерів!

Чому світлодіоди?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com