рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Видалення волосся на обличчі назавжди

  1. Причини появи волосся на обличчі
  2. медичне обгрунтування
  3. Чому виникає посилений ріст волосся на обличчі
  4. Способи депіляції - ефект є, але короткочасний.
  5. висновок

З проблемою підвищеної і тому небажаної рослинності на обличчі стикаються багато жінок різного віку. Навіть незначне відхилення від норми викликає у них комплекси з приводу своєї зовнішності. При підвищеній волосатості крім занепокоєння про причини її появи, так само виникає зрозуміле бажання: видалити все волосся на обличчі - назавжди!

І в цьому випадку не допомагають ніякі слова потіхи або існуючої колись думки, що вусики на обличчі - це ознака особливої ​​сексуальності і привабливості в очах чоловіків, а також темпераменту.

Сучасні погляди на жіночу красу є несумісними з цим твердженням. Навіть якщо воно вірно, то поява зайвого волосся на обличчі і тілі у жінки говорить про збої в її організмі. Значить необхідно терміново звернутися до фахівців, щоб виявити причини такого явища.

Причини появи волосся на обличчі

Перш ніж робити спроби видалення волосся на обличчі, потрібно все-таки з'ясувати, чому з'явилася підвищена 'волосатість'. Навряд чи боротьба з нею буде успішною без усунення безпосередньої причини її виникнення.

медичне обгрунтування

У медицині підвищений ріст волосся поділяють на 2 типи:

1. Гіпертріхоз, коли Пушкова або термінальні волосся починає бурхливо рости в зонах їх звичайного розташування. Наприклад, якщо у жінки брови стають надмірно волохатими або широкими - це вже захворювання гіпертрихоз.

2. Гірсутизм, коли термінальні волосся, тобто жорсткі і довгі, з'являються в нехарактерних місцях. Наприклад, на обличчі (вуса, бакенбарди, борода), грудей і інших частинах тіла, де у жінки їх бути не повинно. Найчастіше при такому захворюванні спостерігаються і чоловікоподібні зміни в жіночому організмі: зменшення грудей і збільшення м'язової маси, припинення менструального циклу, зміна голосу і т.п.

Чому виникає посилений ріст волосся на обличчі

Справа в тому, що фолікули або волосяні цибулини в першу чергу реагують на виникаючі неполадки в організмі людини і таким чином сигналізують, що на них слід звернути увагу.

Гормональні порушення є найпоширенішими причинами появи волосся на обличчі у жінок. Такі зміни пов'язані з перебудовою жіночого організму в певні періоди життя: статевого дозрівання, вагітності або менопаузи, коли рівень жіночих гормонів знижується з якої-небудь причини.

Гормональний збій можливий і з інших причин, пов'язаних із застосуванням неправильно обраних протизаплідних засобів, а також стероїдів. Саме тому не рекомендується застосовувати їх самостійно, без консультації лікаря.

Зустрічається спадкова форма гірсутизму або вроджена. Смагляві жінки і уродженки південних народів найбільш схильні до посиленого росту волосся на обличчі.

Але дисбаланс гормонів у жінок на користь андрогенів виникає і по більш серйозних причин:

  • полікістоз яєчників (синдром Штейна-Левенталя) або ще більш важке захворювання - гіпертекоз яєчників, кожне з яких призводить до безпліддя;
  • синдром Іценко-Кушинга, який характеризується підвищеним вмістом гормонів кори надниркових залоз;
  • новоутворення яєчників і надниркових залоз;
  • гіпотиреоз - синдром, що виникає в зв'язку з недостатнім вмістом гормонів щитовидної залози.

Раптова поява волосся або поступовий, але надмірна їх зростання на обличчі - це привід негайного звернення до лікаря-фахівця для виявлення причини зміни своєї зовнішності. Краще, якщо це буде гінеколог-ендокринолог, який при необхідності направить до інших фахівців, щоб діагностувати захворювання. Тільки після призначеного лікування, а вірніше одночасно з ним, можна шукати спосіб видалення волосся на обличчі назавжди, тому що лікування дає видимий результат не раніше ніж через 6-12 місяців. Воно зупинить надлишковий ріст нового волосся, але не позбавить від раніше з'явилися, тому неминуче виникне питання ...

Всі застосовувані способи видалення волосся на обличчі зводяться до 2 методам:

  • депіляція (наприклад: воском ), При якій віддаляються волосся тільки з поверхні шкіри;
  • епіляція , Коли видалення виробляють разом з волосяний цибулиною - коренем волоса.

Що ж вибрати для себе, епіляцію або депіляцію , Залежить від багатьох чинників:

  1. ступеня оволосіння на обличчі;
  2. індивідуальної реакції на алергію на препарати;
  3. низького больового бар'єра;
  4. особистого ставлення до того чи іншого способу епіляції;
  5. фінансових можливостей.

Способи депіляції - ефект є, але короткочасний.

механічний

Популярні механічні способи видалення волосся - вищипування і гоління - не слід застосовувати для боротьби з підвищеною рослинністю на обличчі, тому що можливі пошкодження і роздратування шкіри, при маскуванні яких косметичними засобами відбувається закупорка пір і запалення фолікул. До того ж дуже швидко волосся відростає знову, але більш жорсткі, густі і набагато темніше природних. Не такого результату Ви намагалися досягти, чи не так?

Якщо на підборідді і в зоні вусиків з'явилися окремі жорсткі і довгі волоски в період вікової менопаузи, то найбезпечніший і практично безкоштовний спосіб боротьби з ними - видалення тонкими манікюрними ножицями. Але через деякий час маніпуляції доведеться повторити.

Недолік: застосуємо при одиничних термінальних волосках; не підходить при бурхливої ​​рослинності на обличчі; короткочасний ефект.

хімічний

Хімічний спосіб видалення волосся за допомогою крему-депілятор дає хороший результат всього за 5-10 хв. Використовуваний засіб має бути спеціально призначеним для особи, тому що вона має більш щадний склад. В ідеалі ефект гладкої шкіри зберігається до 10-15 днів при використанні додаткових коштів, що уповільнюють ріст волосся.

Вартість крему-депілятор для обличчя залежить від виробника, тому можна зустріти вітчизняні менше 100 руб., А відомі бренди починаються від 200 руб. У цих же межах доглядають кошти, обов'язкові до і після депіляції.

Переваги: безболісність; доступність як в фінансовому плані, так і процедурному, можливе використання в домашніх умовах; швидке досягнення результату.

недоліки:

  • не підходить для чутливої ​​шкіри і при алергічних реакціях;
  • не справляються з товстими і жорстким волоссям;
  • не можна використовувати на родимках і ін. утвореннях;
  • деякі з них не рекомендуються в літній період;
  • самі депілятори при багаторазовому використанні здатні викликати роздратування і алергічну реакцію;
  • недовговічною ефект.

біологічний

До цього способу позбавлення від волосся відносять депіляцію воском (Ваксинг) і цукрову ( шугарінг ). Обидва варіанти ефективно використовують в салонах краси для видалення волосся на обличчі і тілі. При певному досвіді і вправності багато жінок проводять процедури в домашніх умовах.

Для видалення волосся на обличчі застосовують гарячий віск, до складу якого входять і деревна смола, ефірні масла, фруктові, овочеві та трав'яні добавки. Щоб уникнути опіків при самостійному використанні, особливо вперше, безпечніше довірити процедуру професійного косметолога. До того ж він підбере віск саме для вашого типу шкіри.

Тривалість ефекту гладкої шкіри до 2-3 тижнів.

Середня вартість п'ятихвилинної процедури на обличчі - 300 руб.

Переваги: при регулярному застосуванні волосся стоншуються, їх зростання сповільнюється; доступні ціни; природні компоненти воску.

недоліки:

  • больові відчуття під час процедури;
  • є протипоказання (цукровий діабет, серцеві захворювання, вагітність, гнійні і запальні процеси на шкірі обличчя - акне);
  • непереносимість компонентів складу;
  • необхідність додаткових заходів з видалення воску з шкіри обличчя після процедури;
  • врослі волоски;
  • необхідність повторення процедури щомісяця.

Для шугаринга на обличчі використовують тільки пасту щільної консистенції. Ціновий діапазон в салоні приблизно такий же, що і для ваксинга. Тривалість ефекту в кращому випадку становить 3-4 тижні. У порівнянні з депіляцією воском цукрова процедура має ряд переваг, тому що вона:

  • практично гіпоалергенна;
  • менш болюча;
  • одночасно здійснює пілінг зони депіляції;
  • доступна в домашніх умовах;
  • економічно вигідна, тому що при самостійному приготуванні пасти потрібно мати тільки цукор, воду і лимон;
  • компоненти кошти є природними антисептиками;
  • особлива шовковистість шкіри після процедури;
  • гігієнічна, тому дозволяє легко змити залишки приготованого кошти водою з шкіри і посуду.

Як бачите, у кожного способу депіляції є свої недоліки і переваги, до того ж жоден з них не здатний досягти мети видалення волосся на обличчі назавжди. Залишається одна надія - на епіляцію.

Для видалення волосся на обличчі існує кілька способів епіляції, кожен з яких здатний ефективно впоратися з проблемою, але потрібно знайти свій, індивідуальний варіант саме для Вашого випадку. Тому конкретні процедури призначаються тільки після консультації лікаря-косметолога.

1. Найбільш перевірені способи видалення волосся назавжди - електроепіляція і термоліз, схожі по суті: через голку, що вводиться в волосяну цибулину, проводиться електричний струм або тепло, під дією якого корінь знищується і волосся більше не росте.

Вартість процедури 40-60 руб. за хвилину.

Переваги: застосовується для будь-якого типу і кольору волосся і шкіри.

недоліки:

  • можливі ускладнення після процедури аж до рубців;
  • дуже болючий процес;
  • вплив виявляється на один волосок (за 1 хв. - 4 волоска), тому процес займає багато часу і без повторного курсу процедур не обійтися;
  • є ряд протипоказань (астма, гіпертонія, захворювання серця, келоїдні рубці, цукровий діабет, злоякісні пухлини та інші новоутворення).

2. Фотоепіляція вважається самим безболісним і безпечним апаратним способом видалення волосся на обличчі назавжди, тому що є безконтактним. Вплив на цибулину волоса відбувається за допомогою світлової енергії, що поглинається меланіном. Досить буває всього 3 процедур, щоб забути про свою неприємності років на п'ять.

Вартість процедури однієї ділянки на обличчі (вусики, підборіддя, лоб, щоки) не менше 1000 руб.

недоліки:

  • застосуємо для світлих і сивого волосся (в них відсутній меланін);
  • ймовірність отримання опіку при сильно засмаглою шкірі;
  • аналогічні протипоказання як і при електроепіляції.

3. Для видалення волосся з особливо чутливих ділянок обличчя застосовують прицільний метод лазерної епіляції . На кожен волосок витрачаються буквально мілісекунди, так що в цілому процедура недовга. Крім тих же недоліків, що і при фотоепіляції, процедура досить таки хвороблива, але ефект настільки разючий, що забуваються проблеми зайвої волосатості особи назавжди.

Для багатьох ще одним мінусом даного способу є вартість процедури, яка становить 1300-1500 руб. для однієї зони на обличчі.

4. Найбільш інноваційним апаратним способом видалення волосся на обличчі назавжди є елос-епіляція , Яка поєднала в собі всі переваги електро-, фото- і лазерної епіляції. Ефект спрямованої дії імпульсних розрядів світловий і електричної енергії досягає виборчої мети: впливу на фолікул волосся і видалення точки його зростання. Недоліків у цього методу практично немає. Його можна застосовувати в будь-якому віці і для будь-якого типу шкіри і жорсткості волосся, справляється навіть з сивим волоссям, при цьому дає омолоджуючий ефект. Всього 4-6 процедур дозволяють домогтися приголомшливого результату і ніколи не згадувати про пережиті проблеми зі своєю зовнішністю.

Але, як і при будь-якому апаратному методі епіляції, необхідна попередня консультація лікаря для виявлення захворювань і станів, які є протипоказаннями до процедури.

Вартість елос-епіляції буде вище інших косметологічних методів і становить не менше 1600 руб. для того ж оброблюваної ділянки.

висновок

З усіх можливих способів депіляції:

  1. механічного (гоління, вищипування);
  2. хімічного за допомогою кремів-депіляторів;
  3. биоепиляции воском і цукром.

Найбільш ефективними є ваксинг і шугарінг - ефект зберігається до 1 місяця між процедурами. У домашніх умовах найекономічнішим можна назвати цукрову депіляцію.

З апаратних методик щодо позбавлення від небажаного волосся, що використовуються в косметологічних центрах і салонах краси (елетроепіляція, лазерна, фото і елос-епіляція), найрезультативнішою, але і дорогий, є елос-епіляція, що дозволяє досягти бажаної мети - видалення волосся на обличчі назавжди .


Не такого результату Ви намагалися досягти, чи не так?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com