рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Фоторолети і вікна-фотошпалери на піку моди

Літо - прекрасна пора не тільки, щоб відпочити, а й внести незначні зміни в дизайн будинку або квартири
Літо - прекрасна пора не тільки, щоб відпочити, а й внести незначні зміни в дизайн будинку або квартири. Фотошпалери з фальш-вікнами на стіну, віконні декорації у вигляді фоторолет або барвисті квіти на підвіконні - це недорогі і не дуже трудомісткі заходи, які можуть принести несподіваний ефект. В одну мить вони справлять метаморфозу в будь-якому інтер'єрі, надавши йому новий, унікальний характер, повідомляє портал ВІКНА МЕДІА.
Якщо для декору пластикових вікон ви виберете фоторолети, вам не буде потрібно чарівна паличка, щоб швидко і легко перетворити дитячу кімнату в казкову країну, спальню - в райський сад, а ванну кімнату - в тропічний острів. Також за допомогою фальш-вікон в кожному приміщенні можна створити маленький нюанс, який може створити диво і змінити обличчя домашнього вогнища.
Модний одяг для пластикових вікон

У період домашніх метаморфоз варто відкрити для себе ролети, які досить ефективно замінюють звичні штори. До недавнього часу їх вибір в магазинах був обмежений до кількох типів, квітів і матеріалів. Тому користувач не міг дозволити собі повну свободу і купити саме ті продукти, які найбільш відповідали його побажанням і обстановці квартири або будинку. На щастя, вже давно канули в Лету часи, коли ми мали можливість купувати тільки те, що було на прилавках в магазині. Це перекреслює будь-яку можливість створення декору інтер'єрів відповідно до своїх смаків. Оскільки сьогодні обставини сприятливі для цього, варто розглянути варіант фоторолет в якості альтернативи традиційним рулонним шторам для оформлення пластикових вікон.
У період домашніх метаморфоз варто відкрити для себе ролети, які досить ефективно замінюють звичні штори
Все частіше ми купуємо різні продукти через Інтернет, що зручно і економить час, якого в ході облаштування квартири не вистачає. У мережі можна знайти спеціалізовані магазини одягу для вікон, які завдяки віртуальному декораторові дозволять з легкістю спроектувати свою власну віконну декорацію, в тому числі вибрати тканину, колір, розмір і друк. Одним словом - створити унікальні рулонні штори своєї мрії.
ВІКНА МЕДІА рекомендує прочитати: Фотоштори - аксесуар, який перетворює вікно в картину
Фоторолети - родзинка для віконних гурманів

Останнім хітом серед прикрас для пластикових вікон є фоторолети. Це вид рулонних штор, які дають ефект зображення в вікні. Ви можете вибрати зображення будівлі або міського середовища, картинку з видом на море або ландшафт, типовий для вашої місцевості. Ефект від рулонних фотоштор може бути настільки яскравий, що здається, ніби ми живемо в екзотичній південній країні і погляд на вікна зустрічає нас красивим видом на море і сонце.
Рулонні фотоштори можуть проявити себе не тільки в спальні або вітальні, але і у ванній кімнаті і на кухні. Якщо правильно підібрати фоторолети, то це дасть цікавий стилістичний ефект. Можна вибрати, наприклад, вид на пляж і, дивлячись у вікно, буде створюватися враження, що пляж знаходиться прямо за вікном.

У період літніх метаморфоз в будинку не слід забувати про кімнаті наймолодших мешканців, де можна цілком насолодитися грою з квітами і текстурами. Найпростіший спосіб - відобразити героїв улюблених казок дитини або реалізувати фантазійні конструкції на склопакетах, меблів, стінах або дверях за допомогою кольорових наклейок, що ідеально підходять для цієї мети. Гармонійно впишуться в інтер'єр дитячої фотоштори або фоторолети. Улюблені герої мультфільмів допоможуть викликати в уяві чудовий настрій, що припаде до душі кожному малюку. Можна також нанести на ролетне полотно фотографії з сімейного альбому або зображення персонажа з казки. Словом, декор вікон для кімнат малюків завдяки рулонним фотошторам може стати центральною ланкою інтер'єру, передаючи атмосферу казкового світу дитинства.
ВІКНА МЕДІА рекомендує прочитати: Декор вікон в гармонії з інтер'єром дитячої
Вікна-фотошпалери

Завдяки сучасним можливостям фотодруку вам не буде потрібно величезний бюджет для досягнення відмінних результатів, будь-то декор вікна або інтер'єру. Яскравий і незвичайний ефект можна досягти за допомогою фальш-вікон у вигляді фотошпалер на стіні. Дане рішення дозволяє візуально збільшити приміщення, зробити його світліше і поселити в квартирі та пора року, яке вам більше до душі.

Вид з фальш-вікна може бути різноманітним, від природних явищ, багатоликого ландшафту, до міських пейзажів або історичних місць. Вікна-фотошпалери можуть перенести вас не тільки в інше географічний вимір, а й у минуле століття. Тут кращий порадник - ваша фантазія, площа і обстановка приміщення, а також загальна стилістика інтер'єру.
ВІКНА МЕДІА рекомендує прочитати: Міжкімнатні вікно - модний тренд в дизайні інтер'єру
Самосветящіеся вікна-фотошпалери

Більш просунутим рішенням для неповторного декору приміщень є світяться 3D фотошпалери. Фальш-вікна можуть світитися протягом декількох годин в повній темряві без використання будь-якої підсвічування, створюючи легкий ефект тривимірного зображення. Жовто-зелена або бірюзова підсвічування створює відчуття освітленого повним місяцем інтер'єру. У той же час при денному освітленні вони виступають в ролі барвистих і яскравих фотошпалер із серії «Вид з вікна». Перебуваючи під будь-яким яскравим джерелом світла, 3D вікна-шпалери заряджаються і знову готові світитися в темряві, створюючи атмосферу таємничості і романтики.
Самосветящіеся вікна-фотошпалери краще кріпити на тверду світлу поверхню, що дасть ефект більш яскравого світіння. Особливо цікаво виглядають світяться вікна-фотошпалери в декоративному обрамленні (шпроси, штори). Фальш-вікна наклеюють на поверхню за допомогою спеціально створеного клею для монтажу світяться 3D фотошпалер.
ВІКНА МЕДІА рекомендує прочитати: Альтернатива вітражних вікон - скляні фотошпалери
Невеликі зміни - великий ефект

Літо - прекрасна пора вдихнути свіжість в домашнє середовище, в тому числі в оформлення вікон, стін і підвіконь. Замість того щоб витрачати час відпустки на поклоніння солодкої ліні, варто провести його з користю, визначившись з невеликими косметичними процедурами для свого будинку. Той же диван, який є постійним супутником вечірніх сеансів перед телевізором або інтелектуальних ігор, отримає більш привабливий зовнішній вигляд завдяки стильним декоративним подушкам або покривала під колір ролет на пластикових вікнах.

Широкий асортимент рулонних штор дозволяє свободу вибору віконних декорацій, які відображають унікальний світ людини з урахуванням навіть найвибагливіших смаків. Якщо Ви втомилися від старих штор - зробіть ставку на індивідуалізм і виберіть дуже елегантний вигляд рулонних штор - фоторолети, виготовлені на замовлення. Якщо одяг ваших пластикових вікон цілком вас задовольняє, можна урізноманітнити інтер'єр за допомогою вікон-фотошпалер.

Крім того, ніщо так не пожвавить будь-яке приміщення, як міні-клумба з квітів і рослин горщиків на підвіконні. Кілька горщиків з ароматними травами на кухонному вікні, елегантні орхідеї - в спальні, барвисті азалії - у вітальні, внесуть аромат смаку і зроблять повсякденне життя яскравіше.
ВІКНА МЕДІА рекомендує прочитати: Тонкощі прикраси підвіконня в традиційному стилі

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com