рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

«А за вікном почти весна ...»: в Україні істотно потеплішає

Про це повідомив директор Українського Гідрометцентру Микола Кульбіда

Про це повідомив директор Українського Гідрометцентру Микола Кульбіда. «Суттєвого ускладнення погодних умов на цьому тижні і на початку наступного ми не очікуємо. Разом з тим сприятливим буде те, що температурний режим істотно підвищиться », - сказав він. За його словами, протягом 6 лютого температура підвищиться на 4-5 градусів і становитиме 8-14 градусів морозу в більшості областей. Протягом 7-8 лютого слід очікувати ще більшого підвищення температури повітря; вдень в більшості областей, крім сходу та північного сходу, будуть спостерігатися відлиги.

Температура в Україні в період з 9 по 13 лютого буде істотно вище норми. Вночі буде близько 0 градусів, а вдень - від 1 до 6 градусів тепла, зазначив директор Гідрометцентру. Опадів, за його словами, буде небагато. Так, невеликий мокрий сніг з переходом в дощ випаде 8 лютого в західних і північних областях, а 9-10 лютого - на сході і в західному регіоні.

Морози в Україні спадуть
В останній день січня в Україні похолодає
Східні області України підморозить, а південні засипле снігом

У той же час, за словами головного синоптика України, в Києві стовпчики термометрів покажуть «+» вже з 8 лютого. «У Києві та Київській області переважно без опадів, лише 8 лютого пройде невеликий мокрий сніг. Температурний режим з кожним днем ​​буде підвищуватися », - сказав Кульбіда. За його словами, якщо найближчими ночами в Києві слід очікувати 13-15 градусів морозу, то кожну наступну добу очікується 3-4 градуси зростання температури. Вже з 8 лютого температура повітря в нічні години буде близькою до 0, а в денні перейде нульову позначку в бік плюса.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Віталій Чухліб Віталій Чухліб

Онлайн-редактор сайту «Автоцентр» Незважаючи на те, що раніше журналістів називали «акулами пера», а нині «величають» «дятлами клавіатури», в другій за давністю професії повно своїх родзинок. І хоча в автожурналістіке я перебуваю без року тиждень, сподіваюся, що наші з нею почуття будуть взаємними. Готовий до конструктивної критики :) Шановні друзі, величезне прохання, не використовуйте в коментарях нецензурну лайку, оскільки, монітор на відміну від паперу все стерпить, але навіть він іноді може червоніти від того, як, чим і наскільки в нашій країні «люблять» Автодор ... Google+

Інші матеріали автора:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com