рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

7 трендів модного манікюру весна-літо 2014

4-03-2014, 21:18 4953

Манікюр в усі часи залишався своєрідною візитною карткою жінки. Зараз при різноманітті його варіацій він може розповісти що-небудь про його власниці. Хто вона: бізнес-леді або романтична нероба, яскрава актриса або скромна вчителька? Нігті можуть видати таємницю, привернути увагу або ж, взагалі, відштовхнути. Яким би не був ваш манікюр або зовсім його відсутність - важливо знати головне правило: нігті повинні бути чистими. Акуратність і охайність не завжди визначається кількістю походів в салон. Красиві нігті можна зробити і самій, а ось, якщо ви хочете чогось незвичайного, тоді звичайно, краще звернутися до майстра нігтьового сервісу.

7 трендів модного манікюру весна-літо 2014 7 трендів модного манікюру весна-літо 2014

романтична пастель
Ніжність завжди зачаровує силу. Якщо ви хочете привернути увагу справжнього чоловіка, то вдамося до пастельних тони вашого лаку. Кольори пастелі також можуть варіюватися, головне, щоб вони були «природними», а не «кислотними». Кольори персика або абрикоса, чайної або курній троянди, корала заварного крему, пудровий або беж. Такий манікюр краще зробити перед романтичним побаченням, сімейним торжеством. Підійде він і для повсякденних походів на роботу.
Звичайно, якщо вам до вподоби подібна мрійлива тематика, і ви налаштовані на грайливий лад, використовуйте нетрадиційні відтінки пастелі. Це можуть бути всі ті ж «природні» кольори, але в прямому сенсі цього слова. Ніжно блідо світло-зелений, сіро матово асфальтно блакитний, сонячно пісочно карамельно жовтий. Чи це не буйство палітри і одночасне спокій в єднанні з середовищем. Тим паче, що на носі весна. І вся ця ніжність природи в вашому манікюрі буде дуже гармоніювати з навколишньою дійсністю.
Пастельний дизайн хороший сам по собі. Аплікації, малюнки і стразики, швидше за тут будуть недоречні. Єдино припустимим художнім обрамленням будуть переходи від більш темних тонів до більш світлим.
Довжина і форма манікюру. Непомітний манікюр підійде всім типам нігтів - квадратним, овальним і навіть загостреним. При цьому довжина нігтів повинна бути або мінімальної або середньої. Кігті хижачки недоречні для приглушених відтінків.

7 трендів модного манікюру весна-літо 2014 7 трендів модного манікюру весна-літо 2014

Шик і блиск
На противагу піднесеному настрою вас може відвідати і химерний настрій. І тоді - стережіться, класично модниці. Неформалізм і помітність в манікюрі - це теж актуально в прийдешньому сезоні. Головною «фішкою» подібної теми стануть лаки блискучими вкрапленнями. Вони можуть бути дрібними, як іскра і великими, як нарізаний дощик. Якщо хто пам'ятає в радянські роки, через брак подібного лаку, модниці робили нехитру процедуру. З новорічного дощику або мішури ножицями робили дуже крейді стружку. Потім її додавали в звичайний лак.
Вкраплення можуть бути не тільки різного розміру, але і різного кольору. Кількість квітів також не обмежена. У блідою основі можуть бути одночасно рожеві, червоні, жовті крапчасті. Або поєднання синьо-зелених, сріблясто-золотистих гам. Основа лаку може бути ніжною і яскравою, кольоровий або прозорою, ледве видимої.
Звичайно, такий манікюр не підійде для ділових зустрічей, роботи в офісі, школі і інших «офіційних» організаціях. Але свято, корпоратив, дівич-вечір, дружня зустріч в вечірньому кафе - можуть стати приводами для нанесення такого іскристого лаку.
Довжина і форма манікюру: краще - гострий, довгий, але можна будь-який.

7 трендів модного манікюру весна-літо 2014 7 трендів модного манікюру весна-літо 2014

яскравість моментів
Навесні не можуть бути не актуальними яскраві фарби, які доходять до «кислотного» божевілля. Головне правильно їх застосувати. Якщо зелений і помаранчеві тони майнуть в кабінеті вашої начальниці - навряд чи це піде на користь вашій кар'єрі. Та й обід у бабусі з приводу 8 Березня - теж не краща причина показати свої бузкові нігті.
А взагалі веселка на нігтях, це не тільки трендово, але ще і позитивно. Комбінація кольорів в межах одного нігтя або однієї руки - вирішувати вам. Важливо не переборщити і відчути грань, перейшовши за яку ви зможете зійти за пошлячка. А це - самої страшне для весняної модниці. Лак завжди повинен йти доповненням до вашого основного туалету. Салатні нігті визирають з під рукавів класичного пальто кольору беж - це виглядає безглуздо. А ось весела кольорова спортивна кофточка в поєднанні з таки молодіжним манікюром може підняти настрій березневим ще не прокинувся перехожим.
Довжина і форма манікюру: не надто довгий, овальний.

7 трендів модного манікюру весна-літо 2014 7 трендів модного манікюру весна-літо 2014

глибина розуміння
Цієї весни в моді не тільки приваблива легковажність і легковажність, але і краса інтелекту і чуттєвість розуму. А їх можуть підкреслити бездоганні нігті з лаком складного кольору неймовірною глибини. Є категорія відтінків, які неможливо описати. Але побачивши їх, ви розумієте - це вони. Ті самі, що змушують притягатися нас, як магніт. Глибокий бордовий, який поглинає фіолетовий, темний синій, складний чорний - всі ці кольори можуть підкорити своєю ідеєю і змістом.
Жінки подібного стилю і з такими нігтями часом сприймаються як неприступні скелі. Але ж саме за високими горами завжди розкидається привабливе і збудливу синє море незмірну глибини.
Манікюр необхідний з нагоди і не рекомендований для молоденьких дівчат.
Довжина і форма манікюру - класична.

7 трендів модного манікюру весна-літо 2014 7 трендів модного манікюру весна-літо 2014

смугасті фантазії
Оригінальність рішень весняного манікюру в цьому році проявляється і в «смужці». Смуги можуть бути у вигляді прямих ліній, що йдуть вертикально або горизонтально. А можуть вимальовувати на нігті химерний візерунок, наприклад, тканину-шотландку, з якої шиються кілти чи інші варіанти з хвилями, клітинами, ромбами.
Довжина і форма манікюру - різноманітна

7 трендів модного манікюру весна-літо 2014 7 трендів модного манікюру весна-літо 2014

художній авангард
Цієї весни нас будуть підкорювати малюнки на нігтях, та ще не прості, а абстрактні. Класика і реалізм тут не в честі. Відійшли в минуле маленькі твори мистецтва на одному квадратному сантиметрі. Дизайнери віддають перевагу символізму і абстрактності. Нігтьової малюнок повинен бути виконаний, немов у «дитячій» техніці. Взяв ваш малюк фарби і почав ними мазати по полотну. Приблизно те ж і з нігтями.
Довжина і форма манікюру - краще, якщо це буде недовга і незаостренная класика.

7 трендів модного манікюру весна-літо 2014 7 трендів модного манікюру весна-літо 2014

природним чином
Напевно, все звертали увагу на манікюр топ-моделей з подіумів. Манекенниці воліють непомітність і акуратність. Весь дизайн зводиться до безбарвному покриттю доглянутих нагідок. Максимум, які вони дозволяють собі - це білий колір або відтінок «нюд» з властивою йому полупрозрачностью.
Цей манікюр завжди в тренді і підходить абсолютно до всіх випадків. Будь то іспит, прийом на роботу, весілля, пікнік, вечірка, гості та ін. Не всі жінки люблять привертати увагу до себе і своїм нігтям. Але ж нігті повинні бути доглянутими. Ось для них вічна класика - витончена, скромна і одночасно час елегантна.
Зараз для подібного натурального манікюру випущені лаки з додатковими ефектами. Глянець або матовість, прозорість або «алмазна» пил.
Довжина і форма манікюру: не довгі, природною «природного» форми.
Оновлюйтеся цієї весни, роблячи свої нігті красивими і доглянутими!

Хто вона: бізнес-леді або романтична нероба, яскрава актриса або скромна вчителька?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com