рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Макіяж на Хеллоуїн своїми руками: 20 страшних ідей

  1. Фото макіяжу на Хеллоуїн своїми руками для дівчат і дівчаток
  2. лялька
  3. кішка
  4. Відьма
  5. Демон (дияволка)
  6. зомбі
  7. медсестра
  8. Міккі Маус (Мінні Маус)
  9. Павутина (Королева павуків)
  10. Пікова дама
  11. Харлі Квінн
  12. Відео зі створення гриму на Хеллоуїн в домашніх умовах
  13. Око на губах
  14. вампір
  15. русалка
  16. Ідеї ​​для найстрашнішого чоловічого макіяжу
  17. Джокер
  18. Злий клоун
  19. Біллі з фільму «Пила»

Вітаю всіх присутніх сьогодні на блозі! Обговорювати будемо тему нетривіальну, але актуальну в ці осінні дні - макіяж на Хеллоуїн. Зробити його можна самими різними способами, представляючи на святі самі різні образи.

Не всі справляють це свято, але виділятися з натовпу подобається дуже багатьом. А що як і грамотний макіяж може посприяти цьому?) Хоча в даному випадку це скоріше грим.

Я раніше вже згадувала мигцем один з варіантів страшного мейк-апу. Прийшов час продовжити тему Я раніше вже згадувала мигцем один з варіантів страшного мейк-апу

Фото макіяжу на Хеллоуїн своїми руками для дівчат і дівчаток

Хоч макіяж - переважно жіноче заняття, але маскарад стирає всі межі, тому про чоловіків також не забудемо. Однак спочатку все ж розглянемо варіанти для слабкої половини людства.

лялька

Макіяж тут повинен бути не стільки яскравим, скільки підкреслює лялькові елементи: різного роду шви, гудзики, пухкі губи, і т.п.

Найголовніше - виділити очі. Вони повинні бути великими і наївними. Брови також варто намалювати.

Як ви зрозуміли, хлопцям саме цей вид застосувати буде складно. Але якщо не тиснути на нафарбовані губи, то все буде ок Як ви зрозуміли, хлопцям саме цей вид застосувати буде складно Хоча я сумніваюся, що хлопці захочуть постати в ролі страшного кена на Хеллоуїн.

Найбільш простим варіантом мені здається ось такий покроковий майстер-клас. Знадобиться: біла основа (можна тональний крем), клей пва, паперові серветки, тіні яскравих кольорів, помада, темний олівець для очей і брів.

  1. За допомогою ПВА акуратно нанесіть паперові серветки як на фото.
  2. Нанесіть тоналку (можна ще і запудрити)
  3. Далі пускаємо в хід тіні і олівець. Найголовніше - окресліть якомога більшу область, яка імітує лінію очей (для посилення ефекту можна білими тінями заповнити область під очима).
  4. Підведіть брови, накрасьте губи.

Підведіть брови, накрасьте губи

Якщо ж ідея лялькового образу не дає вам спокою, а це покрокове пояснення здається вам занадто простим, то раджу подивитися мк з макіяжу ляльки в форматі відео:

кішка

Цей образ є класичним, дуже красивим і не настільки страшним як багато традиційних ідеї на Хеллоуїн. Для нього вам знадобиться аквагрим або проста гуаш. Можна скористатися і звичайною косметикою на зразок чорної підводки, тіней і туші - цього цілком вистачить.

Найголовніше запастися відповідними вам вушками і чокером, який доповнить ваш Хеллоуїнський вид. До слова, в такому вигляді ви цілком зможете зіграти відому жінку-кішку. Тільки костюм залишиться дістати.

Тільки костюм залишиться дістати

Другий варіант навіть простіше.

Другий варіант навіть простіше

Для того, щоб зробити макіяж найцікавішим, раджу подивитися цей майстер-клас:

Відьма

Тут все зовсім просто, навіть серветки з клеєм не знадобляться. Підготуйте: чорний і червоний олівці для очей і губ, білу або дуже світлу основу під макіяж і червону помаду.

Щоб створити ефект переходу кольорів на губах: нанесіть червону помаду, а в куточках губ - чорний олівець і розтушуйте.

До речі, з таким макіяжем можна зробити і образ кішки, згадуваний раніше.

цукровий череп

Про чоловічий варіант скелета я вже писала в попередній статті про костюми на Хеллоуїн . А зараз час жіночого варіанту під назвою «цукровий череп». Цей незвичайний грим прийшов до нас зі свята, родинного Хеллоуїну - Дня Мертвих, що відзначається в Мексиці (до речі проходить 1-2 листопада, тобто практично в переддень Дня всіх святих).

Для нього краще використовувати не тільки звичайні засоби макіяжу, але і маскарадні фарби для обличчя (можна придбати в канцелярських магазинах). До слова, в найпростішій варіації цей макіяж можна зробити в якості дитячого.

Мертва наречена

Мається на увазі, звичайно, не жива наречена, а наречена-труп (про що можна зрозуміти з назви). Родзинка макіяжу - в чорних лініях у очей, що імітують глибокі западини і в чорному плямочці на губах, якої завдають олівцем.

Принцип нанесення нагадує попередні варіанти.

А пам'ятаєте Емілі з мультфільму «Труп нареченої» від Тіма Бертона? Макіяж з нею легко відтворити, якщо подивитися цей майстер-клас з Ютуб:

Демон (дияволка)

Тіні тут заходять за межі брів. Після їх нанесення намалюйте вогняні сполохи за допомогою чорної і червоної підводок для очей.

Зверніть увагу на цікавий спосіб забарвлення скул Демона: притримуючи хустку, накрасьте лінію скул червоними тінями або рум'янами.

Губи фарбуються схожим з відьмою способом. Виходить яскрава вогненна диявольський макіяж, який досить легко повторити самої.

Ще крутіше (і навіть дещо простіше, якщо не брати до уваги рогів) був зроблений святковий макіяж тут:

зомбі

Основний упор в гримі зомбі на мій погляд - характерні плями і шрами. Зробити їх можна так: нанесіть клей пва, як на фото. Зверху акуратно нанесіть туалетний папір. Як випливає зафарбуйте її червоною фарбою і запудрити. Потім візьміть червоний блиск для губ і виділіть западини.

Цим способом можуть скористатися і хлопці.

А щоб дізнатися, як розфарбувати обличчя до такого макіяжу тіла, раджу поглянути в цей мк:

медсестра

Популярний образ, який нескладно відтворити в домашніх умовах. Для нього найголовніше - антураж, який досягається за рахунок грамотного макіяжу і різних нехитрих атрибутів. Медичної маски і халата цілком вистачить, щоб ви стали справжньою страшною медсестрою.

Зробіть акцент на губах і на очах, щоб вийшов закінчений зовнішній вигляд. У досягненні результат допоможуть і незвичайні лінзи.

У досягненні результат допоможуть і незвичайні лінзи

Поетапне відео перевтілення в медсестру ви можете побачити нижче:

Міккі Маус (Мінні Маус)

Для подружки Міккі вам знадобиться зробити яскравий вечірній макіяж з додаванням чорного носика і використовувати традиційні круглі вушка героїні. Не забудьте запастися шикарними накладними віями: вони дозволять закінчити образ прекрасної Мінні.

Якщо ж ви хочете, щоб особа більше схоже на мультяшного персонажа, то спробуйте поекспериментувати зі стрілками і зверніть особливу увагу на макіяж губ.

І зовсім інше бачення Мінні вас чекає в відео нижче. Мабуть, це самий наближений до оригіналу цибулю.

Павутина (Королева павуків)

Створити такий зовнішній вигляд можна за допомогою чорної підводки для очей і темних тіней. Точками намітьте ті місця, через які повинні будуть проходити лінії павутини. Від верхньої повіки проведіть кілька павутинних ліній (до кожної точки по одній) на однаковій відстані одна від одної. Не забудьте про поперечні лінії, щоб візерунок став закінченим.

Доповнити персонажа можна блідим блиском для губ.

Доповнити персонажа можна блідим блиском для губ

Павутину можна зробити і дещо іншим чином, не задіюючи саме повіку.

Пікова дама

Для першого варіанту такого Гелловіну макіяжу досить буде нанести білий грим і атрибути карткової володарки. Може бути ви захочете зробити даму червового? Визначтеся з мастю і сміливо наносите узор, приправляючи його блискітками або стразами. Кольором губ підкресліть колір очей.

Цікаве бачення кривавої пікової дами представлено в цьому відео з докладним майстер-класом по створенню.

Харлі Квінн

Популярності цього персонажа послужив неймовірно розкручений фільм «Suicide squad» з супутніми коміксами. У свій час в інтернеті навіть ходили меми щодо Харлі і Хеллоуїна: мовляв, всі дівчата тепер будуть перевтілюватися в неї на це свято. Так це чи ні, судити вам, а макіяж цієї панянки з докладним описом дивіться нижче.

Задіяні будуть фарби для гриму, через брак їх можна використовувати просту гуаш.

Задіяні будуть фарби для гриму, через брак їх можна використовувати просту гуаш

Не дивно, що на Харлі Квінн зробили далеко не одне відео зі створенням гриму.

Відео зі створення гриму на Хеллоуїн в домашніх умовах

У відео майстер-класах ви побачите ще кілька цікавих ідей про те, як зробити ну дуже страшний макіяж: очей на губах, вампір і деякі інші персонажі. Використовується для них знову ж звичайна косметика.

Око на губах

Це швидше елемент гриму - зате який! З ним і решта зовнішність не важлива.

вампір

Класику жанру я приберегла наостанок. Вампір в великій мірі схожий на відьму за способом виконання. Може бути використаний для дитячого або жіночого образу.

русалка

Чарівна русалочка може і не самий звичний персонаж для Хеллоуїна, але дуже підходящий. При бажанні його можна зробити дуже моторошним, але я пропоную звернути увагу на милу інтерпретацію такої Гелловіну задумки.

Ідеї ​​для найстрашнішого чоловічого макіяжу

Щоб хлопці не переживали, ось кілька правил для мужнього макіяжу, який точно буде виглядати як грим, а не як дівочий вечірній макіяж:

  • Ні в якому разі не використовуйте туш для вій (тільки для розлучень і візерунків на обличчі)
  • Якщо грим передбачає накрашивания губ, то малюйте ікла, злісні посмішки і т.п.
  • Блискітки залиште дівчатам. Для вас тільки матові кольори.

А ось і конкретні ідеї, які можна втілити в життя самому.

Джокер

Великий і жахливий! Відомий герой коміксів і фільмів, якого важко не впізнати. Для хлопчиків ідея просто ідеальна. Знадобиться грим або гуаш і трохи гелю для волосся, щоб Джокер вийшов по-справжньому страшним.

Злий клоун

Хоч майстер-клас і показує дівчина, такий прикольний макіяж на Хеллоуїн швидше підійде хлопцям в силу своєї страшності

Біллі з фільму «Пила»

Такий крутий образ для Хеллоуїна як не можна більш відповідний. Хоча дуже часто про нього чомусь забувають. Спробуйте, друзі просто злякаються)

На цьому стаття добігає кінця. До свята ще багато часу, але хто знає, коли у вашому житті трапиться маскарад?)

До зустрічі! Заходьте ще!

З повагою, Анастасія Скореева

А що як і грамотний макіяж може посприяти цьому?
А пам'ятаєте Емілі з мультфільму «Труп нареченої» від Тіма Бертона?
Може бути ви захочете зробити даму червового?
До свята ще багато часу, але хто знає, коли у вашому житті трапиться маскарад?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com