рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Красиві новорічні сукні для дівчаток 2019

  1. Збираємося на бал!
  2. Тематичні сукні
  3. Вчимося дружити з косплеєм
  4. Поради щодо вибору квітів і тканин
  5. Як вибрати ідеальне новорічне плаття для доньки?
  6. Відео

Породивши дівчинку, ми, буквально ще в пологовій палаті, починаємо мріяти про те, як будемо наряджати її в красиві сукні, робити вишукані зачіски, як вона буде блищати на будь-якому святі і в будь-якому суспільстві, а ви будете з гордістю і розчуленням нею милуватися ...

Які б вільні погляди ми не сповідували у вихованні дочок, як би не ставили на чільне місце практичність і простоту, все одно, коли замислюємося про вихідному вбранні для своєї дочки, першим на думку спадає саме урочисте плаття. Стильне, ефектне і багате. Особливо, коли мова йде про святкування Нового року.

Новорічне плаття для малятка може бути просто бальних, тематичним або косплеящім що-небудь. І сьогодні ми зупинимося на вдалих ідеях для кожної з цих категорій.

Збираємося на бал!

Збираємося на бал

Бальне плаття, як правило, має широку спідницю. І при цьому її пишність може підтримуватися як численними оборками, так і фатіновой под'юбніком. Уникайте кринолінів і жорстких каркасів в будь-якому вигляді - це шкідливо для здоров'я і зовсім незручно в цьому віці. Тут правила побудови силуету надзвичайно прості: пишний низ - схожий на корсет облягаючий верх.

При цьому талія може бути як заниженою, так і звичайної, може використовуватися кокетка і інші особливості фасонів. Якщо спідниця такого сукні багатобарвна або ж містить будь-якої декор, намагайтеся вибирати ліф максимально простий - красивий лише своєю тканиною. В інших випадках він може прикрашатися багатою вишивкою, в тому числі і намистинами, стрічками і іншим.

Щоб зрозуміти, як має виглядати ідеальне бальне плаття для дівчинки, рекомендуємо відправитися в хороший весільний салон і просто уявити собі, як би все це виглядало в інших відтінках. Повірте, багато ідей можуть виявитися більш ніж корисними!

до змісту ↑

Тематичні сукні

Новий рік - час, виключно насичене смислами, образами і алюзіями до тієї чи іншої епохи, культурному пласту. Тому, вибравши для дочки сукню, наприклад, в стилі ампір, ви підкреслите її миловидність, мрійливість і скромне чарівність.

Такі сукні за рахунок фасону з завищеною талією ще й дуже зручні в носінні. До того ж вони добре приховують повноту, якщо вона є. Дуже схожа на цей стиль варіація - в грецькому стилі.

Це - легкі, повітряні, схожі на подих вітру сукні, що не утрудняють рухів і дозволяють натанцюватись дівчинці на новорічній вечірці досхочу. Можна вибирати моделі на одне плече, можна на обидва з вирізом човником і провисає хвилями тканиною, з талією під груди або класичної, а також двома «пасками» - і під грудьми, і на талії.

Ретро-моделі новорічних суконь теж будуть дуже до місця. Безперечно, щось з епохи 20-х, безумовно, краще залишити для аудиторії старшого віку, дівчаткам ж і молодшим підліткам відмінно підійде щось з моди 50-х - сукні з пишною спідницею на фатіновой під'юбник, (останній обов'язково має бути злегка видно) довжиною до коліна або вище і верхом човником, обробленим широкою смугою стоячого комірця або зі звичайним воротом- «маєчкою».

Словом, перегляньте образи Одрі Хепберн, діорівський New Look, і зрозумієте, про що мова. Стрічка з бантом на поясі або красивою пряжкою - обов'язкова. Переважний принт тканини - великий горох. Хороша і контрастна організація однотонних ліфа і спідниці.

до змісту ↑

Вчимося дружити з косплеєм

Вчимося дружити з косплеєм

Насправді, нічого страшного в цьому понятті немає. Між іншим, ви, коли підбираєте на ранок костюм дитині по ролі, теж косплеєм - Снігуроньку, Белочку або Червону Шапочку.

Якщо ж завдання стоїть не в відіграші конкретного сценарію, а просто треба бути ошатною на вечірці, але хочеться підіграти якомусь улюбленому або невластивому новорічної тематики образу, можна впровадити в новорічне плаття кілька натяків на того чи іншого персонажа.

Наприклад, ось як тут: на червоне атласну сукню по подолу нашили білосніжний пух - в результаті вийшла маленька Санта.

Наприклад, ось як тут: на червоне атласну сукню по подолу нашили білосніжний пух - в результаті вийшла маленька Санта

Або ось ще: кілька пухнастих помпончікамі з хутра на спідниці, облямований хутром сріблястий жакетик з парчі по блакитному, білому або сріблястому сукні - і готовий костюм Снігової королеви або зими.

Або ось ще: кілька пухнастих помпончікамі з хутра на спідниці, облямований хутром сріблястий жакетик з парчі по блакитному, білому або сріблястому сукні - і готовий костюм Снігової королеви або зими

Аналогічно нескладно можна потрафити образам Сніжинки, Червоної Шапочки, Феї, а також, зрозуміло, і в першу чергу - будь-який з диснеївських принцес. Крім, мабуть, Мулан і Жасмин - у них там інша історія з низом.

до змісту ↑

Поради щодо вибору квітів і тканин

До цього Нового року відомі вітчизняні і зарубіжні модельєри підготували безліч прекрасних новинок, що пропонують як бальні, так і коктейльні, просто вихідні сукні для святкової вечірки.

Серед найбільш часто зустрічаються відтінків моделей ніжно-рожеві, ягідні, ніжно-блакитні, пудровий-бежеві і лавандові. А одним з найбільш, мабуть, яскраво виражених трендів була названа стриманість. На показах ми все менше спостерігали розкоші і королівської помпезності і все більше тематичної насиченості, універсальності нарядів.

На показах ми все менше спостерігали розкоші і королівської помпезності і все більше тематичної насиченості, універсальності нарядів

В якості основних цікавинок, які неодмінно варто врахувати, вибираючи сукню для доньки, можна відзначити наступні:

  • щільну фактуру тканин;
  • багатство аплікації, вишивки;
  • хутряну облямівку, в тому числі, і накладних кишень;
  • поєднання пір'я, мережив і штучних квітів в ретро-моделях;
  • прості трапецієподібні фасони в однотонних тканинах з яскраво вираженою фактурою (типу кримплен);
  • контраст кольору спідниці і ліфа;
  • квіткові принти;
  • багатошаровість (чергування оборок з декількох видів мережив, газу, тканини).

Якщо ж збираєтеся на бал разом з дочкою, обов'язково подбайте про пошитті парних суконь для себе і для неї, щоб малятко виглядала настільки ж чудово, як її модна матуся. Цей тренд давно вже став чільним в сімейної моді, що й не дивно, адже він так мило підкреслює вашу близькість і спільність!

до змісту ↑

Як вибрати ідеальне новорічне плаття для доньки?

Як вибрати ідеальне новорічне плаття для доньки

Крім відстеження всіх модних тенденцій, пам'ятайте, що вибирати варто тільки те плаття, від якого без розуму сама дівчинка. Якщо воно подобається вам, але їй - немає, повірте, це гарантований шлях до псування дитині свята.

Відправляйтеся разом по магазинах, заривайтеся в модні каталоги - це, по-перше, весело, по-друге, виховує в вашої дочки бездоганний смак, а, по-третє, дозволить знайти компроміс, який влаштує всіх.

Крім того пам'ятайте, що вдалий вибір сукні - це, на жаль, лише півсправи. Не менш важливо грамотно підібрати до нього аксесуари: рукавички, якщо вони передбачаються чином, туфельки і колготки, сумочку. Вибрати відповідну стилю зачіску і прикраси в волосся, біжутерію, якщо вона потрібна.

Вибрати відповідну стилю зачіску і прикраси в волосся, біжутерію, якщо вона потрібна

У цьому плані, звичайно ж, набагато простіше косплеєм якийсь добре відомий образ - там досить просто знайти щось повторює елементи вигляду героїв мультфільмів, казок або фільмів. В інших же випадках доведеться підключити всю свою почуття прекрасного і фантазію.

Що ж, хочеться вірити, що ця інформація була вам корисна, і тепер вам буде куди легше вибрати по-справжньому ідеальне плаття для своєї донечки, збираючи її на новорічну вечірку!

до змісту ↑

Відео

Стаття написана спеціально для сайту "2019 рік Свині": https://2019god.net/

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com