рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Макаронні вироби в меню малюка

Багато діток воліють макарони в своєму меню більше інших страв. Чому? По-перше, їх легко жувати через м'якої консистенції. По-друге, їх дуже цікаво є!

Виловлювати макарони з тарілки - захоплююче заняття, а якщо вчора вони були в формі бантиків, а сьогодні стали довгими і тонкими - і зовсім чарівне явище!

Чим корисні макарони для дитини

Макарони не дуже обтяжують шлунок і дають багато енергії. Жирів в макаронних виробах всього 1%, а вуглеводів багато - до 70%, білка міститься близько 10%. Вітаміни групи В допомагають впоратися з втомою. Існує думка, що макарони - калорійний продукт, але це є хибним. 100 г виробів містить 350 ккал, а це стільки ж, скільки в 100 г гречки або сиру. Волоські горіхи, для порівняння, містять 600 ккал, а шоколад 540 ккал.

Локшину або вермішель можна пропонувати малюкові з 8 місяців. Однорічний малюк із задоволенням з'їсть молочності з локшиною, а дворічний - гарніри або запіканки з яблуками і сиром. Поїли? Значить, з'явилися сили для гри. Діставайте з коробки нові кубики, машинки, інтерактивну іграшку Фёрбі Тепла Хвиля або веселих говорять собачок, які обов'язково розсмішать дитину!

Які вироби купувати для малюка?

Сьогодні вибір макаронних виробів величезний. Перше, на що слід звернути увагу - з якою пшениці виготовлений продукт. Це повинні бути тверді сорти. А різниця між твердими і м'якими сортами пшениці полягає в структурі крохмалю. У твердих сортах він має полімерну структуру і пов'язаний з білком. При варінні білки з водою утворюють клейковину. Вона запобігає витікання крохмалю, тому макарони не розварюються, а в організмі засвоюються поступово. У всьому іншому, будь то спагетті, пенне, феттуччіне, черепашки, спіральки, бантики, букви і цифри з макаронів, вибір залишається за вашим смаком і смаком вашого малюка.

Як правильно приготувати?

Начебто таке просте заняття - варіння макаронів. Але і тут є свої тонкощі. В Італії, на батьківщині спагетті, золоте правило варіння говорить: 10-100-1000. Розшифровується воно так: для варіння 100 г спагетті необхідно взяти 1 л води і 10 г солі. Багато води необхідно для того, щоб локшина не прилипли до каструлі і добре розварилася. Сіль додають в киплячу воду перед макаронними виробами. Перші хвилини варіння все помішують дерев'яною ложкою. Готові ріжки або спагетті не повинні бути сильно розвареними, однак, для малюка, який тільки навчився жувати, можна поварити їх декілька довше. Але не забувайте, що при тривалому варінні крохмаль змінює свою структуру, вітаміни руйнуються, і продукт втрачає свої корисні властивості.

Як відрізнити вироби з твердої пшениці?
Сьогодні можна зустріти упаковки, на яких затверджується, що макарони виготовлені з твердих сортів пшениці. Як це перевірити?

  • Якісні спагетті або ріжки не можуть бути дешевими.
  • Якщо продукт виготовлений з пшениці твердих сортів, їх колір буде кремово-золотистий.
  • У пачці низькосортних продуктів залишається осад з борошняного пилу.
  • Якщо макарони мають неоднорідну структуру і дрібні темні точки, то це говорить про високу якість продукту. Ці точки не що інше, як залишки оболонок зерна, і можна стверджувати, що продукт виготовлений за всіма правилами і з дотриманням технологій.

Говорячи про їжу, не можна залишити поза увагою тему апетиту. А коли малюк хоче їсти? Звичайно, коли втрачає багато сил і енергії, тобто в процесі активної гри. Заповнюйте ігротеку малюка новими цікавими іграшками. Наприклад, тут можна замовити незвичайну іграшку Фербі Холодна Хвиля, кумедних літаючих риб, яскравий конструктор і співаючих звіряток. Різнопланові гри гарантують захопленість дитини грою, а після того, як він втомиться і зголодніє - саме час підкріпитися смачними макаронами цікавої форми!

Ще статті на цю тему:

Дев'ять варіантів корисного сніданку для школяра

Яким повинен бути раціон школяра

Чому?
Поїли?
Які вироби купувати для малюка?
Як правильно приготувати?
Як відрізнити вироби з твердої пшениці?
Як це перевірити?
А коли малюк хоче їсти?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com