рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно прати постільну білизну в пральній машинці?

  1. Як підготувати білизну до прання
  2. замочування білизни
  3. Режими автоматичного прання

Погодьтеся, наскільки приємніше і легше буває сон, якщо на вашому ліжку - красиве, чисте, ніжне на дотик постільна білизна. Щоб воно було таким, за ним потрібно доглядати зі знанням справи. І перш за все правильно його прати.

Чи потрібно прати нову постільну білизну

Ви придбали дуже гарний якісний комплект постільної білизни. Хочеться відразу народити в нього своє ліжко. Але - стоп, не поспішайте. Хто знає умови, в яких шили білизну, не факт, що санітарія була на висоті. А ліжко - це місце дуже інтимне, що вимагає стерильності. Тому не полінуйтеся, відправте бажану покупку в прання.

Не нехтуйте інструкцією, яка завжди присутня на етикетках. Ознайомтеся з описом - як прати постільну білизну в пральній машині.

Як підготувати білизну до прання

Періодичність прання кожна господиня визначає сама. Хтось змінює постільну білизну щотижня, хтось робить це через півтори - два тижні. Але вирішуючи, коли і як прати постільну білизну, пам'ятайте, що не всі предмети забруднюються однаково. Наприклад, наволочки потребують заміни на чисті набагато частіше, днів через п'ять. Простирадла стають несвіжими тижні через півтори, а з настанням літньої спеки - і того частіше.

Простіше з підодіяльниками і покривалами. Ними можна користуватися без прання не менше 14 днів.

Таким чином, для хороших господарок прання постільної білизни починається з поступової підготовки: вона сортує і поетапно закладає білизна в барабан машинки.

При сортуванні потрібно перевірити всі куточки підковдр і наволочок - там має звичай збиратися всякий дрібне сміття. Значить, білизну слід вивернути і очистити куточки зубною щіткою.

замочування білизни

Перш ніж почнеться основна прання постільної білизни в пральній машині, прикиньте, чи не занадто забруднені речі. Якщо хочете повернути їм колишню свіжість, використовуйте функцію попереднього замочування, яка є практично в кожній машинці - автоматі.

Чи варто крохмалити постільна білизна

Відповідь однозначна - не варто. Адже постіль повинні пестити шкіру, бути ніжними і м'якими. А присутність крохмалю в тканини не дозволяє їй вбирати піт, подразнює шкіру.

Режими автоматичного прання
Погодьтеся, наскільки приємніше і легше буває сон, якщо на вашому ліжку - красиве, чисте, ніжне на дотик постільна білизна

При сортуванні білизни господиня повинна вибірково ставитися до комплектів, зшиті з натуральних або штучних тканин. Тоді і стане зрозуміло, на якому режимі прати постільну білизну.

  1. Льон і бавовна (сатин, жаккард, перкаль, ситець) відрізняються тим, що швидко вбирають воду. Якщо необхідно не тільки ліквідувати загальне забруднення, але і домогтися кипіння білизни, то при пранні постільної білизни в пральній машині температуру в 90 градусів і максимальний віджим автоматично встановить відповідний режим, який ви знайдете на панелі свого автомата. Бажано, щоб використовувалася програма з попереднім пранням. Багато господині вважають за краще користуватися сатиновим постільною білизною. Відіпрати його на машинці можна і при 40 - 60 градусах із середнім або максимальним віджиманням.
  1. Шовк - досить дорогий, але надзвичайно ніжний матеріал. Як правильно прати постільну бельеіз цієї натуральної тканини, підкаже інструкція до автомата. У будь-якому випадку, це повинна бути делікатне прання без віджимання, при 30-градусній температурі, із застосуванням пом'якшення води і спеціального миючого засобу. Використання відбілювача категорично не рекомендовано.
  2. Синтетична тканина - не найкращий матеріал для постільних речей. Тим не менш, деякі господині віддають перевагу саме її. Як прати постільну бельеіз синтетики? На режимі, який зберігає температуру води в межах 30 - 40 градусів, щоб на поверхні тканини не утворилися катишки.

Як прати постільну білизну в машинці, щоб і чисте було, і запах був приємний, і набуло воно м'якість?

  • Для цього слід ретельно вибирати миючі засоби без шкідливих добавок, які добре змиваються;
  • Розумно використовувати кондиціонер;
  • Піддавати білизна подвійному полоскання;
  • Стежити за чистотою ущільнювачів дверцят.

Як прати постільну бельеіз синтетики?
Як прати постільну білизну в машинці, щоб і чисте було, і запах був приємний, і набуло воно м'якість?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com