рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як користуватися рідким порошком в машинці автомат

  1. Чому рідкий порошок краще?
  2. Скільки потрібно порошку для прання?
  3. Інструкція по застосуванню рідкого порошку в пральній машині
  4. Як і куди правильно заливати рідкий порошок?
  5. Рідкий засіб відразу в барабан: чи можна?

Поговоримо про прання Поговоримо про прання? Так, тема не сама захоплююча, і ви, швидше за все, заперечите, що знаєте про це нехитрому процесі практично всі, але не поспішайте з висновками. Ми поділимося деякими нюансами, які полегшать процес прання. Наприклад, розповімо, куди заливати рідкий порошок в пральній машині або як правильно прати всілякими гелями, капсулами. Погодьтеся, інформація корисна і потрібна, а значить, варто кількох хвилин вашого часу.

зміст:

Чому рідкий порошок краще?

Сьогодні нікого не здивуєш рідкими пральними засобами. Цей продукт міцно увійшов в ужиток сучасних домогосподарок і не збирається здавати свої позиції. Спробуємо розібратися, чому все більше людей віддає перевагу саме рідким миючим засобам для пральних машин.

Почнемо з того, що гелеобразний порошок - справжній порятунок для людей, які страждають різними алергіями. Останнім часом в нашій країні стрімко зростає відсоток алергіків, особливо серед дітей, а значить, проблема актуальна.

Важливо: мікроскопічні частинки сипучих пральних порошків здатні проникати у верхні дихальні шляхи і викликати напади кашлю.

Інші очевидні переваги використання як рідкого порошку, так і гелієвих капсул: Інші очевидні переваги використання як рідкого порошку, так і гелієвих капсул:

  • відмінно виполікуються з тканини, не залишаючи слідів, плям, розлучень;
  • ефективніше борються із забрудненнями, так як глибше проникають у волокна тканини;
  • підходять для прання дитячих, делікатних речей;
  • НЕ сиреют під час зберігання;
  • мають більш екологічним, натуральним складом;
  • не утворюють наліт в порошкопріемніке пральної машини.

І мабуть, єдиний мінус - їх ціна. Однак беручи до уваги меншу витрату і можливість прання при температурі води не вище 60 градусів, цей недолік стає не таким істотним.

Радимо дізнатися, як правильно   прати боксерські рукавички   і як продовжити термін їх служби Радимо дізнатися, як правильно прати боксерські рукавички і як продовжити термін їх служби.

Читайте: як вивести з джинсів жовті плями і що могло залишити жовті сліди на речі.

Скільки потрібно порошку для прання?

Як прати рідким порошком в машинці автомат, щоб отримати відмінний результат? Думаємо, відповідь очевидна - правильно відміряти дозу кошти для кожної закладки білизни в барабан.

Важливо: часто виробник завищує дозу порошку на один цикл прання, тому довіряти інформації на етикетці не завжди доречно.

Отже, середня доза рідкого миючого засобу для прання в більшості випадків дорівнює 75-150 мл. При цьому враховується ступінь забруднення одягу і рівень жорсткості водопровідної води. Але жалісливі господарки дослідним шляхом встановили, що цілком вистачає однієї-двох столових ложок гелеобразного концентрованого засобу для прання, щоб видалити базові забруднення з одягу.

Порада: щоб відіпрати в'їлося пляма, нанесіть на нього перед основним пранням засіб для виведення плям , Відбілювач, інший засіб і дайте трохи полежати.

Якщо ваша пральна машина місткістю понад 6 кг, то дозу порошку потрібно збільшити до трьох-чотирьох столових ложок.

Інструкція по застосуванню рідкого порошку в пральній машині

Всі ми знаємо, що перед початком використання того чи іншого засобу важливо уважно ознайомитися з інструкцією. Так само йде справа і з рідким миючим засобом.

Як користуватися рідким порошком в машинці автомат, написано практично на кожній упаковці або пляшці цього кошти. Все ж є одне величезне «але», яке, на жаль, багато пропускають повз вуха.

Увага: використовувати гелевидні миючі засоби для прання потрібно строго по інструкції, що додається до вашій пральній машині-автомат.

Як і куди правильно заливати рідкий порошок?

Практично всі сучасні пральні машини забезпечені символічними значками і написами. Вони інформують нас про режими прання, віджимання і призначення тієї чи іншої ємності. Як правило, для рідких миючих засобів існують спеціальні відсіки і досить часто вони позначені цифрою або буквою. Практично всі сучасні пральні машини забезпечені символічними значками і написами Розберемося, що це означає:

  • цифра 1 або арабська буква А позначає, що зміст відсіку буде використано на стадії замочування білизни, а значить, при наявності сильних забруднень ви цілком можете заповнити його гелеподібним засобом;
  • буквою В або цифрою 2 маркується відсік, куди безпосередньо потрібно наливати рідкий миючий засіб - воно буде використано в основному циклі прання;
  • зірочка, квітка на лотку свідчать про конкретний його призначення - тільки для білизняного ополіскувача.

Важливо: маркування відсіків для рідкого засобу для прання на вашій машині автомат може відрізнятися від представленої нами, вивчіть, будь ласка, інструкцію.

Далі поговоримо про те, які правила необхідно дотримуватися при використанні гелеобразного порошку безпосередньо в барабані машини.

Рідкий засіб відразу в барабан: чи можна?

Перш ніж заливати рідкий порошок в барабан, переконайтеся, що інструкцією по експлуатації, розробленої виробником пральної машини, це не заборонено Перш ніж заливати рідкий порошок в барабан, переконайтеся, що інструкцією по експлуатації, розробленої виробником пральної машини, це не заборонено.

Особливо уважно слід поставитися до спеціальних вказівок. Наприклад, деякі виробники рекомендують помістити гель в спеціальний контейнер і тільки після цього використовувати його в барабані машини.

Перед тим як використовувати рідкий порошок безпосередньо в барабані пральної машини, зверніть увагу на деякі зауваження:

  • частина продуктів вимагає попереднього з'єднання з водою;
  • миючі засоби, що містять у складі відбілюючі частки, слід заливати тільки в відсік для відбілювача, інакше на одязі залишаться розводи;
  • Не застосовуйте пряме завантаження коштів, які, крім прання, перешкоджають накипу, в іншому випадку очікуваний ефект не буде досягнутий;
  • якщо ви вже завантажили в лоток сухий порошок, то ні в якому разі не можна додатково наливати рідкий миючий засіб в барабан.

Корисні поради: як правильно   прати бюстгальтер   в пральній машині Корисні поради: як правильно прати бюстгальтер в пральній машині.

Читайте: як відмити тротуарну плитку від цементного пилу .

Дізнайтеся, як чистити латунні вироби в домашніх умовах.

Що стосується капсул, то, як правило, їх можна впевнено відправляти в барабан пральної машини, не турбуючись про непередбачені наслідки.

Як виявляється, прати рідким порошком просто і вигідно, якщо знати кілька простих нюансів. Сподіваємося, ми допомогли вам, і час не було витрачено даремно.

Чому рідкий порошок краще?
Скільки потрібно порошку для прання?
Рідкий засіб відразу в барабан: чи можна?
Поговоримо про прання?
Скільки потрібно порошку для прання?
Як прати рідким порошком в машинці автомат, щоб отримати відмінний результат?
Як і куди правильно заливати рідкий порошок?
Рідкий засіб відразу в барабан: чи можна?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com