Вчора вперше смажила тигрові креветки у вершковому маслі з часником, можу сказати тільки одне, нічого смачнішого я не їла ще в апріорі. Це неймовірне поєднання смаків морепродуктів і вершкового масла, часнику не залишить байдужим просто жодної людини. Так тигрові креветки дороге задоволення, але для цього блюда підійдуть будь-які навіть далеко не королівські креветки, відмінність тільки в тому, що мої креветки вже без голови, хоча в панцирі і їх я рекомендую вживати їх не традиційно з пивом, а з будь-яким гарніром, а також з салатом. На підготовку їх піде у вас не більше 10 хвилин, що взагалі радує. Виходить ситно і смачно так, що пальчики оближеш.
Для приготування пачки тигрових креветок знадобиться:
- Вершкове масло -50гр.
- Пачка тигрових креветок
- Часник -3 зубчики
- Лимон часточка.
- сіль
Креветки розморожуємо.
Часник очищаємо, промиваємо під проточною водою. Вершкове масло розтоплюємо в сковороді на сильному вогні,
видавлюємо туди часник через прес або землянку, обсмажуємо кілька секунд,
закидаємо в сковороду креветки ,
і обсмажуємо до стану, поки вони не стануть рожевими з двох сторін.
Останній етап перед подачею на стіл, необхідно скропити креветки лимонним соком.
Все це займе п'ять хвилин.
Перекладаємо креветки в тарілку. Смачного.