рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Супер смачну листковий салат «Новинка»

  1. Супер смачну листковий салат «Новинка». покроковий рецепт

Супер смачну листковий салат «Новинка» стане прикрасою будь-якого святкового столу. Приголомшливо смачний салат з копченою ковбасою і крабовими паличками припаде до душі всім. Листковий салат готується дуже і дуже просто, а смак - відмінний: до того ж виглядає яскраво і апетитно. Це ідеальне блюдо, в якому інгредієнти чудово доповнюють один одного. Спробуйте приготувати салат з кукурудзою і яйцем один раз - і це ласощі стануть частим гостем на вашій кухні.

  • свіжий огірок (великий) - 1 штука;
  • копчена ковбаса - 300 грам;
  • куряче яйце - 3 штуки;
  • крабові палички - 200 грам;
  • консервована кукурудза - 1 банка;
  • Зелена цибуля;
  • майонез.

Супер смачну листковий салат «Новинка». покроковий рецепт

  1. Для обладнаного листкового салату «Новинка» нам знадобиться один великий свіжий огірок. Огірок миємо й нарізаємо соломкою.
  2. Копчену ковбасу нарізаємо точно так же, як і огірок. Нарізану ковбасу перекладаємо в окрему ємність.
  3. Крабові палички для листкового салату нарізаємо невеликими шматочками.
  4. Порада: дуже дрібно нарізати крабові палички не варто, вони повинні почуватися в Обалденное салаті «Новинка».
  5. Зелена цибуля добре промиваємо під проточною водою, просушують від вологи і дуже дрібно нарізаємо за допомогою ножа.
  6. Три курячих яйця відварюємо в підсоленій воді круто. Відварені яйця залишаємо остигати.
  7. Остигнули яйця очищаємо і натираємо їх на крупній тертці.
  8. Порада: для листкового салату дуже добре використовувати домашні яйця. У домашніх яйцях жовток насичено жовтого кольору і таке яйце буде красиво виглядати в салаті.
  9. Відкриваємо банку з консервованою кукурудзою і зливаємо всю рідину.
  10. Коли всі інгредієнти для шалений смачного листкового салату «Новинка» підготували, приступаємо до формування салату.
  11. Беремо круглу роз'ємну форму, встановлюємо її нижньою частиною догори на сервірувальний тарілку.
  12. Нарізану копчену ковбасу викладаємо першим шаром, рівномірно розподіляємо її по формі і трохи змащуємо майонезом.
  13. Другий шар салату формуємо зі свіжих огірків. На огірках робимо легку майонезну сіточку.
  14. Потім викладаємо дрібно рубаний зелений лук.
  15. Порада: весь лук викладати не потрібно. Залиште трохи зеленого рубаного лука для прикраси обладнаного салату «Новинка».
  16. Тепер формуємо шар з консервованої кукурудзи. Кукурудзу трохи змащуємо майонезом.
  17. На кукурудзу викладаємо підготовлені крабові палички і трохи їх так само змащуємо майонезом.
  18. Останній шар шалений смачного салату формуємо з тертого яйця (цей шар завершальний, тому не поспішайте і розподіліть яйця рівномірно по всій формі).
  19. Яєчний шар добре просочуємо майонезом.
  20. Порада: для листкового салату дуже добре використовувати майонез домашнього приготування. На нашому порталі «Дуже смачно» ви знайдете прості покрокові рецепти обладнаного домашнього майонезу.
  21. Прикрашаємо салат свіжим рубаним луком і огірком. Проявіть фантазію і прикрасьте салат «Новинка» на власний розсуд.
  22. Даємо листкового салату настоятися 2-3 години - і можна подавати на стіл.

Божественно смачний салат з консервованою кукурудзою «Новинка» практично завжди «зникає» першим зі столу. Поживний, ніжний - а приготування такого обладнаного страви з крабовими паличками займе всього лише трохи вашого часу! Що ще потрібно? Команда сайту «Дуже смачно» бажає вам приємного апетиту.

Команда сайту «Дуже смачно» бажає вам приємного апетиту

Завантаження ...

Що ще потрібно?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com