рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Шоколадний торт з вишнею та сметанним кремом

  1. Крок 1:
  2. Крок 2:
  3. Крок 3:
  4. Крок 4:
  5. Крок 5:
  6. Крок 6:
  7. Крок 7:
  8. Крок 8:
  9. Крок 9:
  10. Крок 10:
  11. Крок 11:
  12. Крок 12:
  13. Крок 13:
  14. Крок 14:
  15. Крок 15:
  16. Крок 16:
  • Крок 1:

    Приготування торта починаємо з того, напередодні ввечері засинаємо цукром очищені від кісточок вишні, добре перемішуємо, даємо відстоятися, залишаючи на кілька годин (наприклад, на всю ніч). Вишня пустить сік, цукор майже весь розчиниться. На фото - вишня, яка вже пустила сік. Пізніше ми будемо готувати з неї начинку для торта.

  • Крок 2:

    Перед тим, як приступити до приготування коржів, подрібнюємо вершкове масло або маргарин, укладаємо в каструльку і на маленькому вогні розчиняємо, помішуючи. Потім охолоджуємо.

  • Крок 3:

    Готуємо продукти для майбутнього бісквіта. Борошно і какао-порошок просіюємо.

  • Крок 4:

    Готуємо дві миски. В одній мисочці змішуємо всі сухі компоненти: борошно, какао, розпушувач, цукор.

  • Крок 5:

    Отримуємо ось таку суху суміш.

  • Крок 6:

    В іншу глибоку миску вбиваємо яйця і збиваємо їх на середній швидкості 3-5 хвилин.

  • Крок 7:

    Змішуємо яйця, кефір і масло, доводимо до однорідності віночком або блендером.

  • Крок 8:

    Потім з'єднуємо вміст 2-х мисочок: суху і рідку суміші, вимішуємо як слід віночком, обробляємо до зникнення всіх грудочок. Готуємо роз'ємну форму - вистилає пергаментним папером.

  • Крок 9:

    Переливаємо тісто в і випікаємо в тиші близько сорока хвилин при 180 градусах. Перші 20 хвилин не відкриваємо духовку, щоб бісквіт не опал. Перевіряємо на готовність зубочисткою.

  • Крок 10:

    Поки випікається бісквіт, готуємо продукти для сметанного крему: цукрову пудру, ваніль, жирну густу сметану.

  • Крок 11:

    Ретельно змішуємо інгредієнти для крему. Якщо сметана жирна, густа, - досить просто ретельно перемішати їх ложкою. Якщо сметана у Вас негуста або мало жирна, то можете додати пакетик згущувача в крем і швидко, ретельно перемішати, уникаючи появи грудочок. Як бачите на фото, крем у мене не розтікається, добре тримає форму, так як сметана - якісна.

  • Крок 12:

    Готовий корж охолоджуємо в формі, прикривши серветкою, виймаємо на дошку і розрізаємо на 3 шари. Так як бісквіт у нас за рецептом обтяжать маслом, кефіром і виходить досить щільним, то непогано б його просочити. Просочення готуємо з коньяку і частини вишневого сиропу, який утворився після того, як ми наполягли очищені вишні з цукром (трохи розбавляємо водою і майже доводимо до кипіння нашу просочення, - см. Список інгредієнтів в рецепті).

  • Крок 13:

    Готуємо начинку для торта. Зливаємо в каструльку сік, що утворився в вишні, яку ми напередодні змішали з цукром. Розводимо у вишневому соку столову ложку крохмалю.

  • Крок 14:

    Ставимо каструльку на повільний вогонь, додаємо вишні, все ретельно, швидко перемішуємо і варимо недовго до загустіння начинку, регулярно помішуючи, щоб не підгоріла. Знімаємо каструльку з вогню і охолоджуємо начинку.

  • Крок 15:

    Збираємо торт: Ділимо крем на 3 рівні частини, начинку - на 2 частини (можете залишити 4-5 стол.ложек для малюнка на верху торта). Укладаємо перший корж на блюдо, змащуємо 1/3 крему і викладаємо одну половину начинки. Зверху поміщаємо другий корж, розподіляємо по ньому ще 1/3 крему і залишилася начинку.

  • Крок 16:

    Накриваємо торт третім коржем. Його змащуємо кремом, а поверх нього укладаємо подрібнений темний або молочний шоколад (5-6 квадратиків). Боки торта присипаємо крихтою з печива. З залишеної для прикраси начинки робимо малюнок на торті. У мене вийшов ось такий аленький квіточку в центрі :) Ставимо тортик на просочення в холодильник. Через пару годин він буде готовий до подачі. Дістаємо і пригощаємося!

  • Новости

    Кулинария готовим дома
    Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

    Выпечка из творога
    Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

    Борщ в мультиварке
    Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

    Компот из абрикосов
    Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

    Крем под мастику
    Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

    Варенье из абрикосов
    Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

    Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com