рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Покроковий рецепт смачних млинців на молоці

  1. Інгредієнти для млинців на молоці

Ідеальний рецепт смачних домашніх млинців на молоці. Для їх приготування не потрібно володіти особливими кулінарними навичками, з цим рецептом і мінімумом продуктів навіть у новачка вийдуть смачні тонкі і ароматні млинці. Вони чудово підійдуть на сніданок до чаю або для наповнення улюбленої начинкою.

Інгредієнти для млинців на молоці

  • Молоко - 450 мл
  • Яйця курячі - 3 шт.
  • Борошно пшеничне - 1,5 склянки
  • Рослинна олія - ​​2 ст.л.
  • Цукор - 1,5 ст.л.
  • Сіль - ½ ч.л.

Покроковий рецепт смачних млинців на молоці

Ідеальний рецепт смачних домашніх млинців на молоці

Відправляємо в миску 3 яйця і збиваємо вінчиком.

Відправляємо в миску 3 яйця і збиваємо вінчиком

Додаємо частину молока (1 ст.), Цукор і сіль. Перемішуємо вінчиком. Якщо ви збираєтеся робити більш нейтральні за смаком млинці, можна додати менше цукру.

Якщо ви збираєтеся робити більш нейтральні за смаком млинці, можна додати менше цукру

Починаємо додавати борошно. Просіваємо її по частинах: по половині склянки. Після кожного додавання борошно перемішуємо тісто до однорідної консистенції без грудочок.

Після кожного додавання борошно перемішуємо тісто до однорідної консистенції без грудочок

Виливаємо молоко, що залишилося, перемішуємо вінчиком.

Виливаємо молоко, що залишилося, перемішуємо вінчиком

Останнім кроком в приготуванні тіста стане додавання рослинного масла. Саме завдяки цій хитрості млинці не будуть прилипати до сковороди. Перемішуємо тісто і відставляємо в стороні - воно настоїться, поки сковорода розігрівається.

Перемішуємо тісто і відставляємо в стороні - воно настоїться, поки сковорода розігрівається

В кінцевому підсумку тісто має нагадувати рідку сметану. Якщо воно вийшло занадто густим - додайте трохи молока, якщо занадто рідким - просійте невелику кількість борошна.

Якщо воно вийшло занадто густим - додайте трохи молока, якщо занадто рідким - просійте невелику кількість борошна

Добре розігріваємо сковороду і змащуємо її невеликою кількістю соняшникової олії. Часто у господинь першим млинець виходить «комом» саме через погано розігрітій пательні. У ополоник набираємо тісто (за розміром сковороди) і швидким рухом розподіляємо його по всій поверхні сковороди. Смажимо млинець на середньому вогні, поки краю не почнуть підрум'янюватися. Млинець перевертаємо і смажимо з іншого боку. Можна загорнути в нього улюблену начинку або змастити вершковим маслом.

Можна загорнути в нього улюблену начинку або змастити вершковим маслом

Наші смачні млинці на молоці готові!

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com