рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Паски великодні на вершках: рецепт покроковий з фото найсмачніших пасок на Великдень 2017

Паски великодні на вершках: рецепт покроковий з фото найсмачніших пасок на Великдень 2017. Йде Страсний тиждень - останні дні Великого посту, протягом яких православні готуються до найсвітлішого і значимого для себе свята - Великодня.

У день, коли християни святкують Воскресіння Господнє, прийнято пригощатися і пригощати близьких фарбованими яйцями і великодніми пасками. Ці неодмінні прикраси столу на Великдень 2017 господині починають готувати за кілька днів до настання світлого свята, користуючись рецептами покроковими найсмачніших пасок, серед яких є і паски на вершках.

Паски великодні на вершках - рецепт покроковий з фото найсмачніших пасок на Великдень 2017

Для приготування цього найсмачніше паски на вершках нам буде потрібно:

Починаємо готувати вершкові паски з опари. Для цього злегка підігріваємо вершки на водяній бані і змішуємо їх з розкришеними свіжими дріжджами. Двічі просіюємо всю муку і ½ її частина невеликими порціями всипаємо в вершки, ретельно перемішуючи. Накриваємо посуд з опарою серветкою або харчовою плівкою і залишаємо в спокої в теплому місці на 40-60 хвилин.

<< Великдень 2017: найсмачніші і прості рецепти пасок великодніх >>

<< Великдень 2017: найсмачніші і прості рецепти пасок великодніх >>

Паски на вершках, покроковий рецепт з фото. Жовтки від яєць розтираємо з цукром за допомогою віночка. Розтоплюємо на водяній бані вершкове масло, тонкою цівкою вливаємо його в яйця, продовжуючи збивати їх.

Мигдаль очищаємо від лушпиння та дрібно рубаємо. Якщо хочете використовувати цілі горіхи, замочіть їх у гарячій воді на пару хвилин. Ізюм промиваємо і заливаємо окропом хвилин на 40. Потім воду зливаємо і обсушуємо сухофрукти паперовим рушником. Мигдаль та родзинки присипаємо борошном і перемішуємо.

Рецепт покроковий пасок великодніх на вершках. У підійшла опару поступово вливаємо яєчно-масляну суміш, додаємо горіхи і родзинки - добряче перемішуємо. Туди ж відправляємо решту борошна, сіль і ванілін. Замішуємо тісто спочатку ложкою, а потім викладаємо на посипану борошном поверхню і продовжуємо процес змазаними рослинним маслом руками.

Знову поміщаємо тісто в посуд, накриваємо плівкою, ставимо в тепле місце і чекаємо, поки воно збільшиться в два рази. Після чого обминали його і знову чекаємо, коли підніметься.

<< Великдень 2017: найсмачніші паски з олександрійського тесту >>

<< Великдень 2017: найсмачніші паски з олександрійського тесту >>

Форми для випікання добре змащуємо вершковим маслом, на дно кладемо вирізані з пергаменту кружечки, відповідні його діаметру. Тісто для пасок великодніх на вершках ділимо на частини - за розміром на 1/3 формочки - скочується в кульки і поміщаємо в ємності для випікання. Ми залишаємо його в такому вигляді до тих пір, поки воно не підніметься знову.

<< Великдень 2017: рецепт покроковий смачних сирних пасок >>

Великодня на вершках, рецепт покроковий з фото. Випікаємо найсмачніші паски в розігрітій до 200 ° духовці приблизно годину. Все залежить від розміру - стежимо за процесом, протикаючи дерев'яною шпажкою паски. Якщо на ній не залишається тісто, найсмачніше паски на вершках готові! Дістаємо форми з духовки, даємо злегка охолонути і виймаємо паски. Остужаем їх остаточно, уклавши на бік (періодично перевертаємо). Залишається тільки прикрасити паски білою глазур'ю.

<< Великдень 2017: рецепт покроковий смачних пасок «Дивосвіт» >>

<< Великдень 2017: рецепт покроковий смачних пасок «Дивосвіт» >>

Паски великодні на вершках: рецепт покроковий з фото найсмачніших пасок на Великдень 2017 обов'язково допоможе вам приготувати гідне частування на великодній стіл.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com