рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Омлет на сковороді - рецепти з молоком, ковбасою і овочами. Як приготувати смачний і пишний омлет на сковороді?

  1. Пишний омлет на сковороді з молоком
  2. Омлет з сиром на сковороді - рецепт
  3. Омлет з ковбасою на сковороді - рецепт
  4. Омлет зі сметаною на сковороді
  5. Омлет з овочами на сковороді - рецепт
  6. Омлет з майонезом на сковороді - рецепт
  7. Омлет з борошном на сковороді - рецепт
  8. Дитячий омлет на сковороді - рецепт
  9. Омлет з сиром на сковороді

Омлет на сковороді - рецепт, який наочно демонструє універсальність простого блюда, з яким сотні років жителі планети зустрічають ранок. При всій невитіюватість, поживна закуска має багату історію і заслуговує якісних продуктів, кулінарної фантазії і «легкої» руки кухаря, здатної створити пишну піну з яєць і молока.

Правильний омлет на сковороді на кшталт математичній формулі, в якій все вивірено і абсолютно. Важливо все: кухонне начиння, температура і якість продуктів, порційна готування, подача і оформлення. Блюдо, здається на перший погляд простим, таїть чимало хитрощів і секретів, дізнавшись які можна з легкістю добитися досконалості.

  1. Простий омлет на сковороді стане кулінарним шедевром, якщо чітко розрахувати компоненти - на одну порцію завжди збивається три яйця.
  2. Готуйте невеликі омлети за кількістю осіб. Один великий - при смаженні може втратити ніжну текстуру.
  3. Використовуйте сковороду з товстим дном, тоді омлет краще пропарити.
  4. Для смаження використовуйте вершкове масло.
  5. Для більшої пишності, повільно млоїте масу під кришкою.
  6. Збийте яйця до однорідності, приправте сіллю, перцем і викладіть на сковороду з потемнілим від спека вершковим маслом.
  7. Нахиляйте сковороду в різні боки, щоб яйця рівномірно розподілилися. Дочекайтеся, поки яйця схопляться.
  8. Потрясіть вміст кілька секунд і переверніть на тарілку протилежною стороною.

Пишний омлет на сковороді з молоком

Омлет з молоком на сковороді - класична рецептура, головним результатом якої є пориста, ніжна маса. Домогтися правильної текстури легко: слід наблизити умови готування на сковороді до томлінню в духовці, прикривши омлет кришкою, і жарячи його на повільному вогні. Блюдо, для збереження пишності, подається на теплих тарілках.

Складові:

  • яйце - 2 шт .;
  • вершкове масло - 20 г;
  • молоко - 60 мл;
  • сіль - пучку.

приготування

  1. Збийте яйця з сіллю і молоком до однорідності.
  2. Надішліть суміш на сковороду з маслом.
  3. Накрийте і млоїте 3 хвилини.
  4. Омлет на сковороді - рецепт, в якому маса стане пишною, перебуваючи під кришкою ще 5 хвилин.

Омлет з сиром на сковороді - рецепт

Омлет із сиром на сковороді - прекрасно підійде цінителям ніжних і вишуканих сніданків. Перевірена часом поєднання з сиру і пишною яєчної піни, гарантує неповторний смак, в'язку тягучу начинку і привабливу подачу конвертиком на французький манер. Блюдо, що готується за чверть години, підніме настрій на цілий день.

Складові:

  • яйце - 4 шт .;
  • сир - 70 г;
  • молоко - 50 мл;
  • вершкове масло - 40 г;
  • свіжий кріп - жменя.

приготування

  1. Збийте міксером яйця з молоком.
  2. Додайте в суміш зелень і вилийте на змащену маслом сковороду.
  3. Смажте під кришкою 5 хвилин, переверніть і готуйте стільки ж.
  4. Посипте сиром, складіть конвертиком і потримайте під кришкою до розм'якшення сиру.

Омлет з ковбасою на сковороді - рецепт

Омлет на сковороді - швидке блюдо, в якому завжди знайдеться місце для кулінарних фантазій. Доступні продукти з полиці холодильника можуть придбати нові версії і урізноманітнити як сніданки, а й швидкі перекушування під час обіду. Яскравий приклад тому - ковбаса, завдяки якій проста їжа поповниться новим смаком і поживністю.

Складові:

  • яйце - 4 шт .;
  • молоко - 80 мл;
  • ковбаса - 100 г;
  • вершкове масло - 20 г;
  • рослинне масло - 20 мл.

Складові:

  1. Наріжте ковбасу і обсмажте окремо в рослинному маслі.
  2. Яйця і молоко збийте і вилийте на сковороду з вершковим маслом.
  3. Обсмажте під кришкою по парі хвилин з кожного боку.
  4. Викладіть начинку на один край омлету, закрийте другим.
  5. Омлет на сковороді - рецепт, який вимагає негайної подачі до столу.

Омлет зі сметаною на сковороді

Приготування омлету на сковороді стане приємним і не клопіткою заняттям, якщо відійти від класичної рецептури і використовувати сметану. Калорійний кисломолочний продукт, здатний замінити молоко, додасть масі пишності, соковитості і рум'яності, а повільне випікання страви на мінімальній температурі закріпить кінцевий результат.

Складові:

  • яйце - 2 шт .;
  • сметана - 2 ч. ложки;
  • сіль - пучку;
  • вершкове масло - 20 г.

приготування

  1. Яйця зі сметаною збийте, посоліть.
  2. Вилийте суміш на розігріту сковороду, знизьте температуру до мінімуму.
  3. Омлет сметанний на сковороді - рецепт, який передбачає ловлення протягом 7 хвилин.

Омлет з овочами на сковороді - рецепт

Смачний омлет на сковороді передбачає не тільки класичні продукти, а й барвисте овочеве розмаїття, завдяки якому блюдо придбає святковий вигляд, насичений смак і збагатиться корисними складовими. Така їжа стане живильним підмогою в весняну пору року, наситивши організм необхідними вітамінами.

Складові:

  • яйце - 2 шт .;
  • йогурт - 80 г;
  • солодкий перець - 1/2 шт .;
  • пір'я зеленої цибулі - 3 шт .;
  • горошок - 50 г;
  • томати черрі - 4 шт .;
  • рослинне масло - 40 мл.

приготування

  1. Подрібнені перець і томати обсмажте, додайте горошок.
  2. Збийте яйця з йогуртом і влийте в овочеву суміш.
  3. Омлет овочевий на сковороді - рецепт, який готується під кришкою не більше 8 хвилин.

Омлет з майонезом на сковороді - рецепт

Рецепт пишного омлету на сковороді вимагає якісно збитою маси, яку з легкістю можна створити, використовуючи майонез. Компонент, насичений жирами, не зажадає масла і приправ під час смаження, відмінно «підніме» яєчну суміш і додасть страві особливого смаку. Головне - він завжди під рукою, а якщо і відсутній - його легко можна придбати.

Складові:

  • яйце - 4 шт .;
  • майонез - 50 г;
  • зелений кріп - жменя.

приготування

  1. Яйця збийте з майонезом.
  2. Викладіть на сковороду, зменшіть вогонь.
  3. Накрийте кришкою і випікайте 5 хвилин.
  4. Повітряний омлет на сковороді прикрасьте зеленню.

Омлет з борошном на сковороді - рецепт

Традиційний варіант - це яйця, молоко і борошно, що надає страві особливу ніжність і пишність. Важливо не перестаратися з її кількістю, інакше маса залишиться лежати плоским млинцем. Особливу текстуру надають збиті яйця, які перед тим, як зробити пишний омлет на сковороді, поділяються на білки і жовтки і збиваються окремо.

Складові:

  • яйце - 5 шт .;
  • молоко - 125 мл;
  • борошно - 20 г;
  • оливкова олія - ​​30 мл.

приготування

  1. Збийте окремо білки і жовтки. З'єднайте в масу.
  2. Додайте борошно. Перемішайте.
  3. Вилийте суміш на сковороду і смажте під кришкою на невеликому вогні 7 хвилин.

Дитячий омлет на сковороді - рецепт

Омлет, як в дитячому садку, на сковороді відрізняється м'якою і ніжною текстурою і не сприймає підсмаженої скоринки, яку малюки часто залишають на тарілці. Дієтичний, злегка пропарений продукт, традиційно готується шляхом термообробки, можна приготувати і на сковороді, безперервно помішуючи, щоб уникнути румяности.

інгредієнти:

  • яйце - 3 шт .;
  • молоко - 150 мл;
  • вершкове масло - 20 г.

приготування

  1. Збийте яйця з молоком.
  2. Вилийте масу в сковороду з маслом і млоїте, постійно помішуючи лопаткою.
  3. Готуйте 5 хвилин.
  4. Залиште «доходити» під кришкою.

Омлет з сиром на сковороді

солодкий омлет на сковороді - продовжує колекцію рецептів, за допомогою яких можна поповнити раціон малюка правильної їжею. Всім відомо про користь сиру, багатого корисними елементами, і про скептично налаштованих до даного продукту дітях. Прекрасна можливість швидко і корисно нагодувати дитину - подати солодкий сирний омлет.

Складові:

  • яйце - 2 шт .;
  • сир - 4 ст. ложки;
  • цукор - 1 ст. ложка;
  • рослинне масло - 30 мл.

приготування

  1. Сир розітріть через сито.
  2. З'єднайте з збитими яйцями, подсластите.
  3. Викладіть на розігріту сковороду і обсмажте на олії до рум'яності з двох сторін.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com