- Пишний омлет на сковороді з молоком
- Омлет з сиром на сковороді - рецепт
- Омлет з ковбасою на сковороді - рецепт
- Омлет зі сметаною на сковороді
- Омлет з овочами на сковороді - рецепт
- Омлет з майонезом на сковороді - рецепт
- Омлет з борошном на сковороді - рецепт
- Дитячий омлет на сковороді - рецепт
- Омлет з сиром на сковороді
Омлет на сковороді - рецепт, який наочно демонструє універсальність простого блюда, з яким сотні років жителі планети зустрічають ранок. При всій невитіюватість, поживна закуска має багату історію і заслуговує якісних продуктів, кулінарної фантазії і «легкої» руки кухаря, здатної створити пишну піну з яєць і молока.
- Простий омлет на сковороді стане кулінарним шедевром, якщо чітко розрахувати компоненти - на одну порцію завжди збивається три яйця.
- Готуйте невеликі омлети за кількістю осіб. Один великий - при смаженні може втратити ніжну текстуру.
- Використовуйте сковороду з товстим дном, тоді омлет краще пропарити.
- Для смаження використовуйте вершкове масло.
- Для більшої пишності, повільно млоїте масу під кришкою.
- Збийте яйця до однорідності, приправте сіллю, перцем і викладіть на сковороду з потемнілим від спека вершковим маслом.
- Нахиляйте сковороду в різні боки, щоб яйця рівномірно розподілилися. Дочекайтеся, поки яйця схопляться.
- Потрясіть вміст кілька секунд і переверніть на тарілку протилежною стороною.
Пишний омлет на сковороді з молоком
Омлет з молоком на сковороді - класична рецептура, головним результатом якої є пориста, ніжна маса. Домогтися правильної текстури легко: слід наблизити умови готування на сковороді до томлінню в духовці, прикривши омлет кришкою, і жарячи його на повільному вогні. Блюдо, для збереження пишності, подається на теплих тарілках.
Складові:
- яйце - 2 шт .;
- вершкове масло - 20 г;
- молоко - 60 мл;
- сіль - пучку.
приготування
- Збийте яйця з сіллю і молоком до однорідності.
- Надішліть суміш на сковороду з маслом.
- Накрийте і млоїте 3 хвилини.
- Омлет на сковороді - рецепт, в якому маса стане пишною, перебуваючи під кришкою ще 5 хвилин.
Омлет з сиром на сковороді - рецепт
Омлет із сиром на сковороді - прекрасно підійде цінителям ніжних і вишуканих сніданків. Перевірена часом поєднання з сиру і пишною яєчної піни, гарантує неповторний смак, в'язку тягучу начинку і привабливу подачу конвертиком на французький манер. Блюдо, що готується за чверть години, підніме настрій на цілий день.
Складові:
- яйце - 4 шт .;
- сир - 70 г;
- молоко - 50 мл;
- вершкове масло - 40 г;
- свіжий кріп - жменя.
приготування
- Збийте міксером яйця з молоком.
- Додайте в суміш зелень і вилийте на змащену маслом сковороду.
- Смажте під кришкою 5 хвилин, переверніть і готуйте стільки ж.
- Посипте сиром, складіть конвертиком і потримайте під кришкою до розм'якшення сиру.
Омлет з ковбасою на сковороді - рецепт
Омлет на сковороді - швидке блюдо, в якому завжди знайдеться місце для кулінарних фантазій. Доступні продукти з полиці холодильника можуть придбати нові версії і урізноманітнити як сніданки, а й швидкі перекушування під час обіду. Яскравий приклад тому - ковбаса, завдяки якій проста їжа поповниться новим смаком і поживністю.
Складові:
- яйце - 4 шт .;
- молоко - 80 мл;
- ковбаса - 100 г;
- вершкове масло - 20 г;
- рослинне масло - 20 мл.
Складові:
- Наріжте ковбасу і обсмажте окремо в рослинному маслі.
- Яйця і молоко збийте і вилийте на сковороду з вершковим маслом.
- Обсмажте під кришкою по парі хвилин з кожного боку.
- Викладіть начинку на один край омлету, закрийте другим.
- Омлет на сковороді - рецепт, який вимагає негайної подачі до столу.
Омлет зі сметаною на сковороді
Приготування омлету на сковороді стане приємним і не клопіткою заняттям, якщо відійти від класичної рецептури і використовувати сметану. Калорійний кисломолочний продукт, здатний замінити молоко, додасть масі пишності, соковитості і рум'яності, а повільне випікання страви на мінімальній температурі закріпить кінцевий результат.
Складові:
- яйце - 2 шт .;
- сметана - 2 ч. ложки;
- сіль - пучку;
- вершкове масло - 20 г.
приготування
- Яйця зі сметаною збийте, посоліть.
- Вилийте суміш на розігріту сковороду, знизьте температуру до мінімуму.
- Омлет сметанний на сковороді - рецепт, який передбачає ловлення протягом 7 хвилин.
Омлет з овочами на сковороді - рецепт
Смачний омлет на сковороді передбачає не тільки класичні продукти, а й барвисте овочеве розмаїття, завдяки якому блюдо придбає святковий вигляд, насичений смак і збагатиться корисними складовими. Така їжа стане живильним підмогою в весняну пору року, наситивши організм необхідними вітамінами.
Складові:
- яйце - 2 шт .;
- йогурт - 80 г;
- солодкий перець - 1/2 шт .;
- пір'я зеленої цибулі - 3 шт .;
- горошок - 50 г;
- томати черрі - 4 шт .;
- рослинне масло - 40 мл.
приготування
- Подрібнені перець і томати обсмажте, додайте горошок.
- Збийте яйця з йогуртом і влийте в овочеву суміш.
- Омлет овочевий на сковороді - рецепт, який готується під кришкою не більше 8 хвилин.
Омлет з майонезом на сковороді - рецепт
Рецепт пишного омлету на сковороді вимагає якісно збитою маси, яку з легкістю можна створити, використовуючи майонез. Компонент, насичений жирами, не зажадає масла і приправ під час смаження, відмінно «підніме» яєчну суміш і додасть страві особливого смаку. Головне - він завжди під рукою, а якщо і відсутній - його легко можна придбати.
Складові:
- яйце - 4 шт .;
- майонез - 50 г;
- зелений кріп - жменя.
приготування
- Яйця збийте з майонезом.
- Викладіть на сковороду, зменшіть вогонь.
- Накрийте кришкою і випікайте 5 хвилин.
- Повітряний омлет на сковороді прикрасьте зеленню.
Омлет з борошном на сковороді - рецепт
Традиційний варіант - це яйця, молоко і борошно, що надає страві особливу ніжність і пишність. Важливо не перестаратися з її кількістю, інакше маса залишиться лежати плоским млинцем. Особливу текстуру надають збиті яйця, які перед тим, як зробити пишний омлет на сковороді, поділяються на білки і жовтки і збиваються окремо.
Складові:
- яйце - 5 шт .;
- молоко - 125 мл;
- борошно - 20 г;
- оливкова олія - 30 мл.
приготування
- Збийте окремо білки і жовтки. З'єднайте в масу.
- Додайте борошно. Перемішайте.
- Вилийте суміш на сковороду і смажте під кришкою на невеликому вогні 7 хвилин.
Дитячий омлет на сковороді - рецепт
Омлет, як в дитячому садку, на сковороді відрізняється м'якою і ніжною текстурою і не сприймає підсмаженої скоринки, яку малюки часто залишають на тарілці. Дієтичний, злегка пропарений продукт, традиційно готується шляхом термообробки, можна приготувати і на сковороді, безперервно помішуючи, щоб уникнути румяности.
інгредієнти:
- яйце - 3 шт .;
- молоко - 150 мл;
- вершкове масло - 20 г.
приготування
- Збийте яйця з молоком.
- Вилийте масу в сковороду з маслом і млоїте, постійно помішуючи лопаткою.
- Готуйте 5 хвилин.
- Залиште «доходити» під кришкою.
Омлет з сиром на сковороді
солодкий омлет на сковороді - продовжує колекцію рецептів, за допомогою яких можна поповнити раціон малюка правильної їжею. Всім відомо про користь сиру, багатого корисними елементами, і про скептично налаштованих до даного продукту дітях. Прекрасна можливість швидко і корисно нагодувати дитину - подати солодкий сирний омлет.
Складові:
- яйце - 2 шт .;
- сир - 4 ст. ложки;
- цукор - 1 ст. ложка;
- рослинне масло - 30 мл.
приготування
- Сир розітріть через сито.
- З'єднайте з збитими яйцями, подсластите.
- Викладіть на розігріту сковороду і обсмажте на олії до рум'яності з двох сторін.