Завжди намагаюся брати на роботу свої улюблені булочки, всіх із задоволенням пригощаю, і на наступний день всі чекають мене з булочками. Ці ніжні і смачні булочки пекла мені раніше мама в школу, саме від неї я перейняла цей простий у приготуванні рецепт.
- борошно - 600 грам;
- молоко - 250 грам;
- сухі дріжджі - 5 грам;
- вершкове масло - 100 грам;
- цукор - 90 грам;
- ванілін, сіль за смаком;
- начинка за бажанням і жовток.
Найсмачніші булочки. покроковий рецепт
- Готуємо опару: беремо 200 грам борошна, нагріваємо молоко, що не кип'ятимо, а до теплого стану, чайну ложку цукру, 5 грам сухих дріжджів. Все змішування і ставимо на півгодини в тепле місце, для того щоб воно підійшло.
- Після закінчення півгодини додаємо інші інгредієнти і вимішуємо протягом 7-10 хвилин до однорідності і пружності тіста. І ставимо в тепле місце на 1,5 години.
- Тісто розділити на 12 кульок і ці кульки розділити ще кожен на 3. Розкачуємо качалкою все кульки.
- Для приготування однієї булочки беремо три коржі з тіста кладемо в середину трохи начинки в кожну (шоколад, джем, кориця, желе), складаємо кожну навпіл два рази, і куточками вниз складаємо квіточку. Ставимо в формочки круглі, наприклад формочки для маффінів підійдуть. Змащуємо верх яєчним жовтком.
- Розігріваємо духовку до 200 градусів і ставимо на 20-30 хвилин.
Запах по всьому будинку, готові наші булочки. Спробуйте приготувати пишні булочки і ви переконаєтеся, які ж вони прості в приготуванні, смачні і ароматні.
Спеціально для " Дуже смачно ». І обов'язково спробуйте приготувати булочки здобні ванільні як пух і здобні пишні домашні булочки .
Завантаження ...