рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Найкрасивіший осінній салат Кленові листки

  1. опис Букет шикарних кленового листя зробить ще яскравіше сонячне жовтневий день, розцвітить дощову...
  2. Як красиво оформити осінній салат:

опис

Букет шикарних кленового листя зробить ще яскравіше сонячне жовтневий день, розцвітить дощову або затишно-похмуру погоду. А помилувавшись осіннім листям, їх можна ... з'їсти!

Гарний, корисний, смачний - це все про салатик, який ми пропонуємо Вам приготувати в осінній деньок!
Осінній салат заряджає організм здоров'ям завдяки свіжим овочам і часничком, а душу наповнює радістю - варто лише поглянути на яскраві, барвисті кольори! Імунітет і оптимізм - якраз те, що так необхідно нам восени. Давайте скоріше приготуємо нескладний, але такий цікавий салатик!

Складові:

Інструкція:

Яйця відварюємо круто, а от овочі варити не треба. Натираємо всі інгредієнти на дрібній терочке, бажано окремо, в різний посуд.

Натираємо всі інгредієнти на дрібній терочке, бажано окремо, в різний посуд

В одній ємності змішуємо морквину, сирки, яйця, часничок, майонез. Трохи морквини, один жовток і тертий бурячок залишаємо для оформлення.

Трохи морквини, один жовток і тертий бурячок залишаємо для оформлення

Перемішуємо натерті інгредієнти в мисці - виходить апетитна маса, з якої можна ліпити все, що завгодно: фігурки, закусочні кульки, ну а ми зліпимо кленове листя! Можна розмістити їх на великому блюді або на порційних тарілочках.

Як красиво оформити осінній салат:

А тепер, подібно художниці-Осені, «розфарбовуємо» кожен листочок рудим, бордовим, жовтим, посипаючи їх тертими овочами і жовтком.

А тепер, подібно художниці-Осені, «розфарбовуємо» кожен листочок рудим, бордовим, жовтим, посипаючи їх тертими овочами і жовтком

Один листочок залишився нераскрашенним, і подумавши, ми вирішили зробити його зеленим. Адже восени на деревах багато зелених листочків - привітів з літа! Для зеленої фарби знайшовся свіжий огірочок.

Для зеленої фарби знайшовся свіжий огірочок

А тепер завершальний штрих - малюємо на листі узор майонезом. Малювати треба дуже тоненькою цівкою, тому зріжте куточок пакета зовсім крапельку. А щоб прожилки на листочках вийшли як справжні, можна піти в парк і назбирати там букет різнокольорових, вологих від туману, що пахнуть восени кленового листя.

А наступного разу можна здивувати гостей настільки ж оригінальним салатом Лисяча Шуба !

Якщо Вас цікавлять не тільки салати, а й інші осінні страви , Запрошуємо подивитися нашу статью- огляд осінніх рецептів.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com