Статьи
Фруктовий салат
- складові
Щодня ми вживаємо в їжу практично одні і ті ж продукти, особливо це стосується фруктів. Найчастіше це банани або яблука, але щоб отримувати максимум поживних речовин влітку, необхідно вживати в їжу різні фрукти.
Саме тому «Так Просто!» Підготував для тебе рецепт дуже простого, але в той же час смачного і фантастично підбадьорливого салату, який варто готувати хоча б раз на тиждень. Обов'язково запам'ятай цей рецепт!
складові
- 2 стиглих банана
- 500 г ананаса кубиками
- 400 г лохини
- 200 г ожини
- 500 г нарізаної полуниці
- 3 мандарина, розділених на часточки
- 4 очищених і нарізаних ківі
Інгредієнти для соусу
- 1/4 чашки органічного меду
- 2 ч. Л. цедри лайма
- 1 ст. л. свіжого соку лайма
приготування
- Змішай всі фрукти в мисці.
- В окремій мисці збий разом мед, лимонний сік і цедру лайма.
- Заправ смачний фруктовий салат соусом.
Обов'язково візьми на замітку цей рецепт і готуй такий апетитний салат для себе і своїх близьких хоча б раз на тиждень, щоб отримати максимум вітамінів!
Автор статті
Редакція «Так Просто!»
Це справжня творча лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких фахівець в своїй справі, об'єднаних спільною метою: допомагати людям. Ми створюємо матеріали, якими дійсно варто ділитися, а джерелом невичерпного натхнення служать для нас улюблені читачі!
Новости
Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим
Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,
Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,
Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше
Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот
Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus