рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Домашній кетчуп: топ-5 кращих рецептів

  1. Томатний кетчуп-соус «Класичний»
  2. Складові:
  3. Кетчуп з паприкою
  4. Складові:
  5. Кетчуп «Гострий»
  6. Складові:
  7. Кетчуп з перцями
  8. Складові:
  9. Кетчуп з яблуками
  10. Складові:

Основою кетчупу є стиглі помідори. Увібравши в себе частку річної сили денного світила, ці соковиті овочі зберігають в своїх «томатних засіках» вітаміни Р, РР, К, вітаміни групи В і аскорбінову кислоту (її тут майже стільки, скільки в лимонах і апельсинах). Крім того, в помідорах виявлено каротиноїди, пектинові речовини, органічні кислоти (лимонна, яблучна, щавлева), фруктоза, сахароза, солі калію, магнію, заліза, кальцію і фосфор, яким не страшна навіть первинна теплова обробка. Схоже, наш організм точно знає корисну ціну цій приправі.

Кетчуп може включати в себе безліч смачних приправ: часник, яблука, гострий і болгарський перець, гриби, оливки, мариновані огірочки ... А застосувань кетчупу - маса, його додають в перші страви або просто намазують на хліб, їдять з птахом, м'ясом і рибою або кладуть в спекотне або рагу. Шашлики не обходяться без його присутності, а багато складних соуси просто неможливо приготувати без його живого участі.

Пропонуємо вашій увазі 5 кращих рецептів смачного домашнього кетчупу, який ви легко зможете приготувати самостійно!

Читай також: Домашній кетчуп: найпростіший покроковий рецепт

Томатний кетчуп-соус «Класичний»

Томатний кетчуп-соус «Класичний»

Складові:

  • Помідори - 3 кг
  • Цукор - 150 г
  • Сіль - 25 г
  • Оцет 6% - 80 г
  • Гвоздика - 20 шт.
  • Перцю горошком - 25 шт.
  • Часник - 1 зубчик
  • Кориця - щіпка
  • Гострий червоний перець - щіпка

Спосіб приготування:

1. Помідори дрібно наріжте, викладіть в каструлю, поставте на вогонь і уварити на 1/3, не закриваючи кришку.
2. Потім додайте цукор, проваріть 10 хвилин, всипте сіль і варіть ще 3 хвилини.
3. Покладіть в каструлю з томатами спеціями і приправами, проваріть 10 хвилин і протріть через сталеве сито або друшляк.
4. Знову викладіть в каструлю, доведіть до кипіння, влийте оцет і розкладіть по стерилізованим баночках. Засукайте банки.

Далі ви можете експериментувати з цим базовим рецептом, додаючи в нього різні смакові спеції і прянощі, щоб урізноманітнити ваш асортимент смачної домашньої колекції.

Кетчуп з паприкою

Кетчуп з паприкою

Складові:

  • Помідори - 5 кг
  • Лук - 3-4 шт.
  • Солодкий перець - 3 шт.
  • Сіль - 2 ст.л.
  • Цукор - 300 г
  • Оцет 9% - 100-150 мл
  • Мелений чорний перець - 1 ч.л.
  • мелений червоний перець - 0,5 ч.л.
  • Кориця - до смаку
  • Зелень - пучок

Спосіб приготування:

1. Помідори наріжте, складіть у каструлю з товстим дном, поставити на вогонь.
2. Лук наріжте, додайте до помідорів, а солодкий перець очистити, нарізати і також додайте до помідорів.
3. закипілої масу Уваров в 2 рази на маленькому вогні протягом 3 годин при відкритій кришці. Остудіть і протріть через сито.
4. Знову поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Додайте сіль, цукор, перець, корицю, оцет. Крім зазначених спецій можна додати інші - куркуму, коріандр і т.д.
5. Зелень зв'яжіть в пучок і опустите в томатну масу. Знову варите протягом 3 годин, щоб випарувалася рідина.
6. Розкладіть гарячим по стерилізованим банкам і закатати.

Кетчуп «Гострий»

Кетчуп «Гострий»

Складові:

  • Помідори - 500 г
  • Лук - 500 г
  • Кольоровий солодкий перець - 1 кг
  • Гострий перець - 2 великих стручка
  • Рослинна олія - ​​100 мл
  • Оцет 9% - 1 скл.
  • Цукор - 0,5 скл.
  • Сіль - 1 ч.л.
  • Часник - 7 зубчиків
  • Чорний перець - 7 горошин
  • Запашний перець - 7 горошин

Спосіб приготування:

1. Помідори, цибулю, солодкий і пекучий (разом з насінням) перець подрібніть (м'ясорубкою або блендером). Отриману масу поставте на вогонь, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до мінімуму і тушкуйте 30 хвилин, помішуючи.
2. Потім додайте рослинне масло, оцет, цукор, сіль, горошини перцю, часник, пропущений через прес. Уварите до бажаної густоти, постійно помішуючи.
3. Розкладіть гарячим по стерилізованим банкам, закатати.

Кетчуп з перцями

Кетчуп з перцями

Складові:

  • Помідори - 3 кг,
  • Часник - 10-15 великих зубчиків
  • Цукор - 1 скл.
  • Сіль - 1 ст.л. з верхом
  • Перець болгарський - 10 шт.
  • Гострий перець - 1-3 стручки

Спосіб приготування:

1. Помідори, солодкий і гострий перець подрібніть (пропустити через м'ясорубку або подрібнити блендером), викладіть в каструлю, додайте сіль, цукор і поставте на вогонь.
2. Після закипання зменшіть вогонь до мінімуму і проваріть протягом 40 хвилин.
3. За 10 хвилин до закінчення варіння додайте часник, пропущений через прес.
4. Розкладіть по стерилізованим банкам, закатати їх.

Кетчуп з яблуками

Кетчуп з яблуками

Складові:

  • М'ясисті помідори - 10 шт.
  • Яблука - 4 шт.
  • Мелений чорний перець (без гірки) - 1 ч.л.
  • Мелена кориця - 1 ч.л.
  • Мелений мускатний горіх (без гірки) - 1 ч.л.
  • Мелений гострий червоного перець - 0,5 ч.л.
  • Сіль - 1 ч.л.
  • Мед - 1 ч.л.
  • Оцет 9% - 2 ст.л.
  • Часник - 3 великих зубчики.

Спосіб приготування:

1. Помідори наріжте, складіть у каструлю, тушкуйте під кришкою до м'якості і протріть через сито.
2. Яблука наріжте, також тушкуйте до м'якості під кришкою і протріть через сито.
3. З'єднайте томатне і яблучне пюре в каструльці, поставте на повільний вогонь і тушкуйте до густоти приблизно 10 хвилин.
4. Потім додайте перець, корицю, мускатний горіх, сіль, мед і варіть ще 10 хвилин.
5. Додайте оцет, подрібнений часник, проваріть ще 5 хвилин і негайно розкладіть по стерилізованим банкам. Закатати їх.

Читай також: Західноєвропейський кетчуп: покроковий рецепт

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com