- Інгредієнти для бісквітного торта шоколадного
- Приготування шоколадного бісквітного торта зі сметанним кремом
Бісквітний торт зі сметанним кремом - домашній торт з бісквітного медового тіста з какао, ніжний і соковитий, за рахунок сметанному просочення з цукром. Рецепт бісквітного торта включає в себе відразу кілька смачних інгредієнтів для тіста - мед, какао, сметанний крем для просочування бісквітних коржів.
Для прикраси домашнього шоколадного бісквіта використовується коричнева шоколадна глазур , Приготована своїми руками, розтоплений рідкий шоколад або блискучий ганаш для покриття торта .
Бісквітний торт в домашніх умовах - найпопулярніший серед ласунів. До свята досвідчені господині печуть домашні солодощі, щоб порадувати своїх близьких чимось смачненьким, випікають складні і прості бісквітні торти.
Цей рецепт бісквіта з медом простий, нічим особливо не відрізняється від відомих рецептів шоколадних тортів або медовиков .
Порада від Чудо-Кухарі. Варіантів приготування бісквітних тортів безліч, до основних інгредієнтів господині додають фрукти, згущене молоко, замінюють сметанний крем на заварний для прошарку коржів або сирний крем.
Застосувавши кулінарну фантазію при оздобленні бісквітного торта в домашніх умовах і прикрасивши торт збитими вершками, шматочками желе , В результаті з простого шоколадного бісквіта виходить дуже смачний, красивий, святкові ласощі покрите шоколадом.
Інгредієнти для бісквітного торта шоколадного
- мед - 2 ст.л .;
- борошно пшеничне - 2,5 склянки;
- яйце - 2 шт;
- масло вершкове - 100 г;
- сметана - 3 ст.л .;
- цукор - 1 склянка;
- какао - 3 ст.л.
Шоколадна глазур
- какао-порошок - 4 ст.л .;
- молоко - 2 ст.л .;
- цукор - 4 ст.л .;
- вершкове (без рослинних добавок) масло - 50 г.
сметанний крем
- сметана - 1 стакан;
- цукор-пісок - півсклянки.
Приготування шоколадного бісквітного торта зі сметанним кремом
- Розтираємо яйця з цукром і всипаємо какао.
- Кладемо мед, сметану, розтоплене масло, вимішуємо.
- Потім висипаємо борошно, ще раз перемішуємо.
- Ділимо отримане тісто приблизно на три частини.
- Кожну частину випікаємо в круглій формі, змащеній маслом.
- Готові коржі охолоджуємо.
- Для приготування крему збиваємо в міксері або блендері сметану з цукром.
- Кожен бісквітний корж змащуємо кремом; укладаємо, трохи притискаючи, один на одного.
- Щоб зварити глазур, виливаємо молоко в каструлю, ставимо на вогонь, додаємо цукровий пісок, масло, какао; розмішуємо.
- Доводимо суміш до кипіння. Охолоджуємо.
- Отримані « гарячим шоколадом »Обмазуємо верх і боки нашого тортика.
- Прибираємо в холодильник, щоб застигла глазур, і бісквітний торт просочився кремом.
Рецептів медових бісквітних тортів багато і кожен з них по-своєму гарний, але повірте мені на слово, цей бісквітний медовий (та ще й глазурований шоколадом) торт, просочений сметанним кремом, - ніжний і повітряний, а шматочки готового торта тануть у роті.