рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Бісквітний торт зі сметанним кремом: рецепт

  1. Інгредієнти для бісквітного торта шоколадного
  2. Приготування шоколадного бісквітного торта зі сметанним кремом

Бісквітний торт зі сметанним кремом - домашній торт з бісквітного медового тіста з какао, ніжний і соковитий, за рахунок сметанному просочення з цукром. Рецепт бісквітного торта включає в себе відразу кілька смачних інгредієнтів для тіста - мед, какао, сметанний крем для просочування бісквітних коржів.

Для прикраси домашнього шоколадного бісквіта використовується коричнева шоколадна глазур , Приготована своїми руками, розтоплений рідкий шоколад або блискучий ганаш для покриття торта .

Бісквітний торт в домашніх умовах - найпопулярніший серед ласунів. До свята досвідчені господині печуть домашні солодощі, щоб порадувати своїх близьких чимось смачненьким, випікають складні і прості бісквітні торти.

Цей рецепт бісквіта з медом простий, нічим особливо не відрізняється від відомих рецептів шоколадних тортів або медовиков .

Порада від Чудо-Кухарі. Варіантів приготування бісквітних тортів безліч, до основних інгредієнтів господині додають фрукти, згущене молоко, замінюють сметанний крем на заварний для прошарку коржів або сирний крем.

Застосувавши кулінарну фантазію при оздобленні бісквітного торта в домашніх умовах і прикрасивши торт збитими вершками, шматочками желе , В результаті з простого шоколадного бісквіта виходить дуже смачний, красивий, святкові ласощі покрите шоколадом.

Інгредієнти для бісквітного торта шоколадного

  • мед - 2 ст.л .;
  • борошно пшеничне - 2,5 склянки;
  • яйце - 2 шт;
  • масло вершкове - 100 г;
  • сметана - 3 ст.л .;
  • цукор - 1 склянка;
  • какао - 3 ст.л.

Шоколадна глазур

  • какао-порошок - 4 ст.л .;
  • молоко - 2 ст.л .;
  • цукор - 4 ст.л .;
  • вершкове (без рослинних добавок) масло - 50 г.

сметанний крем

  • сметана - 1 стакан;
  • цукор-пісок - півсклянки.

Приготування шоколадного бісквітного торта зі сметанним кремом

  1. Розтираємо яйця з цукром і всипаємо какао.
  2. Кладемо мед, сметану, розтоплене масло, вимішуємо.
  3. Потім висипаємо борошно, ще раз перемішуємо.
  4. Ділимо отримане тісто приблизно на три частини.
  5. Кожну частину випікаємо в круглій формі, змащеній маслом.
  6. Готові коржі охолоджуємо.
  7. Для приготування крему збиваємо в міксері або блендері сметану з цукром.
  8. Кожен бісквітний корж змащуємо кремом; укладаємо, трохи притискаючи, один на одного.
  9. Щоб зварити глазур, виливаємо молоко в каструлю, ставимо на вогонь, додаємо цукровий пісок, масло, какао; розмішуємо.
  10. Доводимо суміш до кипіння. Охолоджуємо.
  11. Отримані « гарячим шоколадом »Обмазуємо верх і боки нашого тортика.
  12. Прибираємо в холодильник, щоб застигла глазур, і бісквітний торт просочився кремом.

Рецептів медових бісквітних тортів багато і кожен з них по-своєму гарний, але повірте мені на слово, цей бісквітний медовий (та ще й глазурований шоколадом) торт, просочений сметанним кремом, - ніжний і повітряний, а шматочки готового торта тануть у роті.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com