рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Який шоколад найсмачніший

  1. Корисне ласощі
  2. Молочний шоколад
  3. гіркий шоколад
  4. Все про білому шоколаді
  5. Правильний вибір продукту
  6. Найкраще в світі ласощі
  7. Які найдорожчі ласощі?

Шоколад різниться за своїм складом і способом виробництва. Тому і його смак буває різним. Але який же шоколад найсмачніший?

Але який же шоколад найсмачніший

Корисне ласощі

Хто ж не любить шоколад, найсмачніше і корисне з ласощів? Жодна цукерка не містить стільки цінних речовин. Слово «шоколад» означає «їжа богів». Ацтеки готували з какао-бобів напій з перцем, який дозволяв їм зберігати бадьорість і володів незвичайним смаком і божественним ароматом. Какао-боби надзвичайно високо цінувалися і використовувалися як грошові одиниці.

Після відкриття Америки шоколад перейшов до іспанців, які ревно зберігали секрет його приготування. У другій половині XVIII століття з какао-бобів навчилися робити цукерки (до цього використовувався тільки напій), і самий смачний шоколад став відомий у всій Європі і в Росії, залишаючись ласощами для багатьох. Вчені вважають, що, вживаючи полпліткі ласощі в день, людина рятує себе від такого грізного захворювання, як інфаркт міокарда. «Їжа богів» містить цінні мікроелементи (наприклад, магній, залізо, фтор), допомагає впоратися зі стресом і депресією (містить теобромін і канабіноїди), бореться з атеросклерозом і карієсом, покращує судини і кістки, в ньому багато антиоксидантів. Кращий в світі шоколад - чорний, він допомагає спалювати жир.

Молочний шоколад

Більшість дорослих людей і майже всі діти, маючи вибір, віддадуть перевагу з'їсти шматочок ніжного і кремового   молочного шоколаду Більшість дорослих людей і майже всі діти, маючи вибір, віддадуть перевагу з'їсти шматочок ніжного і кремового молочного шоколаду . Він так і тане в роті, залишаючи приємне вершкове післясмак.

У процесі приготування в цей продукт додають вершкове масло, молоко або вершки. Ці добавки пом'якшують смак какао-бобів, надають ніжність. Але одночасно вони насичені калоріями і жирами. Так що такий продукт протипоказаний людям з надмірною вагою, та й на зуби він впливає погано. Однак шматочок молочного не зашкодить, якщо це хороший шоколад. Він ще містить речовини, які покращують роботу мозку і судин. При покупці молочного треба обов'язково звертати увагу на склад: в ньому на першому місці повинні стояти какао-боби. Плитка повинна бути блискучою, наліт означає, що вона піддавалася перепаду температур. В руках шматочок шоколаду повинен танути.

гіркий шоколад

Кращий шоколад - гіркий. На цьому сходяться і дієтологи, і багато гурмани. У складі такої плитки вміст какао-бобів може доходити до 90%, але ж вони-то якраз і приносять всю ту користь, про яку було сказано раніше. Саме такий шоколад допомагає очистити кров від радикалів, а зуби - від карієсу і зубного каменю. Він має протизапальну дію, допомагає при сильному кашлі. Горький знижує артеріальний тиск і підвищує настрій.

Насолода - з'їсти шматочок такого шоколаду на додаток до чашки кави. гіркий шоколад входить до складу і багатьох вишуканих десертів. Гірчинка, невід'ємна складова смаку цих ласощів, зовсім його не псує.

Щоб отримати не лише задоволення, а й користь, треба вибирати ласощі з високим вмістом какао-бобів і з'їдати його по 40 г в день.

Все про білому шоколаді

Строго кажучи, це не шоколад Строго кажучи, це не шоколад. Ці ласощі не містить какао-бобів.

Виготовляється така плитка з какао-масла з невеликим додаванням цукру і молочних продуктів, так що смак у неї, скоріше, молочний.

Однак і вона має значну користю, яку надає плитці какао-масло. В першу чергу це, звичайно, вітамін Е і різні кислоти, які покращують стан шкіри і крові, а також потрібні для профілактики цукрового діабету.

Через відсутність какао-бобів білий продукт не виробляє збудливої ​​дії, тому його можна і тим, кому заборонені збуджуючі речовини.

Якщо не хочете їсти біле ласощі, зробіть з нього маску: вона надасть зволожуючу, загоює і протизапальну дію, захистить від обмороження.

Правильний вибір продукту

Як правильно вибрати шоколад? Прочитайте уважно склад. Він не повинен включати в себе такі інгредієнти, як:

  • масло пальмове або соєве (або ще якесь, крім какао);
  • замінник какао-масла;
  • какао-порошок (його роблять з уже знежирених какао-бобів);
  • ароматизатори.

Якісний шоколад божественно пахне, так навіщо йому ароматизатори? Що за запах хоче приховати виробник?

Головний інгредієнт (він повинен бути зазначений першим) - какао-масло Головний інгредієнт (він повинен бути зазначений першим) - какао-масло.

Справжній шоколад тане в роті, його не доводиться гризти. А якщо доводиться, то це не шоколад. На водяній бані справжній шоколад, розплавилися, утворює однорідну густу масу, а його малонатуральний двійник прилипає до посуду і згортається.

Зберігається натуральний продукт не довше півроку, в крайньому випадку 8 місяців. Якщо це не так, додані як мінімум консерванти.

Плитка справжнього якісного шоколаду яскрава і блискуча. Якщо вона матова, це підробка.

визначити якість шоколаду можна за ціною. Справжній продукт містить дорогі інгредієнти, і як наслідок його ціна за визначенням не може бути низькою.

Найкраще в світі ласощі

Кращим в світі по праву вважається бельгійський шоколад. Він проводиться за старовинними рецептами і не містить нічого, крім продуктів какао і цукру. Використовується сировина тільки найвищої якості.

Шоколад найкращий - це товар ручної роботи, його можна придбати тільки в спеціальних магазинчиках-бутиках, лише іноді в магазині. Для зберігання цього ніжного продукту потрібні особливі вологість і температура.

Столицею шоколаду вважають місто Брюгге, а самі, мабуть, знамениті марки шоколаду з Бельгії - «Нойхаус» і «Годива».

На другому місці після Бельгії варто Швейцарія На другому місці після Бельгії варто Швейцарія. У цій країні найвища в світі споживання цього продукту на душу населення - по 12 кг в рік.

Найзнаменитіші марки - «Лінд» і «Вілларс». Купувати цей шоколад теж краще в спеціальних бутиках, вони теж не містять консервантів.

У трійку лідерів входить і французький шоколад. Він не тільки чудовий на смак, але і вражає вишуканістю добавок. Виробники так турбуються про свою репутацію, що фірма «Рішар» випустила цукерки в коробках з вбудованими в них датчиками вологості і температури! Найзнаменитіший французький шоколад - вироби марок «Рішар» і «Мадам Севиньє».

Які найдорожчі ласощі?

Чомусь найвищі ціни запитують нема за бельгійський, а за американський шоколад. Один фунт продукту фірми Chocopologie by Knipshildt коштує понад 2500 доларів. Такі цукерки подають на десерт в Білому домі, це улюблений шоколад Єлизавети Англійської. У його склад входить кращий сорт какао-бобів. Рецепт тримається в секреті. Виготовляються цукерки (цей шоколад виробляють у вигляді трюфелів) виключно вручну.

На другому місці теж американська фірма - Noka, яка продає свої шоколадки по 854 доларів за фунт.

навіть швейцарський шоколад , Покритий тонким шаром справжнього золота (фірма DeLafée), коштує дешевше - 508 доларів за фунт (набір з двох цукерок - 40 євро). А фунт бельгійського шоколаду обійдеться в 120 доларів.

У ВАТ можна покуштувати шоколадки, до складу яких, як не дивно, входить не коров'яче, а верблюже молоко. Виробники (компанія Al Nassma) стверджують, що цей шоколад ще й найкорисніший, адже в його складі менше жирів, а замість цукру використовуються мед і різні спеції.

У всьому світі популярні сорти з алкоголем. Так, під маркою Villars Larmes d'Absinthe випускаються ласощі з різними горілками, але їх головний товар - шоколад з абсентом. Шматочок рекомендується покласти в рот і почекати, поки він розтане: тільки так можна по-справжньому насолодитися нестандартним поєднанням смаків.

Кращими російськими марками вважаються «Вірність якості» (випускає плитки з вмістом какао-бобів від 65 до 99%), «Русский шоколад», «Перемога смаку», а також Одінцовська кондитерська фабрика ( «А. Коркунов»). Остання випускає шоколад з вмістом какао-бобів від 55 до 72%. Необхідно відзначити, крім названих, холдинг "Об'єднані кондитери". Вхідні в нього фабрики виробляють прекрасний шоколад з різними добавками.

Так що їжте шоколад: це найкращий антидепресант і антиоксидант. Якісне ласощі принесе вам тільки користь!

Але який же шоколад найсмачніший?
Якісний шоколад божественно пахне, так навіщо йому ароматизатори?
Що за запах хоче приховати виробник?
Які найдорожчі ласощі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com